Προς το περιεχόμενο

Crucial M500 240GB vs Kingston 240GB V300 2.5 SATA III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και οι τιμές των 240 GB  των SSD δίσκων έφτασαν κοντά στα 100 ευρώ, είναι ο καιρός να πάρω έναν για το λάπτοπ μου. Είδα αυτά τα δύο μοντέλα:

Crucial M500 240GB mSATA Internal SSD  

λινκ    http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=CT240M500SSD3  

στα 103 ευρώ

και

Kingston 240GB SSDNow V300 2.5 SATA III

λινκ      http://www.kingston.com/en/ssd/v#sv300s3

στα 115 ευρώ.

α) Ο φθηνότερος κατά 12 ευρώ  Crucial είναι αξιόπιστος σε σχέση με τον Kingston;

Θέλω να αλλάξω δίσκο πρώτον λόγω ταχύτητας και δεύτερον για να αυξηθεί η αυτονομία του λάπτοπ από 2,5 ώρες περίπου σε 4 ώρες περίπου, οπως μου είπαν.

Τι τελικά από τα δύο να προτιμήσω;

β) Ξέρετε αν υπάρχει caddy adapter για το DVD drive που να μπορεί να βγαίνει ο δεύτερος δίσκος, χωρίς να χρειάζεται να τον ξεβιδώσω; Όσα είδα είναι σταθερά χωρίς να μπορεί να βγει ο δίσκος. Το δεύτερο δίσκο τον θέλω για τις παιδικές σειρές που βλέπουν  τα μικρά, αλλά να μη τον έχω μόνιμα στο λάπτοπ.

Επεξ/σία από Pater_Familias
Δημοσ.

παρε τον crucial, ο kingston εκτος οτι χρησιμοποιει πολύ πιο παλιο controller, προσφατα αλλαξανε τις μνημες στο v300 απο toggle nand σε asynchronous στα νεα μοντελα χωρις να μπορεις να τους ξεχωρίσεις με αποτελεσμα να ειναι πολύ πιο αργοι Link.png Site: link .

μια χαρα αξιοπιστη εταιρια ειναι η crucial/micron

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Θα πάρω τον crusial μια και δεν έχω πολλές απαιτήσεις για τον σκληρό και μου λέτε ότι η εταιρία είναι αξιόπιστη..

Από εκεί και πέρα γνωρίζετε αν υπάρχει caddy adapter για το DVD του laptop. να βάλω εκεί τον παλιό δίσκο που να μπαίνει και να βγαίνει συρταρωτά ο δίσκος χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσω τον caddy adapter;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...