Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 μην περιμένεις από Forthnet και Cyta για vdsl μέσω KV, δεν δίνουν γενικά, όχι μόνο στην περιοχή σου...
ahill2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Έχω διαθεσιμότητα VDSL μέσω KV μιας και από το αστικό κέντρο είμαι μακριά. Αυτή την στιγμή μου δείχνουν διαθεσιμότητα OTE, HOL και WIND Σε Forthnet και Cyta δεν μου δίνει. Με ενδιαφέρει στην forthnet, ξέρεις κανείς πως προχωράει στους παρόχους το vdsl?? Που μένεις στο Γέρακα αν επιτρέπεται,απο ότι ξέρω ο Γέρακας δεν έχει ακόμα VDSL απο KV(όσοι παίρνουν απο το A/K Γέρακα)εκτός και αν είσαι απο την πλευρά τις Αγίας Παρασκευής. Εγώ μένω μεταξύ Κλεισθένους και Εθνικής Αντιστάσεως κοντά στην Αττική οδό.
Spira Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Όχι είμαι στον Χολαργό. Πρόσφατα περάσανε οπτική ίνα και αλλάξανε όλες τις καμπίνες.
ParhsG Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εγω μένω πιο κοντά στον OTE έχω 14 attenuation αλλα δε δίνει VDSL ενω πιο μακριά δίνει...
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εγω μένω πιο κοντά στον OTE έχω 14 attenuation αλλα δε δίνει VDSL ενω πιο μακριά δίνει... κατι βλακεια εχει γινει .εκτος αν εννοουν vdsl απo kv.αλλα με 14 attenuation μπορεις σιγουρα να εχεις 30/2,5 απο το αστικο κεντρο.
Spira Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ έχω 23.5, είμαι σχετικά μακριά από το κέντρο. Μου δίνουν VDSL αλλά μέσω KV, αλλά δυστυχώς όχι η forthnet που είμαι συνδρομητής.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ έχω 23.5, είμαι σχετικά μακριά από το κέντρο. Μου δίνουν VDSL αλλά μέσω KV, αλλά δυστυχώς όχι η forthnet που είμαι συνδρομητής. με 23,5 το vdsl απο αστικο κεντρο δυσκολα θα σου δωσει πανω απο 25.
Spira Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ναι δεν μου δίνει καθόλου διαθεσιμότητα η forthnet για vdsl. Αναμένω μπας και δώσουν από KV κάποια στιγμή, ελπίζω σύντομα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 μην ελπίζεις φέτος...
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 αν γινει εξαγορα απο vodafone-wind κανεις δεν ξερει τι θα γινει μετα
Spira Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 μην ελπίζεις φέτος... Γενικά ελπίζω... ποτέ μην λες ποτέ... Αλλά εντάξει δεν καίγομαι κιόλας... αν γινει εξαγορα απο vodafone-wind κανεις δεν ξερει τι θα γινει μετα Αν είναι να έχω VDSL με την εξαγορά καλύτερα να μην έχω. Θεωρώ αυτή η εξαγορά δεν θα βοηθήσει την αγορά (καταναλωτές) καθόλου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 σύμφωνα με αυτά που έχω ακούσει, το λέω, μην ελπίζεις για φέτος
hrliakop Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Μετακομίζω σύντομα στον Γέρακα δεξιά από τη Κλεισθένους στο ύψος της Ησιόδου. Λίγο που έψαξα, λογικά πέφτω στο Α/Κ του Γέρακα στον Σταυρό δηλαδή σε μία απόσταση>3.600 μέτρων. Φαντάζομαι ότι αυτό σημαίνει ότι με κανένα 4-5άρι να είμαι ευχαριστημένος; Κάποιος που να έχει νεότερη πληροφόρηση για την επέκταση των kv εκεί; Φίλοι που μένουν Βριλήσσια κοντά στην Ολύμπου (δηλαδή απόσταση<1 χλμ από εμένα) έβαλαν VDSL μέσω HOL πριν 2 μήνες αλλά βέβαια αυτοί ανήκουν στο Α/Κ Πεντέλης. Επίσης ξέρω ότι στο κέντρο της Παλλήνης δίνουν VDSL πλέον. Ευχαριστώ.
_^ThEo^_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Απο μέσα από την κλεισθένους απ όσο ξέρω θα πάρεις απο ΑΚ Γέρακα. Η ταχυτητά σου θα είναι χαμηλή λόγω της απόστασης. Όμως, απ' οτι μου είπε κάποιος που γνωρίζει, θα ξεκινήσουν τα έργα μετά το Πάσχα και θα έχει ο Γέρακας vdsl πριν το καλοκαίρι. Βέβαια, τον Δεκεμβρη μου είχε πει πως θα έχει ο Γέρακας vdsl πριν το Πάσχα αλλά καθυστέρησαν τα έργα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γέρακας είναι μέσα στο πρόγραμμα και κάποια στιγμή θα πάρει.
hrliakop Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Απο μέσα από την κλεισθένους απ όσο ξέρω θα πάρεις απο ΑΚ Γέρακα. Η ταχυτητά σου θα είναι χαμηλή λόγω της απόστασης. Όμως, απ' οτι μου είπε κάποιος που γνωρίζει, θα ξεκινήσουν τα έργα μετά το Πάσχα και θα έχει ο Γέρακας vdsl πριν το καλοκαίρι. Βέβαια, τον Δεκεμβρη μου είχε πει πως θα έχει ο Γέρακας vdsl πριν το Πάσχα αλλά καθυστέρησαν τα έργα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γέρακας είναι μέσα στο πρόγραμμα και κάποια στιγμή θα πάρει. Γιατί μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τελειώσουν μέσα σε 2 μήνες; Φαντάζομαι ότι υπάρχει μία διαδικασία για την τοποθέτηση και την ενεργοποίηση των νέων kv. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα