Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η γνώμη σας για το Bugtraq;

maou28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας για το Bugtraq; Είναι εύκολο, δύσκολο, ποιος ο ρόλος του, τι μπορείς να κάνεις με το Bugtraq; Είναι καλύτερο από το kali; Υπάρχουν tutorials?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι κακό είπα έτσι ώστε να με κράξουν; Εντάξει δεν μπορεί να είναι όλοι έξυπνοι και γνώστες σας τους κυρίους που κράζουν, αν είναι να κράζεται να μην ρωτάμε αν είναι

πάντως το backtrack και το kali είναι απ τα δυνατότερα εργαλεία για το σκοπό που βγήκαν , τώρα αυτές οι άλλες "απομιμήσεις" τους με αναγραμματισμός κτλ(για ονόματα) δεν ξέρω κατά πόσο συγκρίνονται με τα πρωτοαναφερόμενα, όσο και απο θέμα αξιοπιστίας αλλά και από tutorials ή την κοινότητα..

απλά έχω ένα θέμα με το kali μόλις πάω να φορτώσω τους drivers απο την κάρτα γραφικών μου βγάζει μαύρη οθόνη, δεν λεχω βγάλει άκρη ακόμα και όποτε μου γίνετε αυτό ξανακάνω εγκατάσταση το kali

• Moderators

Ετσι για την ιστορια, η Bugtraq ειμαι μια απο τις γνωστοτερες mailing lists εδω και μια 20ετια. Kαι δεν εχει καμια σχεση με την εν λογω διανομη ή οπως αλλιως θελει να λεγεται ενα ακομα remastering του ubuntu. 

διαβασα το συγκεκριμενο αρθρο και το παρουσιαζουν πολυ δυνατο 

Το Bugtraq-2  Black Widow είναι μοναδικό στον τομέα της ασφάλειας, το οποίο επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο πώς πρέπει να είναι μια linux διανομή σχετική με το hacking. Ορισμένοι αρχίζουν να το ονομάζουν «Διανομή Όλα-σε-ένα για το hacking».

Χαρακτηριστικά <…>

Το σύστημα Bugtraq προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη διανομή, με τη βέλτιστη, σταθερή και αυτοματοποιημένη διαχείριση των υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Η διανομη έχει ως βάση τους πυρήνες 3.2 και 3.4 PAE, ενώ διαθέτει ένα τεράστιο φάσμα εργαλείων από εργαλεία διείσδυσης, εγκληματολογικής ανάλυσης και λοιπά εργαστηριακά εργαλεία εξομοίωσης. Η ομάδα ανάπτυξης του Bugtraq θεωρεί ότι δεν πρέπει να θέσει όρια στο λειτουργικό και πιστεύει ότι κάθε χρήστης πρέπει να έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί διαφορετικά εργαλεία  καλύπτωντας μια πληθώρα στόχων. Η ομάδα μας εξεπλάγει ευχάριστα με τις δυνατότητες του Bugtraq-2.

Εργαλεία

Μια από τις καινοτομίες του Bugtraq είναι η τεράστια γκάμα εργαλείων σε διαφορετικούς τομείς. Μπορούμε να βρούμε εργαλεία εγκληματολογικής ανάλυσης για κινητά, εξοιμοίωση και πλατφόρμες ελέγχου κακόβουλων λογισμικών, εργαλεία της Κοινότητας Bugtraq, εργαλεία ελέγχου για το GSM, το ασύρματο δίκτυο, το Bluetooth και το RFID. Επίσης, ολοκληρωμένα εργαλεία για Windows, εργαλεία που επικεντρώνονται σε IPv6 και τυπικά εργαλεία ελέγχου και ηλεκτρονικής εγκληματολογικής ανάλυσης (forensics)

Κάθε εργαλείο εκτελεί όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να λειτουργήσουν και έχουν ρυθμιστεί εξαρχής για βέλτιστη απόδοση. Η ομάδα έχει δημιουργήσει σενάρια που επιτρέπουν την καλύτερη διαχείριση και ταχύτητα κατά στην εγκατάσταση ορισμένων εργαλείων, όπως το Nessus. Το Bugtraq έχει αναδειχθεί ως το σύστημα με τα περισσότερα εργαλεία hacking μέχρι σήμερα. Το Bugtraq-2 είναι ακόμα πιο γρήγορο και δυναμικό σύστημα που με μερικά κλικ μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να εκτελέσετε όλες τις διεργασίες που θέλετε, χωρίς να ψάξετε στο διαδίκτυο για tutorials ή τρόπους εγκατάστασης των εργαλείων.

όλα αυτά αναφέρονται από το site τους ? γιατί αν ναι είναι σαν να μπαίνεις στο site του ολυμπιακού.. και μάντεψε ποιον θα παρουσιάζουν ως τη δυνατότερη ομάδα :P

edit: δεν ξέρω κατα πόση "δυνατή" ή οχι είναι διανομή παντως στο forum τους στα αγγλικα άντε να έχουν και σύνολο 200 posts και επίσης στο about της ομάδας Link.png Site: οι φάτσες , δεν ξέρω μου κάνουν σαν να βρήκαν κάποιους με ψαρωτική φάτσα στο internet και να τις έβαλαν :P ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...