Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τελειώσουν μέσα σε 2 μήνες;

Φαντάζομαι ότι υπάρχει μία διαδικασία για την τοποθέτηση και την ενεργοποίηση των νέων kv.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

επισης οτι ο οτε θα αλλαξεει τα καφαο δεν σημαινει οτι ειναι ολα ετοιμα.θα πρεπει να μπει το dslam να περαστει οπτικη και να ρευματοδοτηθει το Kv τα οποια ποσο καιρο κανουν ....

δεν εειναι μονο βαλε το καφαο και μετεφερε τα καλωδια στις νεες ρεγκλετες που ειναι και το πρωτο που γινεται συνηθως.

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα ξανακοίταξα τα μηνύματα μου. Εμπορική διάθεση το καλοκαίρι. Οπότε, λάθος μου.

Εμπορική διάθεση το καλοκαίρι; Είναι από αξιόπιστη πηγή;

Θα καλύψει όλη την περιοχή γύρω από τη Nivea;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αντε να δουμε ασπρη μερα. Τουλάχιστον σε μενα ειναι σταθερό αλλα με το καιρό χαλάει

Σε ποια γειτονιά είσαι; Πόσο συγχρονίζεις;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κανά νέο ρε παιδιά για περιοχή γύρω από Άγιο Νεκτάριο ???

Τελικά, πότε θα αρχίσουν να βάζουν καμπίνες, ξέρει ή έχει ακούσει πρόσφατα κανείς ???

ΤΗΑΝΧ.

Δημοσ.

Τελικά, πότε θα αρχίσουν να βάζουν καμπίνες, ξέρει ή έχει ακούσει πρόσφατα κανείς ???

ΤΗΑΝΧ.

περιμενεις υποχρεωτικα.αμα δεν εχεις δει καν εργα να γινονται τοτε υπολογισε αρκετους μηνες ακομα και σημερα να ξεκιναγαν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΤΗΑΝΧ.

Γείτονα θα περιμένουμε πολύ απ'ότι το κόβω....

Καμία κίνηση σε όλη τη πόλη.

Μόνο απο Α/Κ δίνει σε Γέρακα, Παλλήνη.

Εμείς καταδικασμένοι να χαροπαλεύουμε ανάμεσα στα 4-5 Mbit

Δημοσ.

Γείτονα θα περιμένουμε πολύ απ'ότι το κόβω....

Καμία κίνηση σε όλη τη πόλη.

Μόνο απο Α/Κ δίνει σε Γέρακα, Παλλήνη.

Εμείς καταδικασμένοι να χαροπαλεύουμε ανάμεσα στα 4-5 Mbit

απειροι ειναι ετσι και αλλοι ειναι και χειροτερα.υπομονη υποχρεωτικα.

Δημοσ.

παιδιά ο γέρακας έχει ξεκινήσει κανονικά. Το κέντρο του γέρακα γεμίζει με καινούρια  KV (ΕΒΡΟΥ,ΜΙΑΟΥΛΗ, Γέρακα) και ανεβαινουν προς τα πανω(NIVEA) οπότε νομίζω είμαστε σε καλό σημείο.

Δημοσ.

παιδιά ο γέρακας έχει ξεκινήσει κανονικά. Το κέντρο του γέρακα γεμίζει με καινούρια  KV (ΕΒΡΟΥ,ΜΙΑΟΥΛΗ, Γέρακα) και ανεβαινουν προς τα πανω(NIVEA) οπότε νομίζω είμαστε σε καλό σημείο.

υπομονη.δεν ειναι μονο να μπουν τα Kv αλλα να περαστει και η οπτικη ινα οπως και ρευμα.οτι δηλαδη τα αλλαξαν ειναι το πρωτο σταδιο.αλλα ναι εισαι σε καλο δρομο.

• Like 1
Δημοσ.

υπομονη.δεν ειναι μονο να μπουν τα Kv αλλα να περαστει και η οπτικη ινα οπως και ρευμα.οτι δηλαδη τα αλλαξαν ειναι το πρωτο σταδιο.αλλα ναι εισαι σε καλο δρομο.

Ακριβώς αυτό. Ειμαστε σε καλο δρόμο αλλα ακόμα έχει δουλειά. Να πω επίσης πως καφάο τοποθετούνται ακομα σε Γαργητου και κλεισθένους.

Δημοσ.

Εχω ακούσει πως μεταξυ αναπαυσεως και ολύμπου στην πλευρά της κλεισθένους έχουν VDSL. δεν ξέρω αν ειναι 30 απο αστικό κόμβο η απο KV. Κάποιος που να ξέρει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...