poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Εγω μενω 500 μετρα μακρια απο τον ΟΤΕ και επιανα καποτε 23mbps και τωρα 15. Και μου βγαζει πως ειμαι μακρια απο το κεντρο για VDSL. Ειχε ερθει πριν μια βδομαδα πωλητης της HOL και ελεγε πως περνανε νεα κουτια αν επιανες 23 δυσκολο ναμην μπορουσες να βαλεις adsl.οτι επεσε στα 15 μπορει να οφειλεται σε πολλα.γραψεε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.καλα ναι αν μπουν τα νεα Kv τοτε μπορεις για vdsl απ οτο Kv αλλα λογικα και απο ακ θα πρεπε να μπορεις να παιξεις και εσυ.
File Photography Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Και εγώ στην περιοχή μένω (πολύ κοντά στον Σκλαβενίτη ) αλλά από ότι μου έχουν πει συνδέομαι με ΟΤΕ από Αγ. Παρασκευή Αγ. Ιωάννου 8Km χαλκός του 1960 και δεν πιάνω με κανένα παροχο πάνω από 4- 4,5Kbps. Τώρα έχω Holl και πληρώνω συμβόλαιο για 6, αλλά πριν 2 χρόνια είχα ακούσει ότι θα πέρναγε ο ΟΤΕ οπτικές ίνες και από ότι είδα είχαν σκάψει στην περιοχή μου και στο Καφάο που απέχει μόνο 100μ από το σπίτι μου! Είχαν βάλει και καινούργια φρεάτια με το logo του ΟΤΕ και είχαν σκάψει για αρκετή απόσταση προς το πάτημα Χαλανδρίου. Αν κάποια στιγμή βάλω VDSL με αυτές τις γραμμές πόσο θα πιάνω;
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 se 8 km το adsl δεν παιζει.ο οτε στην αγια παρασκευη είναι πισω από την ερτ1 .του γερακα είναι στην μαραθωνος.δεν μπορω να θυμηθώ που είναι ο σκλαβενιτης.αν είναι κοντα στον σταθμο δουκισης πλακεντιας τοτε νομιζω παιρνεις από αγια παρασκευη.αν εχουν αλλαξει τα καφαο και εχουν βαλει τα νεα(kv) τοτε vdsl θα παρεις από εκει οποτε θα παιξεις κανονικα ειτε 30 ειτε 50 Mbit χωρις θεμα.αν δεν εχουν αλλαχτεί τα καφαο τοτε vdsl το ξεχνας.
Erevodifwntas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Τις τελευταίες μέρες έχουν αναβαθμίσει πολλά (αν όχι όλα) τα ΚΑΦΑΟ που βρίσκονται κάτω από την Αττική οδό και αριστερά της Κλεισθένους (όπως ανεβαίνεις προς Πεντέλη). Σήμερα είδα να κάνουν έργα και πάνω από την Αττική όδο (και πάλι αριστερά της Κλεισθένους) στο ύψος του ΚΤΕΟ. Μάλιστα μου είπαν ότι το ΣΚ θα έχουμε διακοπές στην τηλεφωνία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 yeap, απλά μόνο OTE/HOL/Wind για αυτά, Forthnet και Cyta όχι...
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τις τελευταίες μέρες έχουν αναβαθμίσει πολλά (αν όχι όλα) τα ΚΑΦΑΟ που βρίσκονται κάτω από την Αττική οδό και αριστερά της Κλεισθένους (όπως ανεβαίνεις προς Πεντέλη). Σήμερα είδα να κάνουν έργα και πάνω από την Αττική όδο (και πάλι αριστερά της Κλεισθένους) στο ύψος του ΚΤΕΟ. Μάλιστα μου είπαν ότι το ΣΚ θα έχουμε διακοπές στην τηλεφωνία. ναι γινονται διακοπες γιατι βγαινουν τα παλια καφαο και μπαινουν τα καινουρια οποτε τα καλωδια πρεπει να ξαναPatcharistoun.υπολογισε ανετα οτι για μερικες ωρες δεν θα εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ.το κομματι αριστερα απο την κλεισθενους οπως και δεξια κατα κυριο λογο ανηκει στο αστικο κεντρο του Γερακα με λιγο εξαιρεση χαμηλα στην κλεισθενους(στην αρχη της δηλαδη(μεσογειων/μαραθωνος) και αριστερα που ειναι αγια παρασκευη και εχουν αλλαχτει ηδη τα καφαο.βεβαια υπομονη γιατι το πρωτο βημα ειναι να αλλαξουν τα καφαο σε kv.πρεπει να περαστει οπτικη ινα,πρεπει να ρευματοδοτηθει το καφαο οπως και να γινει και η εγκατασταση του dslam στο μισο κομματι του Kv. yeap, απλά μόνο OTE/HOL/Wind για αυτά, Forthnet και Cyta όχι... αργα ή γρηγορα ολοι θα αναγκαστουν να δωσουν απο το kv.... Και εγώ στην περιοχή μένω (πολύ κοντά στον Σκλαβενίτη ) αλλά από ότι μου έχουν πει συνδέομαι με ΟΤΕ από Αγ. Παρασκευή Αγ. Ιωάννου 8Km χαλκός του 1960 και δεν πιάνω με κανένα παροχο πάνω από 4- 4,5Kbps. Τώρα έχω Holl και πληρώνω συμβόλαιο για 6, αλλά πριν 2 χρόνια είχα ακούσει ότι θα πέρναγε ο ΟΤΕ οπτικές ίνες και από ότι είδα είχαν σκάψει στην περιοχή μου και στο Καφάο που απέχει μόνο 100μ από το σπίτι μου! Είχαν βάλει και καινούργια φρεάτια με το logo του ΟΤΕ και είχαν σκάψει για αρκετή απόσταση προς το πάτημα Χαλανδρίου. Αν κάποια στιγμή βάλω VDSL με αυτές τις γραμμές πόσο θα πιάνω; 8 km δεν ειναι γιατι δεν θα παιζε καν το adsl.οτι περαστηκε οπτικη ινα δεν λεει κατι.η οπτικη ινα μπορει να ειναι για πελατη συγκεκριμενο μπορει να ειναι για το αστικο κεντρο μπορει πολλα.vdsl θα καταφερεις να βαλεις οταν αλλαξουν τα καφαο.αν παιρνεις απο αγια παρασκευη εχουν αλλαξει καποια καφαο και εχουν βαλει kv οποτε συντομα θα μπορεις να βαλεις.αν παρεις απο kv θα μπορεις να παιξει και 30/2,5 αλλα και 50/5 με ανεση.Γιατι συνηθως τα περισσοτερα καφαο σε αυτες τις περιοχες δεν ειναι παραπανω απο 300-400 μετρα οποτε το 50 ειναι piece of cake
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 αργα ή γρηγορα ολοι θα αναγκαστουν να δωσουν απο το kv.... δεν θα τους περιμένουμε όμως, ούτε για 1 μέρα, ας πρόσεχαν...
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 δεν θα τους περιμένουμε όμως, ούτε για 1 μέρα, ας πρόσεχαν... καλα ναι αυτο σιγουρα.οταν θα αρχισουν να χανουν και πελατες διοτι για την ωρα ειναι λιγα τα κεντρα τοτε θα ζοριστουν.βεβαια οσο περισσοτεροι πανω σε kv τοσο λιγοτερο κερδος για τον παροχο και περισσοτερο για τον οτε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.και σε βλαβη παλι θα κρεμεσαι απο τον οτε αλλα τι να γινει.anyway μονοδρομος ειναι.το καλο ειναι οτι αρχιζει και προχωραει πιο γρηγορο το ολο Project του vdsl.απλα ακομα δεν εχουν πιασει περιοχες που εχουν μεγαλα θεματα δηλαδη προς περιστερι,ηλιον ,αχαρνες,μεταμορφωση...
_^ThEo^_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και απο εμένα. Έχουμε κάποιο νεότερο για την περιοχή της Nivea? Είναι σίγουρο πως θα μπουν καμπίνες μελλοντικά? Αν ναι ξέρουμε τη θέση τους?
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και απο εμένα. Έχουμε κάποιο νεότερο για την περιοχή της Nivea? Είναι σίγουρο πως θα μπουν καμπίνες μελλοντικά? Αν ναι ξέρουμε τη θέση τους? το ποτε θα μπουν δεν ξερω εχω και καιρο να περασω απο εκει αλλα ναι ειναι πονεμενο σημειο.το που θα ειναι η θεση τους αυτο ειναι απλο.εκει που ειναι τα καφαο.βγαινει το καφαο και μπαινει το kv.σε σπανιες περιπτωσεις εχω δει να εχει μπει ακριβως απεναντι.ουτε 5 μετρα δηλαδη πιο κατω.στο 99,9 μπαινει ακριβως εκει που ηταν το καφαο.αυτη η εξαιρεση που ειδα δεν ξερω γιατι εγινε εκτος αν καταλαβα κατι εγω λαθος.οτι θα μπουν θα μπουν αργα η γρηγορα.
lmourikis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Χθες έκανα αίτηση για VDSL στη HOL (υφιστάμενος συνδρομητής, αναβάθμιση από ADSL). Μένω ακριβώς πίσω από τα ΝΑΝΟΥ και το Mikel Cafe, όπως ανεβαίνουμε την Κλεισθένους προς Πεντέλη, στο αριστερό μας χέρι. Με ενημέρωσαν ότι οι γραμμές VDSL παρέχονται μέσω KV ΟΤΕ. Σε 2 περίπου βδομάδες θα έχω VDSL!! Μακάρι να δω καμιά καλή ταχύτητα, καθώς μέχρι στιγμής "πέφτω" στο αστικό κέντρο της Αγίας Παρακσυεής και συγχρονίζω σε κάτι λιγότερο από 5Mbps... Εντωμεταξύ, το KV του ΟΤΕ είναι σχεδόν δίπλα στο σπίτι μου εδώ και ένα έτος, αλλά φαίνεται τώρα έκαναν τη διασύνδεσή του (ή την ηλεκτροδότησή του, I don't know).
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 θα πετυχεις ανετα 50 αρι αφου παιρνεις απο Kv.
apollotonkosmo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 απο όσο έχω δει έχουν φτάσει μεχρι και την ολύμπου-κλεισθενους και αναπαύασεως-κλεισθενους τα νέα KV. Προς πινδου-γέρακα έχει κανένας κάποια πληροφορία? Έχου τοποθετηθεί αλλού στην Γέρακας γνωρίζει καποιος? Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 απο όσο έχω δει έχουν φτάσει μεχρι και την ολύμπου-κλεισθενους και αναπαύασεως-κλεισθενους τα νέα KV. Προς πινδου-γέρακα έχει κανένας κάποια πληροφορία? Έχου τοποθετηθεί αλλού στην Γέρακας γνωρίζει καποιος? Ευχαριστω! οτι εχεει αλλαχτει το καφαο δεν σημαινει οτι δινουν απευθειας .πρεπει να μπει ρευμα κτλ.επισης αν περνας απο εκει και κανεις μια βολτα θα δεις και μονος αν εχουν αλλαχτει τα καφαο με τα καινουρια.εχω ψιλοκαιρο να περασω απο εκει για να σου πω.
Spira Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Έχω διαθεσιμότητα VDSL μέσω KV μιας και από το αστικό κέντρο είμαι μακριά. Αυτή την στιγμή μου δείχνουν διαθεσιμότητα OTE, HOL και WIND Σε Forthnet και Cyta δεν μου δίνει. Με ενδιαφέρει στην forthnet, ξέρεις κανείς πως προχωράει στους παρόχους το vdsl??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα