beknick Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 καλησπερα η κοπελα μου αποφασισε να πιει καφε μαζι με το πληκτρολογιο logitech g11 και παει... δυο ερωτησεις: πρωτον και μαλλον απιθανο παιζει να βρω μονο την ταινια κατω απο τα πληκτρα;;; για καινουριο διαθετω μεχρι 50-55 ευρω θα ηθελα να βρω κατι αντιστιχο θα ηθελα καμια προταση (ημουν υπερευχαριστημενος τοσα χρονια και δεν θελω να ξεβολευτω αν βρω το ιδιο το ξαναγοράζω)
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αυτο πως το βλεπεις? http://www.skroutz.gr/s/390646/Logitech-Gaming-Keyboard-G105.html
AiWaaa Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Του είχα ρίξει και εγώ καφέ. Ανοιξέ το βγάλε την μεβράνη καθάρισε το με νερο στέγνωσε την μεμβράνη και θα ειναι οκ.
beknick Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 AiWaaa το εκανα(με οινοπνευμα) αλλα δεν εφτιαξε... ikaruga24 αυτο εχω δει και εγω αλλα δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος τυπος στα πληκτρα με αυτον που ειχα(βασικα δεν ξερω τι πληκτρα ειχε το g11) αλλα με βολευαν και θελω κατι αντιστοιχο για αυτο ζηταω και βοηθειαδσς ευχαριστω και τους δυο
AiWaaa Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εχω αμα θες 2 g11 καθονται αμα εισαι απο σαλονικα ελα παρε το ενα χωρις χρεωση φυσικα 1
beknick Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 σε ευχαριστω αλλα ειμαι απο αθηνα τελικα νομιζω οτι το g 105 ειναι η καλητερη λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα