Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγαινε πρωινη ωρα.γενικα ααμα εισαι κοντα θα το ακουσεις αν βαλεις και αυτακι ακομα πιο καλα.αλλα και το χερι να ακουμπησεις στην πορτα μερικες φορες νιωθεις λιγακι οτι κατι κινειται μεσα.

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπτικες έχουν έρθει μεχρι το καφαο?ΑΝτε να έρθουν και σε μας η ΔΕΗ σιγα σιγα! Τωρα που ανοιξε και σουβλαντζιδικο απεναντι απο το καφαο...απο εμας πρεπει να ξεκινησουν!

Δημοσ.

περασα και απο την κατω πλευρα του γερακα(κατω απο την λεωφορο μαραθωνος) και ειδα και εκει αλλαγμενα καφαο και μαλλον πρεπει να ειναι τωρα τελευταια εκτος αν απλα τα ειχαν βαλει και ετοιμαζονται για ρευμα τωρα διοτι ηταν σκαμενα απο την μια πλευρα.πιθανοτατα για ρευματοδοτηση

Δημοσ.

Καλημέρα,

Να προσθέσω πως γίνεται σύνδεση οπτικων στα KV της  οδού Γερακα σχεδον σε όλο το ύψος! Από όσο μπόρεσα να δώ γίνεται εκσκαφή μιας λωρίδας από όπου περνάει οπτίκη ίνα τον δρόμο και την τερματίζουν σε ένα φρεάτιο στο KV. Για ρευματοδότηση  δεν έχω ιδέα τι γίνεται αλλά πιστύω πως αν δεν έχει γίνει θα γίνει!

Ευχαροστώ

Δημοσ.

ναι η λεπτη τομη ειναι για ινα.λογικα μετα απο αυτο θα γινει και η ρευματοδοτηση.αρα αρκετα κοντα για την ενεργοποιηση.ισως να φανουν και καποια μικρα εργα για την ρευματοδοτηση.υπογεια θα ειναι αλλωστε.

Δημοσ.

Ξενοφωντα και μνησικλη σκαψανε και ριξανε καλωδια σε αναμονη....πηγα ειδα τη παιζεται 2 καλωδια ενα πορτοκαλι και ενα μαυρο....αυριο λογικα θα φτιαξουν φρεατιο και σινδεση στο κv....το μαρτυριο του ιντερνετ οδευει προς το τελος...για να δουμε :-)

Δημοσ.

αυτα ειναι για την ινα λογικα οποτε το ρευμα μενει εκτος αν το εχουν ριξει.επιισης μπορει να ειναι απλα το απεξω της ινας(προστασια)και να μην την εχουν φυσηξει ακομα μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι και γώ έτσι (Θέλω να) πισεύω! Νομίζω πως είμαστε στην τελική ευθεία και δεν βλέπω κάποιο κόλιμα ούτε καθυστερηση. Τα KV μπηκαν, οι οπτικές ειναι σε πρόοδο και το ίδιο και η ρευματοδότηση! Οποτε ο Αι Βασίλης θα έρθει νωρίς φετος

depositphotos_15532921-Santa-Claus-on-be

Δημοσ.

καλα εννοειται ρε συ! Απλα εννοω πλεον μιλαμε για μηνες και οχι για του χρονου η του παραχρόνου!

ναι πλεον μηνες εκτος απροοπτου

Δημοσ.

<offtopic>

@poulinos! Ρε φίλε πραγματικά μπράβο σου που γράφεις σε όλα τα νηματα! Όλη σχεδον η κατηγορια εχει last post δικο σου! δεν το έχω ξαναδεί αυτο το πραγμα!

<offtopic/>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...