Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω μια συνδεση adsl και χρησιμοποιω το modem-router του ΟΤΕ (zte)

Eπειδη το ασυρματο σημα που εκπεμπει το router ειναι ασθενες, αγορασα το tp-link TD-W8961ND , το οποιο το εχω συνδεσει ενσυρματα με το zte. και χρησιμοποιω αυτο για να εκπεμπει το ασυρματο σημα. Χρησιμοποιω το dhcp του zte και το εχω απενεργοποιησει απο το tp-link. Ολα οκ δουλευουν.

Τωρα για να επεκτεινω το ασυρματο δικτυο εχω αγορασει αυτο το range extender tp-link TL-WA830RE.

Εχω κανει τις ρυθμισεις να ειναι range extender 1 και οντως φαινεται οτι επενεκπεμπει το ιδιο ssid του δικτυου. Εχω παρατηρησει, οτι αν συνδεθεις ασυρματα στο W8961 και συνεχισεις στο WA830RE μπορει καποιες φορες να μην εχεις ιντερνετ. Δεν ξερω γιατι?

Οποτε η ερωτηση, αυτο που εχω κανει ειναι σωστο σαν συνδεσμολογια? Πρεπει να κανω κατι αλλο? καπως αλλιως??

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση.

Δημοσ.

Προληπτικα firmware update και στα 2 tp link και ελπιζω και τα 2 να ειναι στο ιδιο δικτυο αλλα σε διαφορετικες Ip μεταξυ τους.επισης κλειστος ο dhcp στο extender.

Δημοσ.

Ok

είναι στο ίδιο δικτυο, αλλα τι repeater παίρνει ip απο τo dhcp. Μήπως να του βαλω στατική καλύτερα; το μόνο dhcp που παίζει είναι του zte. Firmware update θα το ψάξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...