Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μένω αμφιλοχιας(3 τετραγωνα διπλα απο την γερακα προς ανθουσα).αλλα σε ελεγχο διαθεσιμοτητας (HOL) μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ακομα.ειμαι αρκετα απομακρυσμενα απο την γερακα?

μπορεις να κανεις και μια βολτα στα γειτονικα τετραγωνα και να δεις αν εχουν αλλαχτει τα καφαο.με βαση τον χαρτη εχουν αλλαχτει σε ανθουσα.απλα κομματι της ανθουσας πρεπει να παιρνει και απο την παλληνη οχι μονο απο τον γερακα.στην λεωφορο μαραθωνος εκει που στριβεις αριστερα για το μακρι αν προχωρησεις ενα τετραγωνο πιο κατω που ειναι η εντισον και ενα βενζιναδικο shell εκει ειναι ο οτε της παλληνης.το οτι τωρα παιζεις χαμηλα δεν παιζει κανενα ρολο.μονο αν δεν επαιζες καθολου θα σε βαζε ο οτε να παρεις adsl απο τα νεα kv.εφοσον παιζεις εστω και λιγο δεν σε σε αλλαζει απο το αστικο κεντρο.αν δινει ο οτε λογικα θα σου δινουν και οι αλλοι παροχοι εκτος αν εχει μπει τωρα τελευταια η καμπινα και δεν παιζει ακομα

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς κάτι για την προοπτική διαθεσιμότητας vdsl απο την Vodafone; ο ΟΤΕ κι η Wind στην σελίδα τους δίνουν διαθεσιμότητα. Παρατηρώ στο παραπάνω link πως στη γειτονιά (Φθιώτιδος) σε βεληνεκές 250-300 μετρων δεν εχει ενα αλλα τρια kv!!! Το κοντινότερο στα 150 μέτρα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς κάτι για την προοπτική διαθεσιμότητας vdsl απο την Vodafone; ο ΟΤΕ κι η Wind στην σελίδα τους δίνουν διαθεσιμότητα. Παρατηρώ στο παραπάνω link πως στη γειτονιά (Φθιώτιδος) σε βεληνεκές 250-300 μετρων δεν εχει ενα αλλα τρια kv!!! Το κοντινότερο στα 150 μέτρα. 

Καλημέρα,

πάρε τους τηλέφωνο. Λογικά θα δίνουν απλα δεν θα φαινεται στην ιστοσελίδα τους. Σε κάθε περίτπωση θα σε κατατοπίσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

πάρε τους τηλέφωνο. Λογικά θα δίνουν απλα δεν θα φαινεται στην ιστοσελίδα τους. Σε κάθε περίτπωση θα σε κατατοπίσουν.

Απ την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Vodafone η απάντηση ήταν "Το θέμα είναι εμπορικό"... Ζήτησα διευκρίνηση αλλά η απάντηση παρέμενε ακριβώς η ίδια. Καταλαβαίνω πως ουσιαστικα η απάντηση ήταν "Δεν γνωρίζω"

• Like 1
Δημοσ.

Ναι πραγματικα δεν ξέρω τι σημαίνει να σου πω την αληθεια αυτο. Αλλά λογικά θα πρεέπει να περιμμένεις. Βεβαια εάν το συμβολαιο σου εχει λήξε τοτε μπορεις να πας σε άλλη εταιρια που έχει διαθεσημότητα. Φυσικα αυτο μπορει να σε βοηθήσει ακομα και στο να πετύχεις καλύτερο συμβόλαιο με την ίδια την vodafone. Εάν και εφόσον έχει ήξει το συμβόλαιο σου.

Δημοσ.

Εμένα πάντως η αίτηση που έκανα στην Vodafone κόλλησε λόγω μη διαθεσιμότητας δικτύου.

Η Wind άρχισε να δίνει διαθεσιμότητα και σκέφτομαι να κάνω αίτημα μέσω του eshop τους.

Οικονομικά η προσφορά είναι λίγο καλύτερη από VF.

Τι γνώμη έχετε για Wind VDSL;; Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει καμία ουσιαστική διαφορά από τους άλλους παρόχους.

Το KV που παίρνω είναι κάτω από 300 μ

Δημοσ.
Διαβάζοντας εδώ μέσα, βλέπω ότι όλοι μιλάνε για τον βόρειο Γέρακα και κανείς για το νότιο. Και λέω, δεν μπαίνω να δω αν υπάρχει για μένα διαθεσιμότητα , που μένω στην Μπαλάνα (νότια της Σπατών).

Και Ω, θεοί(!) έχω έως 50Mbps!!!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εμένα πάντως η αίτηση που έκανα στην Vodafone κόλλησε λόγω μη διαθεσιμότητας δικτύου.

Η Wind άρχισε να δίνει διαθεσιμότητα και σκέφτομαι να κάνω αίτημα μέσω του eshop τους.

Οικονομικά η προσφορά είναι λίγο καλύτερη από VF.

Τι γνώμη έχετε για Wind VDSL;; Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει καμία ουσιαστική διαφορά από τους άλλους παρόχους.

Το KV που παίρνω είναι κάτω από 300 μ

Από την στιγμή που παίρνεις από KV, καμία ουσιαστική διαφορά όπως είπες κι εσύ...

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!!!ετσι, μια πληροφορια που μου εδωσαν απο τη forthnet, να υπαρχει ,ειναι οτι στη Γαργηττου το vdsl θα ειναι διαθεσιμο απο 28/2.....ελπιζω πως ολα θα πανε καλα και δε θα ειναι "φουσκα"....

Δημοσ.

Εγώ καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Πέμπτη θα ενεργοποιηθώ στη Wind.

Σήμερα παρέλαβα το VDSL router.

Δίνει το Zyxel n300 vmg1312-b10d το οποίο με νοιάζει απλά να συγχρονίζει καλά (για τον διαμοιρασμό έχω το TP-Link C2 και ένα TP-Link gigabit switch 8-port).

Έχει κάποιος άποψη για το συγκεκριμένο;

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα επανέλθω να είμαι από την 50αρα γραμμή μου!  :devil:  :-)  :-D  :ph34r:

Δημοσ.

σε ποια οδο βρισκεσαι?

Πάνω από την Ησιόδου μένω, ανάμεσα Αγίου Νεκταρίου και Κλεισθένους.

Συνδέθηκα σήμερα στη Wind.

Τα στατιστικά της γραμμής μου έχουν ως εξής:

post-64086-0-89127600-1455816009_thumb.jpg

EDIT: Στον λίγο χρόνο που πρόλαβα να "παίξω" με το νέο μου παιχνίδι, είδαα ότι από το ΕΜΠ κατεβάζω με ταχύτητα που φτάνει μέχρι 5,4 MB/s ενώ μέσω uTorrent το κατέβασμα ενός αρχείου με καλό σχετικά ratio δεν ξεπερνά τα 2,2 MB/s.
Δεν ξέρω αν κάτι δεν πάει καλά με τη γραμμή ή αν είναι φυσιολογικό.
Αν μπορεί κάποιος σχετικός να μου δώσει τα φώτα του, θα ήμουν ευγνώμων...

EDIT2: Στο speedtest.net παίρνω αποτελέσματα 36-42 Mbit/s download και 4,5-5 Mbit/s upload...

post-64086-0-89127600-1455816009_thumb.jpg

Δημοσ.

EDIT2: Στο speedtest.net παίρνω αποτελέσματα 36-42 Mbit/s download και 4,5-5 Mbit/s upload...

Ολοι εκει περνουμε πιο χαμηλες μετρησεις...

uTorrent αλλαξε την ταχυτητα οπου δινεις up εσυ,γυρω στο 450kBs....τουλαχιστον εκει σε εμενα παει πιο καλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο speedtest.net πάντα να διαλέγετε τον server του ΟΤΕ στην Αθήνα (όχι Cosmote) και πάντα ενσύρματα, όχι μέσω wifi...

Δημοσ.

Στο speedtest.net πάντα να διαλέγετε τον server του ΟΤΕ στην Αθήνα (όχι Cosmote) και πάντα ενσύρματα, όχι μέσω wifi...

Ναι μόνο ενσύρματα παίζω.

Επιλέγοντας τον server του ΟΤΕ ανέβηκα στα 45,3/4,7 όντως.

Ολοι εκει περνουμε πιο χαμηλες μετρησεις...

uTorrent αλλαξε την ταχυτητα οπου δινεις up εσυ,γυρω στο 450kBs....τουλαχιστον εκει σε εμενα παει πιο καλα.

Τι εννοείς; Το γενικό όριο αποστολής να το πάω στο 450; Το έχω στο απεριόριστο.

Γιατί μπορεί να βοηθάει κάτι τέτοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...