apollotonkosmo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αυτα εινα..Καλοριζικη!! Ευχαριστω! Μια ερωτηση, συγχρονίζω στα 49998/4999 αλλά η πραγματική ταχυτητα σε download ειναι 5.5MByte/s. Είναι τόσο πολύ το overhead της σύνδεσης? μπορει να μειωθεί?
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω! Μια ερωτηση, συγχρονίζω στα 49998/4999 αλλά η πραγματική ταχυτητα σε download ειναι 5.5MByte/s. Είναι τόσο πολύ το overhead της σύνδεσης? μπορει να μειωθεί? πολυ μια χαρα κατεβαζεις.ποσο παραπανω θες?.τα headers κτλ δεν τα γλυτωνεις.εχεις σχεδον 105 kilobytes στο megabyte καθαρα. αλλοι δεν εχουν ουτε 5 mbit.χαχα. απλα ασχετο με αυτο ζητα fast path για να κερδισεις και σε ping αφου την γραμμη την τερματιζεις ετσι και αλλιως.και την καλωδιωση να εχεις σωστα για να εχεις καλα margin ασχετα αν συγχρονιζεις στα 50 κατα τα αλλα υπομονη να δωθει κανα μεγαλυτερο πακετο απο 50. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 πολυ μια χαρα κατεβαζεις.ποσο παραπανω θες? .τα headers κτλ δεν τα γλυτωνεις.εχεις σχεδον 105 kilobytes στο megabyte καθαρα. αλλοι δεν εχουν ουτε 5 mbit.χαχα. απλα ασχετο με αυτο ζητα fast path για να κερδισεις και σε ping αφου την γραμμη την τερματιζεις ετσι και αλλιως.και την καλωδιωση να εχεις σωστα για να εχεις καλα margin ασχετα αν συγχρονιζεις στα 50 κατα τα αλλα υπομονη να δωθει κανα μεγαλυτερο πακετο απο 50. Μια χαρα ευχαριστημένος ειμαι! Έβαλα και fastpath εχθες 5ms με ΟΤΕ... απλα να ρωτήσω ήθελα για να ξέρω. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρα ευχαριστημένος ειμαι! Έβαλα και fastpath εχθες 5ms με ΟΤΕ... απλα να ρωτήσω ήθελα για να ξέρω. Ευχαριστώ. μια χαρα εισαι σε ταχυτητες.δεν θα δεις παραπανω.υπομονη για μεγαλυτερα πακετα.μια χαρα και για το fast path,. 1
hrliakop Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν θέλω να ακουστεί μικροπρεπές εκ μέρους μου αλλά.... σας μισώ! 1
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 καποια στιγμη θα εχεις και εσυ και θα σε μισουμε και εμεις και ας εχουμε vdsl ήδη. 2
apollotonkosmo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν θέλω να ακουστεί μικροπρεπές εκ μέρους μου αλλά.... σας μισώ! Εγω να δεις ποσο του μισουσα ολους αυτους με τις vdsl τους και τις ftth τους και τις adsl τους που νομιζανε οτι ειναι τοσο σημαντικοι και ξεχωριστοι...και τωρα ειμαι και εγω ενας απο αυτους! αχχαχα αστειευομαι παντα! Αλλα τους μισουσα!! xxaax Τα μισω! τα μισω!(δρακουμελ)
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 το ffth ειναι αλλη φαση απο μονο του.οχι μονο απο αποψη bandwidth οτι δινουν 100mbit και παραπανω upload αλλαοταν κανεις Ping dns και παιρνεις 1-2 Ms ....... 1
sofialiakou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 μένω αμφιλοχιας(3 τετραγωνα διπλα απο την γερακα προς ανθουσα).αλλα σε ελεγχο διαθεσιμοτητας (HOL) μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ακομα.ειμαι αρκετα απομακρυσμενα απο την γερακα?
_^ThEo^_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 μένω αμφιλοχιας(3 τετραγωνα διπλα απο την γερακα προς ανθουσα).αλλα σε ελεγχο διαθεσιμοτητας (HOL) μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ακομα.ειμαι αρκετα απομακρυσμενα απο την γερακα? Ο οτέ τι λέει για διαθεσιμότητα?
sofialiakou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ο οτέ τι λέει για διαθεσιμότητα? VDSL Η παροχή του VDSL εξαρτάται από την απόσταση από το Αστικό Κέντρο και άλλους τεχνικούς παράγοντες. Κάνε online παραγγελία και ένας εκπρόσωπό μας, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.αυτο λεει.a kai ayto Το αίτημά σας θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο. Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα. Εναλλακτικά καλέστε μας στο 13888.
_^ThEo^_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αν δεις εδώ http://fttxgr.eu/mapδείχνει ότι έχει καμπίνα κοντά σου. Επικοινώνησε με τον οτέ για σίγουρα.
sofialiakou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αν δεις εδώ http://fttxgr.eu/mapδείχνει ότι έχει καμπίνα κοντά σου. Επικοινώνησε με τον οτέ για σίγουρα. η καμπινα δεν θα επρεπε να επιρεαζει και τιν ταχυτητα του adsl,κλειδωνω στα 2.6 μονο.δεν γνωριζω απο δικτυα κτλ οποτε ισως να ειναι ακυρη η ερωτηση
_^ThEo^_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέσω καμπίνας είναι και τώρα απλά το καλώδιο απο την καμπίνα μέχρι το αστικό κέντρο που είναι στη Μαραθώνος είναι χαλκός. Για vdsl έχουν βάλει οπτικές ίνες απο το αστικό κέντρο ώς την καμπίνα και έτσι πιάνεις περισσότερο. Βέβαια και τώρα θα έπρεπε να πιάνεις κοντά στα 5 όπως πιάνει ένας γνωστός μου σε κοντινό σου σημείο..
sofialiakou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέσω καμπίνας είναι και τώρα απλά το καλώδιο απο την καμπίνα μέχρι το αστικό κέντρο που είναι στη Μαραθώνος είναι χαλκός. Για vdsl έχουν βάλει οπτικές ίνες απο το αστικό κέντρο ώς την καμπίνα και έτσι πιάνεις περισσότερο. Βέβαια και τώρα θα έπρεπε να πιάνεις κοντά στα 5 όπως πιάνει ένας γνωστός μου σε κοντινό σου ευχαριστω,θα παρω να ρωτησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα