Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Βλεπω από το ιστορικο του σκρουτζ ότι ακριβως τοσο το ειχε το πλαισιο εδώ και μια εβδομαδα μεχρι σημερα 3-4-2014, νωρίτερα. (τωρα δεν το εχει)

Μηπως είναι καποιο price match το οποιο οπου να'ναι θα χαθει και από αυτους αφου δεν υπαρχει πλεον στο "αρχικο" μαγαζι;

Δημοσ.

Τα Α400 που πήρα 5 στα 17-18 ευρώ πριν 2μηνες είναι άψογα.

Υποστηρίζουν HD sound και όταν τα σύνδεσα με Ν300ip είχαν πολύ καλύτερο ήχο ακόμα και από το S810h

Δεν υποστήριζαν βέβαια αναγνώριση και προηγμένες λειτουργίες λόγω μερικής ασυμβατότητας με την βάση.

• Moderators
Δημοσ.

Βλεπω από το ιστορικο του σκρουτζ ότι ακριβως τοσο το ειχε το πλαισιο εδώ και μια εβδομαδα μεχρι σημερα 3-4-2014, νωρίτερα. (τωρα δεν το εχει)

Μηπως είναι καποιο price match το οποιο οπου να'ναι θα χαθει και από αυτους αφου δεν υπαρχει πλεον στο "αρχικο" μαγαζι;

Επαιξε και διαφημιση tv χθες βραδυ του Γερμανου, οποτε δεν ηταν προφανως price match στην τιμη πλαισιου, τουλαχιστον οχι οπως ξερουμε τα price matches, να γινονται ανεπισημα. 

• Moderators
Δημοσ.

H grundig χρεωκοπησε λιγο μετα το 2000, εχει παρει το ονομα μια τουρκικη. Παρε του θεματος, μην τα συγκρινεις ουτε για πλακα.

• Moderators
Δημοσ.

Σωστος.

Αλλαζει κατι στη συγκριση με siemens; Απαντα/γραψε δυο λογια αν γνωριζεις για τον φιλο - αν εχει περασει απο τα χερια σου κανενα sagem γιατι προσωπικα δεν την εχω σε εκτιμηση.

Δημοσ.

δεν νομίζω να είναι καλύτερο από gigaset αλλά το μοναδικό sagem που είχα είναι ένα κινητό του 1998, ούτε τα gigaset είναι siemens από το 2008 που πωλήθηκε το τμήμα

Δημοσ.

Ρωταω γιατί έχω πάρει έναSiemens a120 αν θυμάμαι καλά (δεν είμαι σπίτι) πριν κάνα τετράμηνο, και παίζει να είναι το χειρότερο dect από ακουστικη και χειρισμο που εχω πιασει.

• Moderators
Δημοσ.

Και ψαχνεις λοιπον να παρεις κατι χειροτερο; :-) (αναφέρομαι στην εναλλακτική που έδωσες)

Θα σου πρότεινα panasonic, είναι αθάνατα και με πολύ καλό ηχο.

• Like 2
Δημοσ.

Ανάλογα το μοντέλο είναι μάλλον. Ένα και μοναδικό grundig που είχα είχε προβλήματα με τα πλήκτρα και τελικά παρέδωσε πνεύμα στο 4μηνο. Θα συμφωνήσω με τον matrixxx και αν ήταν να επιλέξω και εγώ μεταξύ των δύο, του θέματος θα έπαιρνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...