Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ακούσει πως μεταξυ αναπαυσεως και ολύμπου στην πλευρά της κλεισθένους έχουν VDSL. δεν ξέρω αν ειναι 30 απο αστικό κόμβο η απο KV. Κάποιος που να ξέρει?

απο kv σιγουρα.τα δυο αστικα κεντρα που παιζουν εκει ειναι πεντελης που ειναι μελισσια και γερασα που ειναι λεωφορος μαραθωνος.δεν υπαρχει αλλο αστικο κεντρο σε εκεινο το σημειο.η μιση αναπαυσεως παιζει απο πεντελη ενω απο καποιο σημειο και μετα παει γερακα.

το ακ της πεντελης εχει αλλαξει τα kv εδω και πολυ καιρο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στην Έκτορα εγώ έχω VDSL εδώ και περίπου 6 μήνες. Συγχρονίζω στα 49.99 Mbps.

Αδερφέ εγω μένω κλεοβούλου(2 τετράγωνα απο την έκτορα) και σε κανενα site δεν υποστηρίζει vdsl με ποιόν πάροχο είσαι?

Δημοσ.

HOL. Αλλά μπορεί όντως το VDSL να μη φτάνει εκεί που είσαι. Πάντως, το KV από το οποίο παίρνω είναι του ΟΤΕ, όχι της HOL.

Δημοσ.

Καλημέρα, να προσθέσω τα εξείς.

Εγκατασταση νέων Καφαο σε:

Οδο Γερακα πριν την NIVEA,

Πινδου και Οδο Γέρακα γωνία.

Ξέρει κανείς αν οι οπτικες ίνες έχουν τοποθετηθεί?

Δημοσ.

HOL. Αλλά μπορεί όντως το VDSL να μη φτάνει εκεί που είσαι. Πάντως, το KV από το οποίο παίρνω είναι του ΟΤΕ, όχι της HOL.

ετσι και αλλιως του οτε ειναι in all cases προς το παρον τουλαχιστον.γιατι εναλλακτικος να ριξει νεα Kv ειναι πολλα λεφτα.

Δημοσ.

να προσθέσω και παλι οτι πλέον σε πάρα πολλούς δρόμους του γέρακα τοποθετούνται νέα KV! Οπότε ο γέρακας ειναι κανονικά στο πλάνο και λογικά θα έχει ολοκληρωθει(θα έχουμε vdsl) μεχρι τις αρχες του νεου έτους, βάσει προσωπικών εκτιμησεων(με κάθε επιφυλαξη παντα).

Δημοσ.

Σήμερα ο ΟΤΕ εγκαθιστά νέες καμπίνες στην οδό Γαργυττού στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας και ανεβαίνουν προς Ισιόδου.

Καλά νέα γείτονες!

Δημοσ.

Σήμερα ο ΟΤΕ εγκαθιστά νέες καμπίνες στην οδό Γαργυττού στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας και ανεβαίνουν προς Ισιόδου.

Καλά νέα γείτονες!

υπομονη για ρευματοδοτηση και ινα.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Από όσο έχω δει, και με κάθε επιφύλαξη πάντα, τα KV στην Έβρου έχουν συνδεθεί και με ίνα παντως μια και η Έβρου ειναι περασμένη με ίνα. Νομίζω πως και η Γαργητού και η Γέρακα έχουν ίνες περασμένες, οπότε τα KV συνδέονται κατευθείαν και σε ίνα.

Δημοσ.

Παιδιά, μία θερμή παράκληση! Όσοι δεν έχετε ήδη, φτιάξτε έναν λογαριασμό στο σύστημα ΥΠΕΡΙΩΝ του ΣΑΠΕΣ (διαχειρίζεται από την ΕΕΤΤ) και κάντε μία καταγραφή της ταχύτητας πρόσβασης Internet. Υπόψη ότι απαιτούνται 3 μετρήσεις για να καταγραφεί στο χάρτη.

Επιπλέον, αν δε βαριέστε, στείλτε τους ένα μήνυμα στο "Επικοινωνία" ζητώντας να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα να μπορεί ο κάθε χρήστης να κάνει μετρήσεις για πολλαπλά σημεία (πχ σπίτι, εξοχικό, εργασία, κλπ) και όχι μόνο για ένα, όπως είναι τώρα.

Θεωρώ ότι το ΥΠΕΡΙΩΝ είναι ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο εργαλείο, το οποίο πρέπει όλοι να στηρίξουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, μία θερμή παράκληση! Όσοι δεν έχετε ήδη, φτιάξτε έναν λογαριασμό στο σύστημα ΥΠΕΡΙΩΝ του ΣΑΠΕΣ (διαχειρίζεται από την ΕΕΤΤ) και κάντε μία καταγραφή της ταχύτητας πρόσβασης Internet. Υπόψη ότι απαιτούνται 3 μετρήσεις για να καταγραφεί στο χάρτη.

Επιπλέον, αν δε βαριέστε, στείλτε τους ένα μήνυμα στο "Επικοινωνία" ζητώντας να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα να μπορεί ο κάθε χρήστης να κάνει μετρήσεις για πολλαπλά σημεία (πχ σπίτι, εξοχικό, εργασία, κλπ) και όχι μόνο για ένα, όπως είναι τώρα.

Θεωρώ ότι το ΥΠΕΡΙΩΝ είναι ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο εργαλείο, το οποίο πρέπει όλοι να στηρίξουμε.

Εκανα λογαριασμο τα βραδυ που θα ειμαι σπιτι θα κανω και μετρήσεις!

thanks!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...