localy Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 εκανα ενα μηχανημα ghost αφου bootara με το cd και επελεξα disk to image και ειχα κουμπωση πριν πανω στο ιδιο το μηχανημα εναν δισκο 750 gb και το εκανα save εκει.ολα οκ ως εδω..θελω να ρωτησω το εξης μου δημηουργησε πολλα νομιζω 7 αρχεια ghs. καταληξη και αφου τελειωσε το ghost τα εκανα αποκοπη και επικοληση στον ιδιο δισκο απλα τα εωαλα σε ενα φακελο και τον ονομασα.πειραζει? και στο ghost δεν επελεξα να κανει compress .
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το αν έκανες compress είναι αδιάφορο, αλλά το να αποθηκεύσεις την εικόνα του δίσκου στον ίδιο δίσκο είναι πρακτικά άχρηστο...
localy Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το αν έκανες compress είναι αδιάφορο, αλλά το να αποθηκεύσεις την εικόνα του δίσκου στον ίδιο δίσκο είναι πρακτικά άχρηστο... εχω αναφερει πιο πανω οτι το ghost το αποθηκευσα σε αλλο σκληρο δισκο χωριτικοτητας 750 gb..απλα γιατι μου δημηιουργησε πολλα μικρα αρχεια και οχι ενα .επειδη δεν διαλεξα συμπιεση?
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Με ποια έκδοση του ghost το έκανες;; Ήταν κάποια έτοιμη με την dos έκδοση;;; Έχει εντολή split και αν είναι 4gb τα κομμάτια προφανώς το ρύθμισαν έτσι για να μπορέσουν να γραφούν τα κομμάτια σε dvd.
localy Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 με την εκδοση 2005 εκανα boot απο το cd δεν εκανα τιποτα απλα οταν μου ζητησε να κανω compress επελεξα οχι και μετα συνεχισε το ghost ολα οκ.απλα μου εκανε 7 με 8 αρχεια ,γιατι ετσι? θα εχω προβλημα μετα αν κανω restore to image?
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τι μεγεθος εχει το καθε αρχειο? Μηπως τα αποθηκευσε σε σκληρο που ειναι σε fat32?
localy Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Τι μεγεθος εχει το καθε αρχειο? Μηπως τα αποθηκευσε σε σκληρο που ειναι σε fat32? μικρα ειναι γυρο στα 1 gb το καθενα ,μηπως επειδη δεν επελεξα συμπιεση?
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 μικρα ειναι γυρο στα 1 gb το καθενα ,μηπως επειδη δεν επελεξα συμπιεση? Το 1gb είναι το όριο για το μέγεθος αρχείου στο dvd,το ποιο παλιό πρότυπο οπότε και ποιο συμβατό, αν δεις όλες οι ταινίες σε dvd δισκάκια είναι κομμένα σε vob αρχεία τον 1gb,ψάξε στης ρυθμίσεις κάπου θα έχει επιλογή να το αποθηκεύσει σε ένα αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα