Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα εινα..Καλοριζικη!!

Ευχαριστω!

Μια ερωτηση, συγχρονίζω στα 49998/4999 αλλά η πραγματική ταχυτητα σε download ειναι 5.5MByte/s. Είναι τόσο πολύ το overhead της σύνδεσης? μπορει να μειωθεί?

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Μια ερωτηση, συγχρονίζω στα 49998/4999 αλλά η πραγματική ταχυτητα σε download ειναι 5.5MByte/s. Είναι τόσο πολύ το overhead της σύνδεσης? μπορει να μειωθεί?

πολυ μια χαρα κατεβαζεις.ποσο παραπανω θες?:P.τα headers κτλ δεν τα γλυτωνεις.εχεις σχεδον 105 kilobytes στο megabyte καθαρα.

αλλοι δεν εχουν ουτε 5 mbit.χαχα.

απλα ασχετο με αυτο ζητα fast path για να κερδισεις και σε ping αφου την γραμμη την τερματιζεις ετσι και αλλιως.και την καλωδιωση να εχεις σωστα για να εχεις καλα margin ασχετα αν συγχρονιζεις στα 50

κατα τα αλλα υπομονη να δωθει κανα μεγαλυτερο πακετο απο 50.

• Like 1
Δημοσ.

πολυ μια χαρα κατεβαζεις.ποσο παραπανω θες? :P.τα headers κτλ δεν τα γλυτωνεις.εχεις σχεδον 105 kilobytes στο megabyte καθαρα.

αλλοι δεν εχουν ουτε 5 mbit.χαχα.

απλα ασχετο με αυτο ζητα fast path για να κερδισεις και σε ping αφου την γραμμη την τερματιζεις ετσι και αλλιως.και την καλωδιωση να εχεις σωστα για να εχεις καλα margin ασχετα αν συγχρονιζεις στα 50

κατα τα αλλα υπομονη να δωθει κανα μεγαλυτερο πακετο απο 50.

Μια χαρα ευχαριστημένος ειμαι! Έβαλα και fastpath εχθες 5ms με ΟΤΕ... απλα να ρωτήσω ήθελα για να ξέρω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μια χαρα ευχαριστημένος ειμαι! Έβαλα και fastpath εχθες 5ms με ΟΤΕ... απλα να ρωτήσω ήθελα για να ξέρω. Ευχαριστώ.

μια χαρα εισαι σε ταχυτητες.δεν θα δεις παραπανω.υπομονη για μεγαλυτερα πακετα.μια χαρα και για το fast path,.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να ακουστεί μικροπρεπές εκ μέρους μου αλλά.... σας μισώ!  :cry:  :mad:  :shifty:  :devil:

Εγω να δεις ποσο του μισουσα ολους αυτους με τις vdsl τους και τις ftth τους και τις adsl τους που νομιζανε οτι ειναι τοσο σημαντικοι και ξεχωριστοι...και τωρα ειμαι και εγω ενας απο αυτους! αχχαχα αστειευομαι παντα! Αλλα τους μισουσα!! xxaax

hqdefault.jpg

Τα μισω! τα μισω!(δρακουμελ)

Δημοσ.

το ffth ειναι αλλη φαση απο μονο του.οχι μονο απο αποψη bandwidth οτι δινουν 100mbit και παραπανω upload αλλαοταν κανεις Ping dns και παιρνεις 1-2 Ms .......

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μένω αμφιλοχιας(3 τετραγωνα διπλα απο την γερακα προς ανθουσα).αλλα σε ελεγχο διαθεσιμοτητας (HOL) μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ακομα.ειμαι αρκετα απομακρυσμενα απο την γερακα?

Δημοσ.

μένω αμφιλοχιας(3 τετραγωνα διπλα απο την γερακα προς ανθουσα).αλλα σε ελεγχο διαθεσιμοτητας (HOL) μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ακομα.ειμαι αρκετα απομακρυσμενα απο την γερακα?

Ο οτέ τι λέει για διαθεσιμότητα?

Δημοσ.

Ο οτέ τι λέει για διαθεσιμότητα?

VDSL

Η παροχή του VDSL εξαρτάται από την απόσταση από το Αστικό Κέντρο και άλλους τεχνικούς παράγοντες. Κάνε online παραγγελία και ένας εκπρόσωπό μας, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.αυτο λεει.a kai ayto Το αίτημά σας θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο. Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα. Εναλλακτικά καλέστε μας στο 13888.

Δημοσ.

Αν δεις εδώ http://fttxgr.eu/mapδείχνει ότι έχει καμπίνα κοντά σου. Επικοινώνησε με τον οτέ για σίγουρα.

η καμπινα δεν θα επρεπε να επιρεαζει και τιν ταχυτητα του adsl,κλειδωνω στα 2.6 μονο.δεν γνωριζω απο δικτυα κτλ οποτε ισως να ειναι ακυρη η ερωτηση

Δημοσ.

Μέσω καμπίνας είναι και τώρα απλά το καλώδιο απο την καμπίνα μέχρι το αστικό κέντρο που είναι στη Μαραθώνος είναι χαλκός. Για vdsl έχουν βάλει οπτικές ίνες απο το αστικό κέντρο ώς την καμπίνα και έτσι πιάνεις περισσότερο. Βέβαια και τώρα θα έπρεπε να πιάνεις κοντά στα 5 όπως πιάνει ένας γνωστός μου σε κοντινό σου σημείο..

Δημοσ.

Μέσω καμπίνας είναι και τώρα απλά το καλώδιο απο την καμπίνα μέχρι το αστικό κέντρο που είναι στη Μαραθώνος είναι χαλκός. Για vdsl έχουν βάλει οπτικές ίνες απο το αστικό κέντρο ώς την καμπίνα και έτσι πιάνεις περισσότερο. Βέβαια και τώρα θα έπρεπε να πιάνεις κοντά στα 5 όπως πιάνει ένας γνωστός μου σε κοντινό σου

ευχαριστω,θα παρω να ρωτησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...