Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χειροτερο δεν ειναι η ενεργοποιηση.το χειροτερο ειναι 

α.να πας να ενεργοποιηθεις σε adsl Ουτε καν vdsl και να σου πουν δεν υπαρχει γραμμη ή δεν παιζει adsl εδω

και το δευτερο να πας να γυρισεις την γραμμη σου σε vdsl και να γινει κανα λαθος και να μεινεις χωρις ιντερνετ ειδικα τωρα που υπαρχουν και αργιες.και δυστυχως εχουν γινει και τετοια.

• Like 2
  • Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια μανια ολοι να ρωτανε στα θεματα ποτε ακριβως ο οτε θα δωσει διαθεσιμοτητα καπου ή ποσο καιρο κανει πχ να δωθει vdsl απο την στιγμη που μπαινει η καμπινα λες και ο οτε εχει standard χρονους.ολα ειναι σχετικα.δεν υπαρχει α.μπηκε το kv σημερα σε 10 μερες ρευμα σε 10 μερες η οπτικη σε 10 μερες η παραμετροποιηση.

• Like 1
Δημοσ.

ημέρα 6 και ακόμα κανένα νέο απο τον ΟΤΕ, το adsl τελείωνει σιγα σιγά. Σε λιγο δεν θα φτάνει ουτε για λιγο 9gag...

Τα ίδια και εδώ . Παρέλαβα εξοπλισμό και ακόμα δε με εχουν παρει τηλ για να κανονίσουμε να έρθει τεχνικός για τη μεταφορά της γραμμης.Εντάξει οκ το κουράζουν λιγο λογω γιορτων αλλά δε θα 'πρεπε. Θα τους πάρω τηλ σε λίγο .

Δημοσ.

ημέρα 6 και ακόμα κανένα νέο απο τον ΟΤΕ, το adsl τελείωνει σιγα σιγά. Σε λιγο δεν θα φτάνει ουτε για λιγο 9gag...

Τα ίδια και εδώ . Παρέλαβα εξοπλισμό και ακόμα δε με εχουν παρει τηλ για να κανονίσουμε να έρθει τεχνικός για τη μεταφορά της γραμμης.Εντάξει οκ το κουράζουν λιγο λογω γιορτων αλλά δε θα 'πρεπε. Θα τους πάρω τηλ σε λίγο .

παιδες ειναι γιορτες εδω οι βλαβες εχουν μεινει πισω δεν θα μεινουν οι ενεργοποιησεις?υπομονη.εχω ατομο εχει δωθει βλαβη εδω και 5-6 μερες και ακομα ανοιχτη.σιγουρα αρκετα ατομα με αδεια στον οτε ,οι μισες μερες αργειες μην περιμενετε πολλα.μετα των φωτων θα ελεγα.

• Like 1
Δημοσ.

παιδες ειναι γιορτες εδω οι βλαβες εχουν μεινει πισω δεν θα μεινουν οι ενεργοποιησεις?υπομονη.εχω ατομο εχει δωθει βλαβη εδω και 5-6 μερες και ακομα ανοιχτη.σιγουρα αρκετα ατομα με αδεια στον οτε ,οι μισες μερες αργειες μην περιμενετε πολλα.μετα των φωτων θα ελεγα.

Ναι εντάξει , ειναι λογικό.Απο πρίν ήξερα οτι στις γιορτές θα το "λούσουν" οπότε ειμαστε προετοιμασμένοι! Υπομόνή! Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!

Δημοσ.

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατι μερικοι κανανε αίτηση για vdsl μετα απο εμένα η δυπ μερες πριν και πηραν vdsl σε 1-2 μερες...Αλλα ναι υπολειτουργουνε όλα λογο εορτών αλλα και παάλι θεωρώ πως το δωρό μου το πήρα!

Δημοσ.

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατι μερικοι κανανε αίτηση για vdsl μετα απο εμένα η δυπ μερες πριν και πηραν vdsl σε 1-2 μερες...Αλλα ναι υπολειτουργουνε όλα λογο εορτών αλλα και παάλι θεωρώ πως το δωρό μου το πήρα!

καλα ναι ειναι οπως με τις αιτησεις.βλεπεις ατομα να κανουν 5 μερες να τους βαλουν adsl και αλλα ατομα να κανουν 20.παντα θα υπαρχουν αυτα.

Δημοσ.

Συνδεθηκα και εγω εχθες! 45/5 απο μετρίσεις αλλα σήμερα θα δώ και στατιστικα! το πιο ωραιο ειναι πως έπεσε επιτέλους το PING απο 30-32ms σε 15-16!!!

λογικα θα εισαι στα 50 και λογικα εισαι και σε fast path.αν δεν εισαι 50 κοιτα την καλωδιωση

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

• Like 1
Δημοσ.

λογικα θα εισαι στα 50 και λογικα εισαι και σε fast path.αν δεν εισαι 50 κοιτα την καλωδιωση

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Καλή χρονια σε όλους με πολλα Mbps και ελάχιστο Ping!!!

Τσέκαρα στατιστικα και ειμαι full 50/5 δηλαδή 49996/4999 και η καλωδιακή μου απόσταση απο το KV ειναι σχετικα μεγάλη ~200m. Οπότε σίγουρα αντέχει και αρκετό χαλκό πριν πέσει απο τα 50. Δεν έχω δει max attenuable υποθέτω θα ειναι λιγο πιο πάνω. Θα ποστάρω screenshot πιο μετα με τα στατς. Ναι λογικά θα ειμαι σε FastPath για να έπεσα τόσο πολυ σε ping. BTW poyline, δεν έκανα καμία αλλαγή ακόμα στην καλωδίωση(το μοντεμ πανω σε μια πριζα και όλες οι αλλες έχουνε φιλτρακι) αν και σκοπευω να κάνω κάποια στιγμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...