Προς το περιεχόμενο

[ups]Centralion Luxor 600 29,32€ COSMODATA[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι σου είπαν θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σου ή ήταν τυπογραφικό ;

Μου ειπαν "θα το ψαξουμε" και μετα απο 10" ειχε αλλάξει η τιμη, τι να ολοκληρωθεί η παραγγελία

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλαξαν κ το λευκο..

Προσωπικα δε νομιζω οτι ειναι τρομερη προσφορα οταν παρομοια μοντελα βγαινουν στα 35-45 ευρω..

Και εχω την εντυπωση οτι ειναι παλιο μοντελο- πιθανως κατηργημενο..

Αν δεν ειναι κ η μπαταρια πενταετιας παντως και το δωσουν , ηταν μια καλη προσφορα- λαθος αλλα οχι κατι τρομερο..

Δημοσ.

εγώ που τους πήρα για να μου αλλάξουν το λευκό σε μαύρο δεν μου είπαν κάτι μου είπαν το αλλάξαμε και η παραγγελία σας προχωράει κανονικά.  Λέτε δεν αξίζει να το ακυρώσω ? πριν κανα μήνα που έψαχνα δέν είχα βρει πάνω απο 500 W κάτω απο 50 ευρώ . 

Δημοσ.

Άμα κάποιος δεν το θέλει και το έχει κλείσει για κατάστημα περιστεριού ας μου στείλει pm έχω ακόμα το κουτί της προσφοράς εκεί :)

Δημοσ.

Τωρα τελευταια το cosmodata ολο λαθη κανει και νομιζω πλεον το κανει για να μαζευει πελατεια....καθε μερα σχεδον εχουμε μια μουφα αγγελια......πρωτα με λαθος τιμη κ καλα κ μετα αφου πεσουν οι παραγγελιες σορυ λαθος.....!

• Like 1
Δημοσ.

εγώ που τους πήρα για να μου αλλάξουν το λευκό σε μαύρο δεν μου είπαν κάτι μου είπαν το αλλάξαμε και η παραγγελία σας προχωράει κανονικά. Λέτε δεν αξίζει να το ακυρώσω ? πριν κανα μήνα που έψαχνα δέν είχα βρει πάνω απο 500 W κάτω απο 50 ευρώ .

Τα 500w που τα ειδες; 360 ειναι το συγκεκριμενο..

Η τιμη ειναι απαιχτη βεβαια..Αλλα με ελαζιστη αναζητηση στο σκρουτζ υπαρχουν κ αλλα με κατι παραπανω..

http://www.skroutz.gr/s/3145025/Tescom-Leo-LED-600A.html

για παραδειγμα. Δεν εχει συνδεσιμοτητα με υπολογιστη βεβαια αλλα και η σειριακη της προσφορας σχεδον αχρηστη ειναι :)

Προσωπικα αν το δωσουν θα το κανω δωρο , ειναι οτι πρεπει για φιλο χωρις πολυ απαιτησεις που ηθελε ενα ups..και δε ξεφευγει σε τιμη ,για δωρο :)

• Moderators
Δημοσ.

Η απλα είναι λαγωνικο ο dobro και δεν είναι τα λαθη κατι το νέο.

(add: sorry, και ο nemo βλεπω εχει βρει λαθος)

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έσκασε mail ότι είναι έτοιμο προς αποστολή. Thanks ts.

Sent from my iPhone using Insomnia

Προσεχε γιατι μπορει να ειναι απο το σερβις

Δημοσ.

Πήρα τηλ και μου είπαν σήμερα θα είναι στο Περιστέρι αλλά από Τρίτη στη Γλυφάδα για να παραλάβω..

Δημοσ.

Οντως έσκασε μύνημα και mail οτι η παραγγελιά είναι έτοιμη στο καταστημα Περιστερίου να περάσω να παραλαβω.. Μια χαρά μου κάτσε για δωράκι που θα παιρνα ουτως η αλλως σε λιγες μέρες..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...