Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημέρα μου παιδιά. Εδώ και μερικές μέρες πήρα το n5 και μόλις παρατήρησα ότι αν χτυπήσω ελαφρά στο ύψος τις υποδοχής ακουστικού κάνει ένα ελαφρύ ''γκλιν'' σαν να παίζει ένα σιδεράκι μέσα. Σκέφτηκα μήπως είναι η επαφή που κάνουν τα ακουστικά, έβαλα ένα ζευγάρι αλλά συνεχίστηκε το φαινόμενο. Είναι λόγος να το πάω για αλλαγή ή είναι normal? Ευχαριστώωωωω...

Δημοσ.

Έβγαλα sim κράταγα κουμπιά τα ίδια..

Revision εννοείς την παρτίδια. 401 είναι..

Δημοσ.

Ναι την παρτίδα εννοούσα. Από 312 και μετά είναι ελάχιστα τα θέματα.

Συνήθως με το χτύπημα που λες ακούγονταν το κροτάρισμα των κουμπιών αλλά αφού κρατούσες τα κουμπιά και στο έκανε κάτι από μέσα είναι.

Δεν ανήκει πάντως στα συνηθισμένα προβλήματα του N5.

Από που το αγόρασες?

Δημοσ.

Σε εμενα παντως οπως το περιγράφεις δεν ακούγεται το παραμικρό , πήγαινε το πισω για έλεγχο και αλλαγή

Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει κάτι σχετικό για το nexus 5, στο optimus g που έχω κάνει και αυτό ένα θόρυβο. Από αυτά που διάβασα ακούγεται από κάποιο κομμάτι της κάμερας και τον κάνουν όλα, μπορεί να γίνεται το ίδιο και στο nexus 5.

Δημοσ.

Είμαι μέσα στις 7 μέρες αγοράς, μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση? Είναι λόγος να το πάω?

kaizer shop

Δημοσ.

Εννοειται πως δεν θα το πας πίσω, αυτό που ακούς είναι ο οπτικός σταθεροποιητής.Ψάχτο να δεις όσα smartphone φέρουν σταθεροποίηση το κάνουν.

Δημοσ.

Σε εμενα παντως δεν ακούγεται τιποτα τωρα δεν ξέρω αν ενοεί κατι αλλο ο φίλος , κατα την γνώμη μου ας το παει δεν χανει κατι

Δημοσ.

Και εμένα δεν κάνει τίποτα.

tony81 ακούγεται δυνατά ή μόνο σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας μπορείς να το ακούσεις?

Δημοσ.

Λοιπόν...χιλοελάχιστα ακούγεται Αν το κουνάς με το χέρι δεν ακούγεται.

Το πήγα στο κατάστημα...είχε μουσική και το άκουσαν μου είπαν ότι δεν είναι κάτι, ίσως είναι κάποιο ελατήριο πίσω από τα κουμπιά.

Μου είπαν να το στείλουν στην lg ''αλλά τσάμπα θα μείνεις χωρίς κινητό'' οπότε με έψησαν και δεν το άφησα.

Λογικό μου ακούγεται με τον σταθεροποιητή που λέει ο φίλος..

Τσάμπα έσβησα και τα παιχνίδια που έλιωνα 2 μέρες...φτουυυυ από την αρχή!

Σας ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...