GoDRiC- Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Στο site έμπαινα από Chrome μέχρι χθες αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι και έκανα αποσύνδεση και μπήκα από Mozilla και τώρα δε μπορώ να μπω από Chrome.. Το όνομα και ο κωδικός είναι έτοιμα απλά πατάω ''Σύνδεση'' και δε κάνει κάτι, απλά σα να πατάω f5. Μου είχε ξανά συμβεί το ίδιο θέμα και το είχα λύσει, δε θυμάμαι τον τρόπο όμως.. Ιδέα;
savoukos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μήπως έχει φάει σκάλωμα και σε έχει ακόμα σαν logarismeno το modzilla και δεν σε αφήνει το site να μπεις χωρίς να κάνεις log out από το προηγούμενο?
GoDRiC- Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δοκίμασε να κανεις ενα clear cache και cookies Μου λες πώς το κάνω; Μήπως έχει φάει σκάλωμα και σε έχει ακόμα σαν logarismeno το modzilla και δεν σε αφήνει το site να μπεις χωρίς να κάνεις log out από το προηγούμενο? Το δοκίμασα αλλά όχι.
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μου λες πώς το κάνω; Δεν εχω chrome να σου πως ακριβώς που αλλα οπως και στον mozzila και σε ολους μεσα απο τις ρυθμίσεις του καπου θα λεει clear cache και cookies
Προτεινόμενες αναρτήσεις