Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 599 προ φόρων.. Το βλεπω στα 1200 ΑΝ έρθει Ελλαδα εκτός αν έρθει με κουρεμένα specs' βγαλε το OLD απο το nick σου... μονο σαν junior δεχομαι το σχολιο σου
OLDjunior Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλά παιδιά καλά, μην εξάπτεσθε. Άλλωστε δεν ήταν μία εμπεριστατωμένη αποψη με παραδείγματα απο άλλες ευρωπαϊκές χώρες.;-) Σοβαρά τώρα αν έρθει με τιμή κάτω απο χιλιάρικο θα εκπλαγώ τρελα και θα προσπαθήσω να το πάρω. Δεν νομίζω να χρειαστώ άλλο Τηλ. για τα επόμενα ~3 χρόνια
tasos1995 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλά παιδιά καλά, μην εξάπτεσθε. Άλλωστε δεν ήταν μία εμπεριστατωμένη αποψη με παραδείγματα απο άλλες ευρωπαϊκές χώρες.;-) Σοβαρά τώρα αν έρθει με τιμή κάτω απο χιλιάρικο θα εκπλαγώ τρελα και θα προσπαθήσω να το πάρω. Δεν νομίζω να χρειαστώ άλλο Τηλ. για τα επόμενα ~3 χρόνια Θα κοστίζει τόσο όσο κόστιζε και το lumia 920 όταν ήρθε Ελλάδα, λογικά κάτω απο 680........Η Nokia δεν είναι σαν την Apple. 1
OLDjunior Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Κάτω απο 680 ??? Αν έρθει με τέτοια τιμή πρώτη φορά χαίρομαι που πέφτω τόσο έξω :) ..
Retromaniac Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Συγνώμη αλλα το 1520 που είναι καλύτερο κινητό, απλά πιο μεγάλο, κάνει αυτή την στιγμή 410 ευρώ. Πόσο πιο πολύ να δώσεις ένα χειρότερο κινητό μόνο και μόνο επειδή είναι πιο μικρό;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Συγνώμη αλλα το 1520 που είναι καλύτερο κινητό, απλά πιο μεγάλο, κάνει αυτή την στιγμή 410 ευρώ. Πόσο πιο πολύ να δώσεις ένα χειρότερο κινητό μόνο και μόνο επειδή είναι πιο μικρό; αν εξαιρέσουμε την μεγαλύτερη οθόνη που για άλλους είναι + και για άλλους - , πες μου που αλλού είναι καλύτερο το 1520? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6227&idPhone2=5760
Retromaniac Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 αν εξαιρέσουμε την μεγαλύτερη οθόνη που για άλλους είναι + και για άλλους - , πες μου που αλλού είναι καλύτερο το 1520? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6227&idPhone2=5760 40% μεγαλύτερη μπαταρία + card slot 2
mike90 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Παιδια καλησπερα συγγνωμη που πεταγομαι σαν ακυρος αλλα θελω να σταθω και εγω στο lumia 1520.Το αγορα προ κατι ημερων και θελω την βοηθεια σας επειδη πρωτη φορα παιρνω λουμια θελω να μου πειτε εσεις μηπως ξερετε και ειστε πιο αλανια απο εμενα τι ρυθμισεις πρεπει να αλλαξω για να βγαζω τελειες φωτο.δηλαδη καποιο μυστικο καπως γτ το βραδυ δεν βγαζει πολυ φωτεινοτητα στις φωτο.Ετσι θα ηθελα να με συμβουλεψετε τι να αλλαξω ετσι ωστε να την κανω super την καμερα για να ειμαι κομπλε. Με εκτιμηση.
Vic Tit Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μονο εγω βλέπω τα Windows Phone (λειτουργικο) κ ξερνάω ??
atheatos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μονο εγω βλέπω τα Windows Phone (λειτουργικο) κ ξερνάω ?? Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ελκυστικό στο μάτι αλλά σαν λειτουργικό είναι καλό. Βέβαια μπορεί να συμβαίνει και το φαινόμενο που συνάντησα απο κάποιον πρόσφατα που σιχάθηκε το όνομα windows γιατι τόσα χρόνια αυτό άκουγε χωρίς να έχει άλλη επιλογή και ήθελε να ξεφύγει, να κάνει την αλλαγή. Είχε συνδέσει το όνομα windows με δουλειά και γραφείο , ενώ το κινητό το θέλει για προσωπική ευχαρίστηση ίσως. Εδώ που τα λέμε αν το ονομάζε με ένα άλλο brand name όπως Symbian πχ. ή κάτι άλλο που να μη θυμίζει windows, ίσως να είχε καλύτερα αποτελέσματα η microsoft. Είναι πολλοί που ακούνε windows και τους έρχονται άσχημες αναμνήσεις...
Razor911 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Πολυ καλα χαρ/κα εχει ΚΑΙ ραδιοφωνο ; εχει βελτιωθει πολυ η Nokia τωρα τελευταια .. Το οτι η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2420mAh ξερει κανεις ποσες ωρες ειναι ;
jumper12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 40% μεγαλύτερη μπαταρία + card slot Κι εμενα το 1520 σαν καλυτερο μου φαινεται
Retromaniac Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Είναι καλύτερο αλλα πολύ μεγάλο για τα γουστα μου. Για αυτό η καλύτερη επιλογή για μένα είναι το 930 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα