dbconan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μόνο ενσύρματα παίζω. Επιλέγοντας τον server του ΟΤΕ ανέβηκα στα 45,3/4,7 όντως. Τι εννοείς; Το γενικό όριο αποστολής να το πάω στο 450; Το έχω στο απεριόριστο. Γιατί μπορεί να βοηθάει κάτι τέτοιο; Και ομως...δοκιμασε το,ξεκινα απο το 450 και τσεκαρε νουμερα... Κανε δοκιμες προς τα κατω(νουμερα) και θα δεις οτι παιζει ρολο...Οπως και τι Τορρεντ κατεβαζεις και ποσους σιντερς εχει..
hrliakop Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει περίπτωση η Wind να βάζει κάποιο όριο στη ταχύτητα για p2p; Παρατήρησα ότι με οποιοδήποτε συνδυασμό αρχείων δεν ξεπερνάω τα 2-2,5 MB/s. Πχ έχω 3 ανοιχτά αρχείο που κατεβαίνουν το καθένα με 800KB/s και όταν σταματάω το ένα, τα άλλα δύο ανεβαίνουν στο 1ΜΒ/s.
hrliakop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περίπτωση η Wind να βάζει κάποιο όριο στη ταχύτητα για p2p; Παρατήρησα ότι με οποιοδήποτε συνδυασμό αρχείων δεν ξεπερνάω τα 2-2,5 MB/s. Πχ έχω 3 ανοιχτά αρχείο που κατεβαίνουν το καθένα με 800KB/s και όταν σταματάω το ένα, τα άλλα δύο ανεβαίνουν στο 1ΜΒ/s. Βασικά βρήκα την λύση στο πρόβλημα μου. Ήθελε port forwarding στο router. EDIT: Η μέση ταχύτητα φτάνει πλέον τα 5 MB/s που νομίζω είναι ικανοποιητική για 50αρα γραμμή. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2016 από hrliakop 1
birbou Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς κάτι για την προοπτική διαθεσιμότητας vdsl απο την Vodafone; ο ΟΤΕ κι η Wind στην σελίδα τους δίνουν διαθεσιμότητα. Παρατηρώ στο παραπάνω link πως στη γειτονιά (Φθιώτιδος) σε βεληνεκές 250-300 μετρων δεν εχει ενα αλλα τρια kv!!! Το κοντινότερο στα 150 μέτρα. H Vodafone πλέον δίνει διαθεσιμότητα vdsl στην περιοχή
birbou Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αίτηση στη Vodafone για αλλαγή πακέτου σε VDSL από 19 Απριλίου. Στις 13 Μαίου που σύμφωνα με τη Vodafone ενεργοποιήθηκε το VDSL κόπηκε η σύνδεση. Δήλωση βλάβης την ίδια ημέρα. Σήμερα 18 Μαίου, ενας μήνας μετα την αίτηση, οχι μόνο δεν ένεργοποιηθεί το VDSL αλλά είναι κι η 6η μερα χωρίς σύνδεση ίντερνετ...
μιχαλαρας-79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι το χειρότερο ιντερνετ, μόλις μπήκα στο vdsl και δεν ειναι τπτ περαν κοροϊδίας. Κάποιες μέρες είναι μονο 1.5mbps download kai 1 upload.
birbou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι το χειρότερο ιντερνετ, μόλις μπήκα στο vdsl και δεν ειναι τπτ περαν κοροϊδίας. Κάποιες μέρες είναι μονο 1.5mbps download kai 1 upload. Ψαξτο λιγο... Συγχρονιζω στα 50/5 στην Φθιώτιδος και μου τα δινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα