Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

 

Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο θα μου πει πότε και αν διαγράφηκαν αρχεία απο τον εξωτερικό σκληρό δίσκο WD βάση παλαιών ημερομηνιών που θα του υποδείξω. 

 

Επίσης αν υπάρχει πρόγραμμα για να μου πει αν έγινε εξαγωγή αρχείων σε άλλο μέσω . 

 

 

Είχα ξεχάσει το σκληρό κάπου και θέλω να μάθω αν αυτός που τον βρήκε 

 

1) τον άνοιξε για να δει τα αρχεία 

 

2) αν είναι εφικτό τι αρχεία είδε 

 

3) αν διέγραψε αρχεία

 

4) αν έκανε copy τα αρχεία σε άλλο μέσω .

 

5) αν μπορεί να μου πει το όνομα του Η/Υ που συνδέθηκε στο σκληρό δίσκο. 

 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

και να υπαρχει τετοιο προγραμμα, πλεον σου ειναι αχρηστο.
Πρωτα βαζουμε το προγραμμα, φτιαχνει log file και μετα βλεπουμε τι εχει γραψει εκει.

Τωρα πως να δεις τι κινηση ειχε ο σκληρος?

Δημοσ.

και να υπαρχει τετοιο προγραμμα, πλεον σου ειναι αχρηστο.

Πρωτα βαζουμε το προγραμμα, φτιαχνει log file και μετα βλεπουμε τι εχει γραψει εκει.

Τωρα πως να δεις τι κινηση ειχε ο σκληρος?

 

Aς μου πει κάποιος πως λεγεται και αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα ή προγραμματα (δεν χρειάζεται να είναι all in one) kai ξερω πως θα μου φανεί χρήσιμο. 

  • Moderators
Δημοσ.

Αυτό σου εξηγεί. Εκ των υστέρων πώς θα καταλάβει το πρόγραμμα τι άλλαξε;

Δημοσ.

1. Δεν γίνεται

2. Δεν γίνεται

3. Γίνεται υπό προϋποθέσεις, Θα πρέπει να ψάξεις τον δίσκο με πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων και να δεις τι σβήστηκε την συγκεκριμένη ημερομηνία. Δοκίμασε το δωρεάν recuva.

4. Δεν γίνεται

5. Δεν γίνεται

 

Βασικά δεν μπορεί να γίνει κανένας έλεγχος για πρόσβαση αρχείων ή για το που συνδέθηκε ένα αφαιρούμενο μέσο αποθήκευσης γιατί για να μπορεί να υπάρξει τέτοιος έλεγχος θα έπρεπε να έτρεχε κάποιο πρόγραμμα στο background που να καταγράφει αυτές τις κινήσεις.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα (αν υπάρχει) ίσως να μπορούσε να δουλέψει στον δικό σου υπολογιστή επειδή θα το έτρεχες εσύ, αλλά σε έναν άλλο υπολογιστή θα έπρεπε να το τρέξει ο χρήστης που χειρίζεται τον δίσκο και κάτι τέτοιο δεν μπορείς να το επιβάλεις σε κάποιον. Θα πρέπει να το κάνει εθελούσια.

Ο δίσκος από μόνος του δεν συλλέγει καμία απολύτως πληροφορία από το τι γίνεται με τα αρχεία του ή για το που συνδέεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...