Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια . Σημερα καθως πηγα να ανοιξω το δευτερο pc που εχω σπιτι αντιμετοπισα το εξης προβλημα.Για 1-2 δευτερολεπτα το pc ξεκινησε να λειτουργει μετα ομως κλεινει μονο του και μετα απο 5 με 10 δευτερα ξανα ανοιγει χωρις να κανει τιποτα !! Ουτε Post ουτε καν το λαμπακι του πληκτρολογιου δεν αναβει. Τα Specs του ειναι : Cpu intel core 2 quad 2.40 . Ram 4gb ddr2 Gpu Nvidia gts 250 512 mb gddr3 Psu chiftech 450 watt 2 drivers (DVD) Και ενας σκληρος 160 Gb . εγω ψηλιαζομαι πως εχει καει η μητρικη πλακετα !! Τα φωτα σας παρακαλω πολυ !! Ευχαριστω για τον χρονο σας ! 

Δημοσ.

Τελευταία αλλαγή;

Softwareικά ή hardwareικά ή κάποιο συμβάν (διακοπή, υπέρταση, άνοιγμα/κούνημα/χτύπημα κουτιού κ.α);

Δημοσ.

Δοκίμασε για αρχή ενα αλλο τροφοδοτικό και κανε ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής , επισης δοκίμασε αν εχεις καποια αλλη κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Τελευταία αλλαγή;

Softwareικά ή hardwareικά ή κάποιο συμβάν (διακοπή, υπέρταση, άνοιγμα/κούνημα/χτύπημα κουτιού κ.α);

οχι τιποτα απολυτως 

Δοκίμασε για αρχή ενα αλλο τροφοδοτικό και κανε ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής , επισης δοκίμασε αν εχεις καποια αλλη κάρτα γραφικών

Απολλα εχουμε ! :Ρ δοκιμαζω και σας λεω

Δημοσ.

Παιδια γεια σας και παλι ! Πακετο μου ενω εφτιαξε για λιγο ισα ισα που προλαβα να κανω το φορματ στο pc και μου εκανε παλι τα ιδια !!! εχω απελπιστει ! :@ 

Δημοσ.

Δεν αποκαλύπτεις και πολλά... τι έκανες & έφτιαξε προσωρινά;

Απλα του αλλαξα τροφοδοτικο !! Δεν εκανα κατι αλλο!! εφτιαξε προσορινα εκανα το φορματ και μετα το ρεσταρτ που εκανε μονο του ταπαιξε και παλι ! 

Δημοσ.

μπορεις να τσεκαρεις για 2 ωρες μινιμουμ τις μνημες σου με το memtest , απο κει και περα μια μπακαλιστικη εκτιμηση που κανω ειναι λογω τροφοδοτικου που ειναι noname να εγινε ζημια στη μητρικη.....

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως το pc δεν ανοίγει καν... Για να μπορέσω να κάνω memtest... Και το τροφοδοτικό το είχα γύρο στα 3 χρόνια στον σταθερό που βλέπεις στην υπογραφή μου τώρα του ήρθε να κάνει την ζημιά ?

Δημοσ.

Το άλλο τροφοδοτικό είναι καλό;

Η ψήκτρα του cpu πατάει καλά;

Και τα δυο PSU που ειχα ηταν παραπολυ καλα δεν ειχα αντιμετοπισει το παραμικρο προβλημα και με τα δυο ! η ψηκτρα παταει μια χαρα ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...