Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έφτιαξα ένα pc. Πάνω έχω την συγκεκριμένη μητρική. Το πρόβλημα μου είναι ότι η ένταση του μικροφώνου είναι πολύ χαμηλή. Το έχω φουλ και παρόλα αυτά δεν με ακούνε. Τί μπορώ να κάνω?? Επίσης έχω και άλλο πρόβλημα αλλά δεν ανήκει στο συγκεκριμένο σημείο!

Δημοσ.

Εκτος απο τις κλασσικές ρυθμίσεις των windows για τον ηχο υπάρχει συνήθως και ενα αλλο control panel για τον ήχο (realtek κτλπ) που βάζουν οι εταιρίες και εχει extra ρυθμίσεις απο εκει , και νομιζω οτι εχει και επιλογή για boost

Δημοσ.

Ναι το έχω ανεβάσει αλλά τίποτα. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο στο διαδίκτυο και δεν το έχω δεί?? Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο?

Δημοσ.

Κατι αλλο δεν μπορώ να σκεφτώ , μηπως το μικρόφωνο ειναι πολυ αδύναμο η μηπως εκει που πας να το χρησιμοποιήσεις (πχ skype) ειναι πολυ χαμηλά απο το πρόγραμμα ?

Δημοσ.

Όχι. Απλά στην ένταση μικροφώνου (όχι στην ενίσχυση) όταν το πάς 100% στην ουσία ανεβάζει 12 decibels. Τώρα πέρασα τα πιο καινούργια drivers για τον ήχο και μπορώ να το φτάσω στο +30db όταν το πάω 100% (Σχετικό link)! Παρόλα αυτά και με την ένταση στο 100% αλλά και με το boost στο +30 έχω θέμα. Το chipset της συγκεκριμένης μητρικής για τις συσκευές εισόδου και συγκεκριμένα το μικρόφωνο είναι τεράστια αποτυχία. Μάλλον πρέπει να πάρω ένα πολύ πιο δυνατό μικρόφωνο για να διορθώσω αυτή την αστοχία της μητρικής! Πάντως το σύστημα εξόδου τα σπάει. Πολύ καλός και κρυστάλινος ήχος!! Θα κοιτάξω τι θα γίνει όταν πάρω καινούργιο μικρόφωνο και θα σας πώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...