Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπερα σας, εχω σχετικα μια απορια για αυτο το θεμα. Εαν διαγραψουμε ΟΛΑ τα αρχεια οριστηκα απο ενα σκληρο δισκο, και μετα χρησηιμοποιησουμε μεσω γραμμης εντολων αυτο το command στο δισκο αυτο, θα υπαρχει περιπτωση να ανακτηθουν απο ειδικους πληροφοριες απο αυτα που διαγραφηκαν? Ρωτησα εναν φιλο μου και μου ειπε ο μονος τροπος ειναι να βαλω το σκληρο δισκο στο φουρνο μικροκυματων .
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Απο τη στιγμη που θετεις τον ορο "απο ειδικους", δεν νομιζω πως μπορει να σου απαντησει κανεις με σιγουρια (περα απο τους εν λογω ειδικους). Πρακτικα ειναι πολυ δυσκολο και σιγουρα πρεπει να ειναι αρκετα "ειδικος" καποιος, με τον καταλληλο εξοπλισμο, για να καταφερει να επαναφερει καποια απο τα δεδομενα. Εαν θελεις να αισθανεσαι υπερ-ασφαλης μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο δυνατο μαγνητη στις πλακες του δισκου και φυσικα να τις καταστρεψεις. Οχι με φουρνο μικροκυματων, εκει θα εχεις αλλα, σοβαροτερα προβληματα.
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ο μονος τροπος για να ειμαστε σιγουροι πρεπει να προκαλεσουμε ζημια στο δισκο επομενως
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ο μονος τροπος για να ειμαστε σιγουροι πρεπει να προκαλεσουμε ζημια στο δισκο επομενως Για να πιασεις το 100% σιγουριας, ναι
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 [...] Εαν θελεις να αισθανεσαι υπερ-ασφαλης μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο δυνατο μαγνητη στις πλακες του δισκου και φυσικα να τις καταστρεψεις. Οχι με φουρνο μικροκυματων, εκει θα εχεις αλλα, σοβαροτερα προβληματα. Για να καταφέρεις να το κάνεις αυτό δε χρειάζεσαι απλά ισχυρό μαγνήτη (ο οποίος δε θα του κάνει τίποτα) αλλά degausser. Δυστυχώς όμως μετά ο δίσκος θα είναι άχρηστος, άρα καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα που βγήκε: ο μονος τροπος για να ειμαστε σιγουροι πρεπει να προκαλεσουμε ζημια στο δισκο επομενως Για να πιασεις το 100% σιγουριας, ναι Ναι και από μένα
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρωτησα εναν φιλο μου και μου ειπε ο μονος τροπος ειναι να βαλω το σκληρο δισκο στο φουρνο μικροκυματων . ?!
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εσύ έχεις τον άλλο σίγουρο τρόπο στην υπογραφή...
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Την υπογραφή στο λάμπη με τον παραπλανητικό τίτλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα