KnightRider1996 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια . Σημερα καθως πηγα να ανοιξω το δευτερο pc που εχω σπιτι αντιμετοπισα το εξης προβλημα.Για 1-2 δευτερολεπτα το pc ξεκινησε να λειτουργει μετα ομως κλεινει μονο του και μετα απο 5 με 10 δευτερα ξανα ανοιγει χωρις να κανει τιποτα !! Ουτε Post ουτε καν το λαμπακι του πληκτρολογιου δεν αναβει. Τα Specs του ειναι : Cpu intel core 2 quad 2.40 . Ram 4gb ddr2 Gpu Nvidia gts 250 512 mb gddr3 Psu chiftech 450 watt 2 drivers (DVD) Και ενας σκληρος 160 Gb . εγω ψηλιαζομαι πως εχει καει η μητρικη πλακετα !! Τα φωτα σας παρακαλω πολυ !! Ευχαριστω για τον χρονο σας !
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τελευταία αλλαγή; Softwareικά ή hardwareικά ή κάποιο συμβάν (διακοπή, υπέρταση, άνοιγμα/κούνημα/χτύπημα κουτιού κ.α);
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δοκίμασε για αρχή ενα αλλο τροφοδοτικό και κανε ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής , επισης δοκίμασε αν εχεις καποια αλλη κάρτα γραφικών
KnightRider1996 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τελευταία αλλαγή; Softwareικά ή hardwareικά ή κάποιο συμβάν (διακοπή, υπέρταση, άνοιγμα/κούνημα/χτύπημα κουτιού κ.α); οχι τιποτα απολυτως Δοκίμασε για αρχή ενα αλλο τροφοδοτικό και κανε ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής , επισης δοκίμασε αν εχεις καποια αλλη κάρτα γραφικών Απολλα εχουμε ! :Ρ δοκιμαζω και σας λεω
KnightRider1996 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδια γεια σας και παλι ! Πακετο μου ενω εφτιαξε για λιγο ισα ισα που προλαβα να κανω το φορματ στο pc και μου εκανε παλι τα ιδια !!! εχω απελπιστει ! :@
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν αποκαλύπτεις και πολλά... τι έκανες & έφτιαξε προσωρινά;
KnightRider1996 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν αποκαλύπτεις και πολλά... τι έκανες & έφτιαξε προσωρινά; Απλα του αλλαξα τροφοδοτικο !! Δεν εκανα κατι αλλο!! εφτιαξε προσορινα εκανα το φορματ και μετα το ρεσταρτ που εκανε μονο του ταπαιξε και παλι !
trujillo2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 μπορεις να τσεκαρεις για 2 ωρες μινιμουμ τις μνημες σου με το memtest , απο κει και περα μια μπακαλιστικη εκτιμηση που κανω ειναι λογω τροφοδοτικου που ειναι noname να εγινε ζημια στη μητρικη.....
KnightRider1996 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το θέμα είναι πως το pc δεν ανοίγει καν... Για να μπορέσω να κάνω memtest... Και το τροφοδοτικό το είχα γύρο στα 3 χρόνια στον σταθερό που βλέπεις στην υπογραφή μου τώρα του ήρθε να κάνει την ζημιά ?
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το άλλο τροφοδοτικό είναι καλό; Η ψήκτρα του cpu πατάει καλά;
KnightRider1996 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το άλλο τροφοδοτικό είναι καλό; Η ψήκτρα του cpu πατάει καλά; Και τα δυο PSU που ειχα ηταν παραπολυ καλα δεν ειχα αντιμετοπισει το παραμικρο προβλημα και με τα δυο ! η ψηκτρα παταει μια χαρα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα