Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας

ηθελα να σας ρωτησω τα εξης

έχω ένα ρουτερ της wind, το οποιο μεχρι τωρα το ειχα συνδεσει σε τηλεφωνική γραμμή και λειτουργούσε κανονικά σαν ρούτερ. τώρα επειδή έκοψα την δική μου τηλεφωνική γραμμή θα ήθελα να φέρω ένα ethernet καλώδιο από ρουτερ της αδελφής μου που μένει δίπλα και που είναι σε τηλεφωνική γραμμή και να το κουμπώσω στο δικό μου ώστε το δικό μου ρούτερ να μοιράζει στο δικό μου σπίτι ιντερνετ.

μου ειπαν οτι ειναι καποιες ρυθμισεις του ρουτερ. μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε?

Δημοσ.

αν το ρουτερ που εχει την adsl ειναι 192.168.1.254 τοτε το δευτερο ρουτερ θα το βαλεις 192.168.1.253 για παραδειγμα ωστε να ειναι στο ιδιο δικτυο και θα του κλεισεις τον dhcp.τα ενωνεις με ethernet μεταξη τους και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

viotiashop2 επιβεβαίωσε το το router δεν ειναι με χρησιδάνειο ή κράτα το (κι ας το χρησιμοποιείς) μέχρι να στο ζητήσουν (φρόντισε να υπάρχει δίοδος επικοινωνίας).

Δημοσ.

αν εχει κανα αλλο δικο του μπορει να το χρησιμοποιησει και αυτο σαν access point.ολα τα adsl router με την ιδια διαδικασια γινονται access points.

Δημοσ.

αν το ρουτερ που εχει την adsl ειναι 192.168.1.254 τοτε το δευτερο ρουτερ θα το βαλεις 192.168.1.253 για παραδειγμα ωστε να ειναι στο ιδιο δικτυο και θα του κλεισεις τον dhcp.τα ενωνεις με ethernet μεταξη τους και εισαι ετοιμος.

να σας κάνω δυο ερωτησεις που ισως ομως σας φανουν για αρχαριους.

πως θα μπω να αλλαξω την ip του δευτερου ρουτερ και πως κλεινω τον dhcp? :cry:

Δημοσ.

να σας κάνω δυο ερωτησεις που ισως ομως σας φανουν για αρχαριους.

πως θα μπω να αλλαξω την ip του δευτερου ρουτερ και πως κλεινω τον dhcp? :cry:

πρπει να μπεις στην Ip που εχει τωρα το ρουτερ και λογικα στην καρτελλα lan θα βρεις αυτα που ψαχνεις.κλεινεις dhcp και μετα αλλαζεις Ip.οταν αλλαξεις Ip θα χασεις το connection με το ρουτερ.μετα βγαζεις το Pc και ενωνεις τα ρουτερ με ethernet.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντησεις σας θα το προσπαθήσω να είστε καλα

αν χρειαστω κατι θα σας ενοχλήσω

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...