Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σιγα σιγα ολος ο γερακας θα παιρνει απο kv (VDSL).adsl δεν θα δωσουν .σπανια υπαρχουν εξαιρεσεις και σε μερικες περιοχες δινουν adsl απο kv ειτε vdsl 24ari απο kv.

• Like 1
Δημοσ.

Θέμα ειναι (και μου κανει εντυπωση) πως εγω ειμαι πιο πανω απο την NIVEA και συγκεκριμενα μετα το μοναστηρι και έχω 4.5 Mbit 24adsl. Οπότε γιατι να μην του δείχνει διαθεσημότητα?

ΟΤΕ έχω και συγχρονίζω γύρω στα 5. Γι αυτο μου κανει εντυπωση ότι δεν μου δινει διαθεσιμοτητα ουτε για 4! Anyway!

Η αιτηση προς Vodafone VDSL ειναι σχεδον ετοιμη! Μολις δειξει διαθεσιμοτητα, εφυγε!!!

Δημοσ.

O ΟΤΕ δίνει διαθεσιμότητα VDSL για την Εβρου στο ύψος της Ροδόπης, οι υπ'ολοιποι όχι. Να υποθέσω ότι θα ακολουθήσουν κι ότι απλά είναι θέμα χρόνου να ενημερωθούν οι ιστότοποί τους κι η εξυπηρέτηση πελατών τους;  

• Like 1
Δημοσ.

O ΟΤΕ δίνει διαθεσιμότητα VDSL για την Εβρου στο ύψος της Ροδόπης, οι υπ'ολοιποι όχι. Να υποθέσω ότι θα ακολουθήσουν κι ότι απλά είναι θέμα χρόνου να ενημερωθούν οι ιστότοποί τους κι η εξυπηρέτηση πελατών τους;  

Ε ναι λογικα κατι τετοιο γίνεται, συν το γεγονος ότι μερικες καμπίνες μπορει να μην είναι έτοιμες 100% (εχει συμβει γενικα αλλά ειναι σπάνιο)

Στην οδό Έβρου δίνει από KV δηλαδή?

Ναι,  έκανε αίτηση εχθές ένας φιλος μου , για 50/5, αμέσως μόλις είδε την διαθεσημότητα και περιμενει μόντεμ!

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι λογικα κατι τετοιο γίνεται, συν το γεγονος ότι μερικες καμπίνες μπορει να μην είναι έτοιμες 100% (εχει συμβει γενικα αλλά ειναι σπάνιο)

Ναι,  έκανε αίτηση εχθές ένας φιλος μου , για 50/5, αμέσως μόλις είδε την διαθεσημότητα και περιμενει μόντεμ!

Καλό νέο αυτό. Μπορείς να μας πεις περίπου πότε άλλαξαν τις καμπίνες στην Έβρου; 

Γιατί αν αλλάχθηκαν στο ίδιο διάστημα με τις δικές μας, λογικά δεν θα αργήσουμε πολύ.

Btw μόλις κάλεσα στο 13888 και μου είπαν ότι δεν δίνει ακόμα διαθεσιμότητα VDSL σε εμάς στη Nivea.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Btw μόλις κάλεσα στο 13888 και μου είπαν ότι δεν δίνει ακόμα διαθεσιμότητα VDSL σε εμάς στη Nivea.

Ευχαριστώ!

Καλό νέο αυτό. Μπορείς να μας πεις περίπου πότε άλλαξαν τις καμπίνες στην Έβρου; 

Γιατί αν αλλάχθηκαν στο ίδιο διάστημα με τις δικές μας, λογικά δεν θα αργήσουμε πολύ.

Ευχαριστώ!

Στην έβρου ξεκίνησαν Ιούνιο και σε μας πάνω Ιούλιο!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα παίδες, χτες έκανα αίτηση για VDSL 50,

Έβρου & Ακαρνανίας. Στο τηλ με παρέπεμψαν σε voip το οποίο απέφυγα

και ζήτησα τηλεφωνική γραμμή λόγω του Isdn που έχω και το δέχτηκαν.

Αύριο θα μου έρθει ο εξοπλισμός είπαν 2 εργάσιμες μέσω courier Ελτα.

Άντε να δούμε, ότι νεότερο θα ποστάρω, ευχαριστώ!

p.s: μόνο η cyta και ο Οτε δίνουν μετά από τηλ επικοινωνία με όλους τους παρόχους.

• Like 2
Δημοσ.

Στην Έβρου ξεκινησε και εδωσε χτες; Καθε μερα θα δινει σε μερικες καμπίνες; Δεν εχω καταλαβει..

οτι ετοιμαζεται βγαινει σε παραγωγη.οτι την βλεπεις ετοιμη την καμπινα δεν σημαινει οτι ειναι παντα ετοιμη 

yes>κανεις λιγο υπομονη.

Ευχαριστώ!

μην το πηγαινεις παντα με βαση το ποτε ενεργοποιηθηκαν οι αλλοι.ειναι ενα μετρο αλλα μπορει σε μια καμπινα να υπαρχουν χ ψ προβληματα και να καθυστερησει ή τωρα πχ που θα ειναι γιορτες θα υπαρχουν Delays

Καλησπέρα και απο μένα παίδες, χτες έκανα αίτηση για VDSL 50,

Έβρου & Ακαρνανίας. Στο τηλ με παρέπεμψαν σε voip το οποίο απέφυγα

και ζήτησα τηλεφωνική γραμμή λόγω του Isdn που έχω και το δέχτηκαν.

Αύριο θα μου έρθει ο εξοπλισμός είπαν 2 εργάσιμες μέσω courier Ελτα.

Άντε να δούμε, ότι νεότερο θα ποστάρω, ευχαριστώ!

p.s: μόνο η cyta και ο Οτε δίνουν μετά από τηλ επικοινωνία με όλους τους παρόχους.

γενικοτερα το adsl/vdsl over pots παιζει καλυτερα απο οτι Over isdn>οχι οτι θα εχεις θεμα αφου εισαι απο kv>απλα το λεω.μαλλον επειδη εχεις Isdn και μπορει να χρησιμοποιεις το bri interface για αυτο μαλλον δεν σου το καναν voip.γιατι ο εξοπλισμος δινει 2 x fxs εκτος αν εχουν και με bri

ΟΤΕ έχω και συγχρονίζω γύρω στα 5. Γι αυτο μου κανει εντυπωση ότι δεν μου δινει διαθεσιμοτητα ουτε για 4! Anyway!

Η αιτηση προς Vodafone VDSL ειναι σχεδον ετοιμη! Μολις δειξει διαθεσιμοτητα, εφυγε!!!

μπορει απλα να εχεις και καλο καλωδιο και να ξερουν οτι μερικα καφαο ειναι χαλια οποτε να μην περνουν το ρισκο να δωσουν adsl ασχετα που θα μπορουσαν να δωσουν εστω και 1mbit απο το να μην δωσουν καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα κ παλι. Απο σημερα ειμαι κατοχος vdsl 50. Μετα απο speedtest παιζω στα 46mbps το μοντεμ λεει 49.9mbps. Download απο nvidia 5.3mb/sec. Επιτελους!

Εβρου κ Ακαρνανιας αρχισε να παιζει...

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα κ παλι. Απο σημερα ειμαι κατοχος vdsl 50. Μετα απο speedtest παιζω στα 46mbps το μοντεμ λεει 49.9mbps. Download απο nvidia 5.3mb/sec. Επιτελους!

Εβρου κ Ακαρνανιας αρχισε να παιζει...

Εισαι μεγαλος τιτάνας!

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έκανα αίτηση για vdsl 50/5, βρίσκομαι στο τέλος της γέρακα μετλα το μοναστήρι, μου ειπαν πως ειναι υποχρεωτική η ευριζωνική τηλεφωνία, αλλά επειδή έχω δικό μου router και όχι του ΟΤΕ τοτε δεν είμαι υποχρεωμένος να βάλω.

"My job here is done, i can finally rest in peace!"

zhaKU6.gif

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά του voip σε σχέση με την τωρινή λειτουργία του τηλεφώνου? Επίσης, αν βάλουμε voip, τι αλλαγές κάνουμε στο σπίτι μας, δλδ αν έχω 3 συσκευές τηλεφώνου τις αλλάζω με άλλες? Με την υπάρχουσα καλωδίωση στο σπίτι τι γίνεται? Θέλει αλλαγή? Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποια φάση θα γυρίσουν όλα σε voip και θα αναγκαστούμε να βάλουμε τότε?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...