poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα!!!εχω κανει ελεγχο και σε cosmote και σε forthnet και ακομα τιποτα.....εργασιες στο kv που ειναι ακριβως απεναντι μου εχουν γινει και συνεχιζουν και γινονται.....εχει καποιος κανενα τηλεφωνο απο forthnet (σε τεχνικους) να επικοινωνησω να δω ποσο θα τραβηξει ακομα??? κανεις παροχος δεν μπορει να σου πει ποτε θα δωσει ο οτε.αυτο το ξερει μονο ο οτε και ο οτε δεν προκεται να σου πει οτι σε 10 μερες θα εχεις.οποτε περιμενεις οπως ολοι. οπως εχουμε πει δεν ειναι μονο να μπει το καφαο ειναι να περαστει και ρευμα και να τερματιστει η οπτικη ινα και να γινει η σχετικη παραμετροποιηση.οτι γινονται εργασιες και οτι ολος ο υπολοιπος γερακας τελειωνει ειναι ενα καλο βημα.αλλα standard ημερομηνια κανεις δεν θα σου δωσει γιατι πολλα απο αυτα ειναι και εργολαβοι του οτε και οχι ο ιδιος ο οτε που τα φτιαχνει.οποτε αντε καποιος να σου πει οτι πχ σε 1-2 μηνες θα εχεις.
ahill2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εχεις κάνει έλεγχοα για διαθεσημότητα? Γενικά όλος ο Γερακας ειναι στα τελειώματα απο πλευράς διαθεσημότητας. Φυσικά μπορει να υπάρξουν και περιπτωσεις όπου θα καθυστερίσει καποια υποπεριοχη αλλα σε γενικες γραμμες ειναι θέμα ημερών. Εννοειται πως εχω κάνει δεν είμαι χθεσινός στο θέμα ίντερνετ,απο εκεί και πέρα το να θεωρείς υποπεριοχή όλη την περιοχή απο Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι Κλεισθένους (όπως είπα αριστερή πλευρά) εώς το ύψος τις Αττικής οδού έ τότε δεν έχω να πώ κάτι άλλο. Btw απο πού βγαίνει όλη αυτή η σιγουριά ότι ο Γέρακας είναι στα τελειώματα? δουλεύεις στον ΟΤΕ?γιατί θυμάμαι ότι πρίν 2-3 εβδομάδες ρώταγες γιατί δεν έχεις πάρει vdsl ενώ έχουν πάρει κάποιοι άλλοι που μέναν λίγο πιο πέρα απο εσένα. Θέμα ημερών δεν είναι σε καμία περίπτωση παρά μόνο στις οδούς που έχουν μπεί kv και έχουν γίνει η απαραίτητες εργασίες,οι υπόλοιποι σε αναμονή... ΥΓ.Με το πόστ μου δεν κοιτάω να σου επιτεθώ ούτε να σε προσβάλω, ήθελα να μάθω απο πού έμαθες ότι ο Γέρακας είναι στα τελειώματα,φιλικά πάντα. ΥΓ.Τσέκαρε τον χάρτη στο γνωστό σάιτ,εγώ είμαι στη Δάμωνα. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καταρχας κανένα πρόβλημα, καλα κανεις και ρωτας όλα αυτα που ρωτας και ημουνα σιγουρος πως έχεις κάνει έλεγχο διαθεσημότητας απλά έπρεπε να ρωτήσω για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την συζήτηση. Τωρα στον Γέρακα μένω και τον περπατάω/οδηγάω όλον καθημερινά, οπότε έχω δεί πως "σχεδον" παντού έχουνε αλλαχθεί οι καμπίνες. Δεν έχω άκρη στον ΟΤΕ δυστυχώς για να ξερω με ακρίβεια απλά κάνω τις εκτμίσεις μου βασιζομενος σε οτι έχω δει όλα αυτά τα χρονια απο τις εργασίες σε άλλες περιοχές αλλά και στον Γέρακα. Γiαυτο λοιπον αναφερθηκα στο οτι μπορει μια υποπεριοχη να αργησει για διάφορους λόγους. Μπορεί να υπερέβαλα στο θεμα "ημερών" μιας και μπορεί αν είναι εβδομάδων η μηνών. Εάν δεν έχουνε αλλαχθει οι καμπινες ειναι σίγουρα μηνών. Παντα ότι γράφω το γράφω με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν ειμαι ειδικος ουτε έχω γνωστους στον ΟΤΕ. Δες και εδω που έχουνε μπει καμπινες (Η εφαρμογη ειναι ανεπησιμη και οι καμπινες προστηθονται απο κατοικους) http://fttxgr.eu/map Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από apollotonkosmo 1
mak5004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 κανεις παροχος δεν μπορει να σου πει ποτε θα δωσει ο οτε.αυτο το ξερει μονο ο οτε και ο οτε δεν προκεται να σου πει οτι σε 10 μερες θα εχεις.οποτε περιμενεις οπως ολοι. οπως εχουμε πει δεν ειναι μονο να μπει το καφαο ειναι να περαστει και ρευμα και να τερματιστει η οπτικη ινα και να γινει η σχετικη παραμετροποιηση.οτι γινονται εργασιες και οτι ολος ο υπολοιπος γερακας τελειωνει ειναι ενα καλο βημα.αλλα standard ημερομηνια κανεις δεν θα σου δωσει γιατι πολλα απο αυτα ειναι και εργολαβοι του οτε και οχι ο ιδιος ο οτε που τα φτιαχνει.οποτε αντε καποιος να σου πει οτι πχ σε 1-2 μηνες θα εχεις. ας ελπισουμε οτι μεχρι να φτασουμε στα μεσα του 16 να εχει μπει ολος ο Γερακας!!!! ευχαρστω για τις απαντησεις σας παιδες!!!!
hrliakop Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως έκανα σήμερα αίτηση στη Vodafone για VDSL 50! Στο site τους δεν δίνουν διαθεσιμότητα ακόμα (ενώ ο ΟΤΕ δίνει εδώ και 20 μέρες) αλλά με μία επαφή που έκανα μέσω click-to-call, με διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να ανοίξουν πόρτα. Επαναλαμβάνω ότι μένω στην περιοχή της NIVEA πάνω από την Ησιόδου.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ας ελπισουμε οτι μεχρι να φτασουμε στα μεσα του 16 να εχει μπει ολος ο Γερακας!!!! ευχαρστω για τις απαντησεις σας παιδες!!!! λογικα παντα ναι πρεπει.τωρα για τον φιλο πιο πανω αν δεν εχει αλλαχτει το καφαο του καν και ειναι πραγματι μακρυα απο το αστικο κεντρο εκει ναι θα περιμενει καμποσο καιρο αφου ολη η διαδικασια να μπει καφαο κτλ μπορει να παρει καμποσο.οχι οτι ειναι κατι το χρονοβορο μια που το καφαο το αλλαζουν σε μια δυο μερες αλλα δεν πανε και ολα ταχεως Εγώ πάντως έκανα σήμερα αίτηση στη Vodafone για VDSL 50! Στο site τους δεν δίνουν διαθεσιμότητα ακόμα (ενώ ο ΟΤΕ δίνει εδώ και 20 μέρες) αλλά με μία επαφή που έκανα μέσω click-to-call, με διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να ανοίξουν πόρτα. Επαναλαμβάνω ότι μένω στην περιοχή της NIVEA πάνω από την Ησιόδου. λογικα μπορει να μην εχουν κανουν πληρη ενημερωση ακομα.οτι δινει ο οτε σημαινει οτι το kv ειναι ετοιμο οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα. 1
hrliakop Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 λογικα μπορει να μην εχουν κανουν πληρη ενημερωση ακομα.οτι δινει ο οτε σημαινει οτι το kv ειναι ετοιμο οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα. Αυτό μου είπε ο εκπρόσωπος της Vodafone μετά από συνεχείς επιβεβαιωτικές ερωτήσεις μου. Ούτως ή άλλως αν προκύψει οποιοδήποτε θέμα, η αίτηση δεν θα προχωρήσει. Btw η τιμή που μου έδωσαν ήταν 33 ευρώ πάγιο/μήνα με απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά Ελλάδας και 50 mbps ίντερνετ. Θα σας ενημερώσω σχετικά μόλις έχω νεότερα.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ναι πραγματι αν υπαρχει προβλημα θα φαει reject η αιτηση που δυσκολο απο την στιγμη που ο οτε λεει οτι δινει.αλλα και θεμα vodafone να ειναι δεν πειραζει θα φαει reject απο αυτους. δεν χανεις κατι δηλαδη 1
apollotonkosmo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 @Poulinos, και οποιον αλλο ξέρει. Να βάλω fastpath σε περιπτωση που δεν ειμαι ιδι? Θα χάσω σε Bandwidth? Τωρα ειμαι με 15 ms μεχρι τον ΟΤΕ οπότε από εκει υποθέτω πως δεν ειμαι σε fastpath. Κπαοιος που να έχει fastpath με vdsl 50 να με διαφωτησει please. Ευχαριστω πολύ
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 @Poulinos, και οποιον αλλο ξέρει. Να βάλω fastpath σε περιπτωση που δεν ειμαι ιδι? Θα χάσω σε Bandwidth? Τωρα ειμαι με 15 ms μεχρι τον ΟΤΕ οπότε από εκει υποθέτω πως δεν ειμαι σε fastpath. Κπαοιος που να έχει fastpath με vdsl 50 να με διαφωτησει please. Ευχαριστω πολύ εφοσον καποιος πιανει τα 30 ή τα 50 Mbit και εχεις και λιγο μεγαλο Margin πχ 10-11 τοτε ναι καλο ειναι να βαλει Fast path γιατι δεν θα χασει καθολου σε ταχυτητα αφου εχει περισσευουμενο Margin και θα κερδισει και σε ping.το15 κατι σε Fast μου φερνει παντως ηδη.δεν υπαρχει ειμαι Fast Μεχρι εκει και μετα δεν ειμαι μπορει να σε εχουν Fast στο Up και Interleave στο down οποτε εσυ απλα ζητα fast παντου.ετσι και αλλιως πισω απο το αστικο κεντρο βγαινεις με οπτικη ινα 1
apollotonkosmo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδια, σήμερα ενεργοοιήσα και το fastpath. Έπεσα απο τα 15-16ms με ΟΤΕ στα 7-8ms. Νομίζω πως ειναι καλα δεν ειδα κάποια πτώση στην ταχυτητα οπότε νομίζω πως θα το κρατησω. Θα δω και ναλυτικότερα το απόγευμα απο το σπιτι
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 αν παιρνεις απο kv ειναι δυσκολο να δεις πτωση στην ταχυτητα συγχρονισμου.θα πρεπε ή να εχει γινει βλακεια στην καλωδιωση ή να εισαι αρκετα μακρυα απο το Kv.απλα σου ριχνει λιγο το Margin που ειναι φυσιολογικο. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) 6ms ping πλεον παιδια...Η δικια μου λοιπον ιστορια έχει ως εξείς. Απο aDSL 4Mbps/32ms ping πηγα σε 50Mbps/6ms ping πλεον! God bless vDSL Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2016 από apollotonkosmo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα