Makis632 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μπορει να μου πει καποιος το πληρες ονομα του καθε Assassin's Creed; Δηλαδή το 4 λεγόταν black flag, το 1,2,3 πως;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 δυσκολο http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τα βασικά είναι: Assassin's Creed Assassin's Creed II Assassin's Creed: Brotherhood Assassin's Creed: Revelations Assassin's Creed III Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed Unity (σε ανάπτυξη ακόμα) Στη wikipedia τα έχει αναλυτικά (περικλείει και τίτλους που δεν κυκλοφόρησαν στο PC - χμ δεν βλέπω να αναφέρει σε εκείνη τη σελίδα το "Freedom Cry" DLC/standalone )http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed 2
ARGYVI Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 σορυ κιολας τo Freedom Cry (το δινει στο steam) ειναι καλο?
MSSB Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το DLC με την Aveline είναι ωραίο. Αυτό που λες δεν μου άρεσε τόσο..
Ace Of Spades Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να ξεκινησω να παιζω τα assasins creed για pc . Δεν εχω αγορασει κανενα ακομα και εχω μερικες αποριες. Ποσα υπαρχουν για pc. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη σειρα που συνεχιζει η ιστορια η μπορω να παιξω πχ πρωτα το 4 και μετα το revelation. Αν υπαρχει σειρα πια ειναι αυτη? Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Sheogorath Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Tα λέει όλα εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed
shooterg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 4.1Assassin's Creed Assassin's Creed II Assassin's Creed: Brotherhood Assassin's Creed: Revelations Assassin's Creed III Assassin's Creed IV: Black Flag ssassin's Creed Rogue ssassin's Creed Unity Assassin's Creed Syndicate
Demon Lord Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Από το 1 ως το 4 σίγουρα έχει ιστορία πιο μετά δεν ξέρω. Απλά να σου διευκρινίσω πως το brotherhood και το revelations αποτελούν κάτι σαν συνέχειες του 2. Edit: σου απάντησε ο shooterg για τη σειρά. Καλό είναι πάντως να τα παίξεις με την παραπάνω σειρά, ειδικά τα πρώτα
Ace Of Spades Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αα μια χαρα ευχαριστω πολυ. Παρρπιπυωντως θα μρ βολεψει πιο πολυ το πληκτρολογια ή το controller. (Ειναι το πρωτο παιχνιδι τετοιου τυπου που παιζω και ειμαι λιγο εκτος )
Silverage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το 1 είναι σκέτο. Το 2 έχει συνέχειες τα Brotherhood, Revelations. Το 3 ολοκληρώνει την ιστορία του Desmond. Το 4 μόνο στο όνομα είναι assassin's creed αλλά είναι πολύ καλό. Τα άλλα είναι τελείως ξεκάρφωτα απο θέμα συνέχειας. 1
Demon Lord Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αα μια χαρα ευχαριστω πολυ. Παρρπιπυωντως θα μρ βολεψει πιο πολυ το πληκτρολογια ή το controller. (Ειναι το πρωτο παιχνιδι τετοιου τυπου που παιζω και ειμαι λιγο εκτος ) Εγώ αρχικά ξεκίνησα με το πληκτρολόγιο και στη συνέχεια κατέληξα σε xbox 360 controller. Εμένα με βολεύει με το δεύτερο πάντως.
Ace Of Spades Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ αρχικά ξεκίνησα με το πληκτρολόγιο και στη συνέχεια κατέληξα σε xbox 360 controller. Εμένα με βολεύει με το δεύτερο πάντως. Οταν λες xbox 360 controller ? Εχει καποια διαφορα απο τα αλλα pc controllers?
HastyQ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 AC II, Brotherhood,black flag. Τα άλλα δεν αξίζουν
Demon Lord Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οταν λες xbox 360 controller ? Εχει καποια διαφορα απο τα αλλα pc controllers? έχει διαφορά στη θέση των αναλογικών μοχλών Σκέψου πως είναι ένα χειριστήριο του playstation (έτσι είναι όλα τα υπόλοιπα controllers για pc) και πως ένα χειριστήριο του xbox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα