Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την C930e της Logitech και θα ήθελα να την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ως κάμερα ασφαλείας! Δηλαδή να καταγράφει τα πάντα και να τα ανεβάζει σε κάποιο Dropbox η Box η και τοπικά και να με ενημερώνει σε περίπτωση καταγραφής κίνησης με e-mail.

Αν υπάρχει και η δυνατότητα να μετατραπεί σας IP και να βλέπω εικόνα απο το iPhone ακόμη καλύτερα...

Η κάμερα υποστηρίζει Full HD

Δημοσ.

βρε παιδι μου γιατι δεν επαινες μια ip cam? Σε τετοια τιμη ειχες πολυ καλες επιλογες! Τωρα τζαμπα θα κες ρευμα για το pc!

Δημοσ.

<p>βρε παιδι μου γιατι δεν επαινες μια ip cam? Σε τετοια τιμη ειχες πολυ καλες επιλογες! Τωρα τζαμπα θα κες ρευμα για το pc!</p>

Ip cam με 1080 support?

Δημοσ.

ειναι πολυ υψηλη η αναλυση σου που γραφει η καμερα. Ip cam με 1080 support στην Ελλαδα μια καλη ξεκιναει απο 210 ευρω.απο ebay απο 140 ευρω.παντως επειδη εχω μια μπορεις να κανεις μια χαρα την δουλεια σου και χωρις να ειναι 1080 αναλυση,με μια 720 μια χαρα διχνει.

Δημοσ.

το 1080p ειναι αχρηστο αν θες streaming μεσω ιντερνετ χωρις να εχεις VDSL. Το 1Μbps up αν θες να παιξει σωτα ουτε για 720p δεν κανει. Ασε που γενικοτερα για καμερα ασφαλειας ειναι αχρηστο. Κατα τη αποψη μου τα 720p και ενας καλος φακος ειναι υπεραρκετα ακομα και για τους πιο απαιτητικους. Ασε που το recording σε 1080p ειναι ουσιαστικα ανεφικτο αμα δεν εχεις κανα τερα δισκο μονο για την καμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...