Προς το περιεχόμενο

kanontas rip ena dvd mporo na to do akougontas kai ton ixo ?

Jimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kano rip ena dvd me to DVD Decrypter kai eksago kai ton ixo se ac3 format. Mporo xrisimopoiontas to windvd na do tin tainia exontas kai ixo?

exo eggatastisei to ac3filter, oste na mporo na vlepo dvix me ixo ac3. omos otan me to windvd orizo na diavasei tin taineia apo ton fakelo pou tin exo apothikefsi, tote den exo ixo.

an mporei as voithisei kapoios. Efxaristo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το smartripper για να δεις το dvd σωστά από το σκληρό πρέπει να το περάσεις από το δισκάκι σε backup mode,δεν ξέρω απο dvd decrypter,αλλά κάποια παρόμοια επιλογή θα υπάρχει.

Aν καταλαβα καλα....κανεις rip το dvd κανοντας παραλληλα stream proccesing τον ac3 ηχο ωστε να στο βγαλει σε ξεχωριστο αρχειο...

Αν ειναι ετσι τοτε εκει ειναι το προβλημα...δεν μπορεις να δεις την ταινια ετσι με ηχο...

Για να βγαλεις τον ac3 hxo με το dvd2avi επιλεγοντας στις επιλογες ηχου demux all...

Για το ότι δεν έχεις ήχο φταίει το WinDVD κατά 99%. Μου το έκανε και μένα (η έκδοση 5 μόνο). Δοκίμασε παλιότερη έκδοση ή το PowerDVD. Το ac3 αρχείο δεν έχει σχέση γιατί δεν διαβάζει από αυτό τον ήχο, αλλά από τα vob.

Φιλε μου λεω πως εαν με το dvd decrypter επιλεγεις stream proseccing και demux το ac3 αρχειο....τοτε δεν μπορεις να δεις την ταινια με ηχο....πρεπει να ειναι μεσα στο vob (το ac3 filter δεν παιζει ρολο εδω )...

Αρα λοιπον κανεις rip την ταινια χωρις steram processing του βασικου αγγλικου ηχου...και μετα να θες να κανεις divx και να παρεις το ac3 σαν ξεχωριστο αρχειο το κανεις με το dvd2avi επιλεγοντας στα audio properties ac3-demux all

Aν δεν κανεις stream processing τοτε μαλλον φταει ο player δοκιμασε αλλον (power dvd π.χ)

Τελος να ααναφερω αν θες να βλεπεις την ταινια απο τον σκληρο και με υποτιτλους τοτε ΠΡΕΠΕΙ να επιλεξεις απο το dvd decrypter mode-file -(ctrl+a) ολα τα αρχεια της ταινιας δηλαδη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...