Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δεν θυμάμαι να έχει πάρει κάτι το μάτι μου για πιλοτικό FTTH/B, μόνο για πιλοτικό 100mbps πακέτο... 1
apollotonkosmo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δεν θυμάμαι να έχει πάρει κάτι το μάτι μου για πιλοτικό FTTH/B, μόνο για πιλοτικό 100mbps πακέτο... να υποθέσω vdsl/vectoring? Υπαρχει ακόμα σαν πιλοτικό προγραμμα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ναι λογικά με vectoring, αν υπάρχει ακόμα δεν είμαι σίγουρος, αρκετά πιθανό πάντως... 1
apollotonkosmo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αν καλέσω τον ΟΤΕ πιστευεις θα ξέρει?ακόμα βεβαια δεν έχω VDSL, αλλα περιμένουμε μεχρι το τέλος του έτους λογικα την διάθεση του και σε μας, μιας έχουν μπει οι καμπίνες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, συνήθως η ΤΥ δεν είναι ιδιαίτερα ενημερωμένη σε τέτοια θέματα... 1
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 <vdsl> <offtopic> Ασχετο αλλα κάπου είχα διαβασει πως μόλις ενεργοποιήθουν τα καινουρια KV και εχουμε vdsl απο KV ο ΟΤΕ θα ξεκινήσει και FTTH/B πυλωτικά. Ισχύει? Ξέρει κανείς? </offtopic> <ontopic> awaiting!!!!! </ontopic> </vdsl> αν εννοεις να ολοκληρωθει πανελλαδικα το vdsl απο kv και μετα να ξεκινησουν τοτε θα περιμενουμε πολλα χρονια ακομα αφου και vdsl εχει μπει σε μικρο ποσοστο ακομα(απο kv μιλαμε παντα). βεβαια πιο πολυ συνηθως τους καιει η αθηνα ειτε για Kv ειτε για κατι αλλο για τον λογο οτι εκει ειναι ο κοσμος εκει ειναι πολλες εταιρειες αρα εκει ειναι και τα εσοδα. να υποθέσω vdsl/vectoring? Υπαρχει ακόμα σαν πιλοτικό προγραμμα? οι περισσοτεροι μπορουν να τα πιασουν τα 100mbit απο το kv.καποιοι αλλοι θα αναγκαστουν να κανουν αλλαγες στην καλωδιωση για να γινει ενω υπαρχουν και ατομα που ειναι καπως πιο μακρυα απο το kv και δεν θα τα πιασουν.το Upload ειναι σχετικα πιο ευκολο να ανεβασουν αλλα μπορει να μην πολυγινει για θεματα να μην αρχισουν πολλα ατομα να κοβουν μισθωμενα και οπτικες ινες αν καλέσω τον ΟΤΕ πιστευεις θα ξέρει?ακόμα βεβαια δεν έχω VDSL, αλλα περιμένουμε μεχρι το τέλος του έτους λογικα την διάθεση του και σε μας, μιας έχουν μπει οι καμπίνες. για vdsl απο Kv/για πακετο 100mbit ή για fttb?δεν νομιζω να σου απαντησουν σε κανενα απο τα τρια. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αν εννοεις να ολοκληρωθει πανελλαδικα το vdsl απο kv και μετα να ξεκινησουν τοτε θα περιμενουμε πολλα χρονια ακομα αφου και vdsl εχει μπει σε μικρο ποσοστο ακομα(απο kv μιλαμε παντα). βεβαια πιο πολυ συνηθως τους καιει η αθηνα ειτε για Kv ειτε για κατι αλλο για τον λογο οτι εκει ειναι ο κοσμος εκει ειναι πολλες εταιρειες αρα εκει ειναι και τα εσοδα. - Εννοω ότι περιμένω να ενεργοποιήθει στην περιόχη μου μεσα στο ετος/αρχες επομένου, και αναρωτιεμαι εάν θα λεχει κάποιο πιλοτικό πρόγραμμα για FTTB η vdsl με vectoring. οι περισσοτεροι μπορουν να τα πιασουν τα 100mbit απο το kv.καποιοι αλλοι θα αναγκαστουν να κανουν αλλαγες στην καλωδιωση για να γινει ενω υπαρχουν και ατομα που ειναι καπως πιο μακρυα απο το kv και δεν θα τα πιασουν.το Upload ειναι σχετικα πιο ευκολο να ανεβασουν αλλα μπορει να μην πολυγινει για θεματα να μην αρχισουν πολλα ατομα να κοβουν μισθωμενα και οπτικες ινες - Δεν έχεις κι αδικο. για vdsl απο Kv/για πακετο 100mbit ή για fttb?δεν νομιζω να σου απαντησουν σε κανενα απο τα τρια. - και εγώ έτσι νομίζω, ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 - Εννοω ότι περιμένω να ενεργοποιήθει στην περιόχη μου μεσα στο ετος/αρχες επομένου, και αναρωτιεμαι εάν θα λεχει κάποιο πιλοτικό πρόγραμμα για FTTB η vdsl με vectoring. - Δεν έχεις κι αδικο. για vdsl απο Kv/για πακετο 100mbit ή για fttb?δεν νομιζω να σου απαντησουν σε κανενα απο τα τρια. - και εγώ έτσι νομίζω, ευχαριστώ fttb ειναι αρκετα δυσκολο εως πολυ δυσκολο.να δωσουν μεγαλυτερο πακετο απο 50Mbit ναι ειναι πιο easy αφου μονο το Profile αλλαζεις στο dslam και εισαι Ready.ειτε Με vectoring ειτε χωρις. β.ναι για αυτο ο οτε στην αρχη ειχε πει για 10 Mbit upload αλλα μετα το κανε 5.τα μισθωμενα ειναι αρκετα λεφτα το μηνα τριψηφια νουμερα δηλαδη και οχι 30 ευρω.οποτε αν δωσεις παραπανω τοτε ο αλλος θα σου πει δεν βαζω 2-3 vdsl αντι για 1 οπτικη ινα ή καποιο llu να γλυτωσω λεφτα.ενταξει σιγουρα το fiber εχει πολλα συν αλλα πλεον λογω κρισης πολλα ατομα σου λενε οκ θα βολευτω και με μια vdsl Και βαζω αλλη μια για backup.παλι πιο φτηνη απο ενα μισθωμενο.αναλογως την χρηση βεβαια παντα γιατι σε μερικα το μισθωμενο ειναι λιγο μονοδρομος. ναι απο το support μην περιμενεις πολλα.εχω περασει απο support και οκ εσυ εξυπηρετεις πελατες.το τι θα γινει μελλοντικα ειναι αλλων δουλεια καλως η κακως. 1
mauro sinefo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σημερα στην Μνησικλη αλαξαν καλωδια στης κολονες η ΔΕΗ για vdsl κανα νεο? χαχαχαχαχα.....
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 η δεη και να αλλαξε καλωδια δεν εχει να κανει κατι πιστευω με το vdsl.απλα για την καμπινα θα κατεβασει ενα καλωδιο μεχρι τo kv απο την πλησιεστερη κολωνα λογικα.οπου ειναι υπογεια βεβαια θα παει υπογεια το καλωδιο μεχρι το Kv.εκτος αν το κατεβασουν απο την κολωνα και μετα το πανε υπογεια μεχρι το kv.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 αυτό δεν είναι τπτ, το περιμένοντας την ενεργοποίηση αργότερα είναι χειρότερο... 1
mauro sinefo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 να βγενεις κλεισθενους απεναντι στο κτεο ινιοχος ποιο κατω σε μια παλια ταβερνα που ηταν να εχει κv απ εξω και να περνας να το ακους να δουλευει και να μενω απεναντι 2 στενα και να ειμαστε στη νεκρα....τρελενεσε....χαχαχαχαχαχα....λες και περναω σινορα πολιτισμος απεναντι και ανθρωποι το σπηλαιων εμεις.....χαχαχαχαχα 1
apollotonkosmo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Nαι σε εκεινο το παλιο σουβλατζιδικο! Ειναι και καιρό εκει το kv! Γενικα απο αυτην την μεριά νομίζω παιζουν απο ΑΚ πεντέλης η χαλανδρίου κατι τετοιο(o poulinos θα μας διαφωτήσει!) και είχαν ξεκινησει απο πιο πριν τις αλλαγές. Και φαντάζομαι εσύ έχεις και 6-7-8 Mbits/s εγω ειμαι με 4!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα