NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Και τι σου είπαν θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σου ή ήταν τυπογραφικό ; Μου ειπαν "θα το ψαξουμε" και μετα απο 10" ειχε αλλάξει η τιμη, τι να ολοκληρωθεί η παραγγελία
KinigosPsixon Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τους ρωτησα για το μαυρο, το λευκο δεν το εχουν παρει ακαμα ειδηση ρε μην τους παίρνετε τηλ. άλλαξαν και το λευκό τωρα...
baskon Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αλλαξαν κ το λευκο.. Προσωπικα δε νομιζω οτι ειναι τρομερη προσφορα οταν παρομοια μοντελα βγαινουν στα 35-45 ευρω.. Και εχω την εντυπωση οτι ειναι παλιο μοντελο- πιθανως κατηργημενο.. Αν δεν ειναι κ η μπαταρια πενταετιας παντως και το δωσουν , ηταν μια καλη προσφορα- λαθος αλλα οχι κατι τρομερο..
KinigosPsixon Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 εγώ που τους πήρα για να μου αλλάξουν το λευκό σε μαύρο δεν μου είπαν κάτι μου είπαν το αλλάξαμε και η παραγγελία σας προχωράει κανονικά. Λέτε δεν αξίζει να το ακυρώσω ? πριν κανα μήνα που έψαχνα δέν είχα βρει πάνω απο 500 W κάτω απο 50 ευρώ .
maxdore217 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Άμα κάποιος δεν το θέλει και το έχει κλείσει για κατάστημα περιστεριού ας μου στείλει pm έχω ακόμα το κουτί της προσφοράς εκεί
jimcat Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τωρα τελευταια το cosmodata ολο λαθη κανει και νομιζω πλεον το κανει για να μαζευει πελατεια....καθε μερα σχεδον εχουμε μια μουφα αγγελια......πρωτα με λαθος τιμη κ καλα κ μετα αφου πεσουν οι παραγγελιες σορυ λαθος.....! 1
baskon Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 εγώ που τους πήρα για να μου αλλάξουν το λευκό σε μαύρο δεν μου είπαν κάτι μου είπαν το αλλάξαμε και η παραγγελία σας προχωράει κανονικά. Λέτε δεν αξίζει να το ακυρώσω ? πριν κανα μήνα που έψαχνα δέν είχα βρει πάνω απο 500 W κάτω απο 50 ευρώ . Τα 500w που τα ειδες; 360 ειναι το συγκεκριμενο.. Η τιμη ειναι απαιχτη βεβαια..Αλλα με ελαζιστη αναζητηση στο σκρουτζ υπαρχουν κ αλλα με κατι παραπανω.. http://www.skroutz.gr/s/3145025/Tescom-Leo-LED-600A.html για παραδειγμα. Δεν εχει συνδεσιμοτητα με υπολογιστη βεβαια αλλα και η σειριακη της προσφορας σχεδον αχρηστη ειναι Προσωπικα αν το δωσουν θα το κανω δωρο , ειναι οτι πρεπει για φιλο χωρις πολυ απαιτησεις που ηθελε ενα ups..και δε ξεφευγει σε τιμη ,για δωρο
geodimis Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Άραγε που μπορούμε να δούμε αν βγάζει σούκο ή το κλασσικό τρίπινο για το tower;
tigersgate6 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Πολλα τα λαθη στο καταστημα cosmodata τον τελευταιο μηνα ..... ..... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Η απλα είναι λαγωνικο ο dobro και δεν είναι τα λαθη κατι το νέο. (add: sorry, και ο nemo βλεπω εχει βρει λαθος) 1
manosfp Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μόλις έσκασε mail ότι είναι έτοιμο προς αποστολή. Thanks ts. Sent from my iPhone using Insomnia
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μόλις έσκασε mail ότι είναι έτοιμο προς αποστολή. Thanks ts. Sent from my iPhone using Insomnia Προσεχε γιατι μπορει να ειναι απο το σερβις
geodimis Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Πήρα τηλ και μου είπαν σήμερα θα είναι στο Περιστέρι αλλά από Τρίτη στη Γλυφάδα για να παραλάβω..
baskon Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Οντως έσκασε μύνημα και mail οτι η παραγγελιά είναι έτοιμη στο καταστημα Περιστερίου να περάσω να παραλαβω.. Μια χαρά μου κάτσε για δωράκι που θα παιρνα ουτως η αλλως σε λιγες μέρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις