Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τα βασικά είναι:

• Assassin's Creed
  • Assassin's Creed II
  • Assassin's Creed: Brotherhood
  • Assassin's Creed: Revelations
  • Assassin's Creed III
  • Assassin's Creed IV: Black Flag
  • Assassin's Creed Unity (σε ανάπτυξη ακόμα)

Στη wikipedia τα έχει αναλυτικά (περικλείει και τίτλους που δεν κυκλοφόρησαν στο PC - χμ δεν βλέπω να αναφέρει σε εκείνη τη σελίδα το "Freedom Cry" DLC/standalone )
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θελω να ξεκινησω να παιζω τα assasins creed για pc . Δεν εχω αγορασει κανενα ακομα και εχω μερικες αποριες. Ποσα υπαρχουν για pc. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη σειρα που συνεχιζει η ιστορια η μπορω να παιξω πχ πρωτα το 4 και μετα το revelation. Αν υπαρχει σειρα πια ειναι αυτη? Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Δημοσ.

Από το 1 ως το 4 σίγουρα έχει ιστορία πιο μετά δεν ξέρω. Απλά να σου διευκρινίσω πως το brotherhood και το revelations αποτελούν κάτι σαν συνέχειες του 2.

Edit: σου απάντησε ο shooterg για τη σειρά. Καλό είναι πάντως να τα παίξεις με την παραπάνω σειρά, ειδικά τα πρώτα

Δημοσ.

Αα μια χαρα ευχαριστω πολυ. Παρρπιπυωντως θα μρ βολεψει πιο πολυ το πληκτρολογια ή το controller. (Ειναι το πρωτο παιχνιδι τετοιου τυπου που παιζω και ειμαι λιγο εκτος :( )

Δημοσ.

Το 1 είναι σκέτο.

Το 2 έχει συνέχειες τα Brotherhood, Revelations. Το 3 ολοκληρώνει την ιστορία του Desmond.

Το 4 μόνο στο όνομα είναι assassin's creed αλλά είναι πολύ καλό.

Τα άλλα είναι τελείως ξεκάρφωτα απο θέμα συνέχειας.

• Like 1
Δημοσ.

Αα μια χαρα ευχαριστω πολυ. Παρρπιπυωντως θα μρ βολεψει πιο πολυ το πληκτρολογια ή το controller. (Ειναι το πρωτο παιχνιδι τετοιου τυπου που παιζω και ειμαι λιγο εκτος :( )

Εγώ αρχικά ξεκίνησα με το πληκτρολόγιο και στη συνέχεια κατέληξα σε xbox 360 controller. Εμένα με βολεύει με το δεύτερο πάντως.

Δημοσ.

Εγώ αρχικά ξεκίνησα με το πληκτρολόγιο και στη συνέχεια κατέληξα σε xbox 360 controller.

Εμένα με βολεύει με το δεύτερο πάντως.

Οταν λες xbox 360 controller ? Εχει καποια διαφορα απο τα αλλα pc controllers?

Δημοσ.

Οταν λες xbox 360 controller ? Εχει καποια διαφορα απο τα αλλα pc controllers?

έχει διαφορά στη θέση των αναλογικών μοχλών

Σκέψου πως είναι ένα χειριστήριο του playstation (έτσι είναι όλα τα υπόλοιπα controllers για pc) και πως ένα χειριστήριο του xbox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...