poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 @poulinos Ξερεις αν τώρα με το vdsl θα μας πάνε και σε VOIP? εγω έχω ξεχωριστό router και ξεχωριστώ modem και είναι bridged. Θα έχω πρόβλημα αν μου δώσουμε άλλο μόντεμ(και ειναι για βοιπ)? δεν νομιζω οτι θα τους αλλαξουν ολοι που μπαινουν στο kv και θα τους δωσουν voip.ως τωρα δηλαδη δεν εχει γινει αυτο.σε καποιους εχουν δωσει ισως που ειναι πιο νεοι συνδρομητες αλλα δεν νομιζω οτι στην παρουσα φαση θα γινει για ολους.οπως δεν ξερω αν καποιος που τον βαλουν voip αν δεν θελει για χ ψ λογο τι γινεται?θεωρητικα μπορουν να τον κανουν tdm αλλα θα τον κανουν? τωρα για το θεμα αν σου δωσουν voip router εδω δυο σεναρια παιζουν. το ενα ειναι να το κανεις bridge αλλα δεν ξερω μετα αν θα παιζει η τηλεφωνια.θεωρητικα γινεται να παιζει πρακτικα δεν ξερω αν θα το κανουν να παιζει.πχ cyta κτλ το κανουν.forthnet οχι οσο ξερω τουλαχιστον για τωρα που μιλαμε. β.ακομα και να μην το κανεις bridge μπορεις να ενεργοποιησεις αν δεν ειναι ηδη το Pppoe passthrough οποτε να ειναι σαν να ειναι bridged.θα σε αφησει κανονικα να κανεις κληση pppoe απο το ρουτερ.απλα αν συνδεθει καποιος στο adsl router σου θα εχει ιντερνετ κανονικα.θα ειναι σαν δυο συνδεσεις.το adsl router δηλαδη παλι θα εχει ιντερνετ αντιθετα με οταν ειναι bridge που απλα συγχρονιζει.απλα με το pppoe passthrough σε αφηνει να κανεις και δευτερη κληση να το πω ετσι με απλα λογια και νομιζω παιρνεις και διαφορετικη wan ip. σαν δυο interfaces φαντασου το 1
apollotonkosmo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω Poylinnos! Πιστυω δεν θα μας βάλουνε voip απλα ανυσήχησα μιας και τρέχω αρκετά services και σε καμία περίτπωση δεν θέλω να πάω σε άλλο ρουτερ. Αναμένουμε μιας και απο όσο είδα τα έχουν ολοκληρώσει όλα.
_^ThEo^_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν βάλει και ρεύμα? Από Γενάρη περιμένουμε δλδ ή μπορεί και νωρίτερα?
apollotonkosmo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν βάλει και ρεύμα? Από Γενάρη περιμένουμε δλδ ή μπορεί και νωρίτερα? Απο ότι έχω δει, εχουν τραβήξει ρευμα απο την κολόνα δίπλα, περάσανε οπτικες ίνες(τους εβλεπα δυο μερες που τις χτενίζανε...) Και επίσης οταν ανοίξανε το KV είχε και τον εξοπλισμό μέσα. Νομίζω πως γενάρη θα έχουμε vdsl αλλιως με βλέπω κατα πεντέλη μερια στα χιόνια να με παγώνω μεχρι να ερθει το ftth μια και καλη!!!
Erevodifwntas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει η φήμη ότι λόγω συγχώνευσης (ΟΤΕ+COSMOTE) και εορτών τα πάντα έχουν παγώσει στο δίκτυο σταθερών του ΟΤΕ μέχρι και 31/Ιανουαρίου (freeze period). Αν ισχύει, τότε πάμε για Ανοιξη....
apollotonkosmo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 τι να πω εάν παίζει κάτι τέτοιο ειναι κρίμα αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε...τίποτε εκτος από υπομονή. Εάν κάποιος μπορεί μπορει να επιβεβαιώσει το αντίθετο ας μιλήσει αλλιως έαν μπορεί το επιβεβαιώσει ας σιωπάσει για πάντα..
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω Poylinnos! Πιστυω δεν θα μας βάλουνε voip απλα ανυσήχησα μιας και τρέχω αρκετά services και σε καμία περίτπωση δεν θέλω να πάω σε άλλο ρουτερ. Αναμένουμε μιας και απο όσο είδα τα έχουν ολοκληρώσει όλα. απλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα αρχισουν να γυρνανε μαζικα χρηστες σε voip.οποτε εκει θα στο αλλαξουν το adsl router για να σου δωσουν δικο τουςμε voip και το μονο που μπορεις να κανεις μετα ειναι να το κανεις bridge και να βαλεις απο πισω ενα δικο σου ρουτερ που θες. Υπάρχει η φήμη ότι λόγω συγχώνευσης (ΟΤΕ+COSMOTE) και εορτών τα πάντα έχουν παγώσει στο δίκτυο σταθερών του ΟΤΕ μέχρι και 31/Ιανουαρίου (freeze period). Αν ισχύει, τότε πάμε για Ανοιξη.... καλα λογω γιορτων παγωνουν τα παντα ετσι και αλλιως. Απο ότι έχω δει, εχουν τραβήξει ρευμα απο την κολόνα δίπλα, περάσανε οπτικες ίνες(τους εβλεπα δυο μερες που τις χτενίζανε...) Και επίσης οταν ανοίξανε το KV είχε και τον εξοπλισμό μέσα. Νομίζω πως γενάρη θα έχουμε vdsl αλλιως με βλέπω κατα πεντέλη μερια στα χιόνια να με παγώνω μεχρι να ερθει το ftth μια και καλη!!! πεντελη εχει ηδη.ηταν πονεμενη περιοχη ειδικα παλαια πεντελη,
apollotonkosmo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Διακόπτουμε το ανιαρό αυτό Thread για να σας μεταδώσουμε μία έκτακτη είδηση, Ξεκίνησε η διαθεσημότητα VDSL-50 απο ΟΤΕ στην οδό έβρου! Ευχαριστώ 1
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Διακόπτουμε το ανιαρό αυτό Thread για να σας μεταδώσουμε μία έκτακτη είδηση, Ξεκίνησε η διαθεσημότητα VDSL-50 απο ΟΤΕ στην οδό έβρου! Ευχαριστώ λογικα θα δινουν ολοι πλεον οχι μονο ο οτε. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 λογικα θα δινουν ολοι πλεον οχι μονο ο οτε. Λογικά ναι! Ερχεται το ατιμο.
hrliakop Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Προς έκπληξη μου ο ΟΤΕ δεν δίνει διαθεσιμότητα καν ADSL 4Mbps στο σπίτι μου (wtf????) Η Vodafone δίνει έως 24 ακόμα. Περιοχή Nivea
apollotonkosmo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Προς έκπληξη μου ο ΟΤΕ δεν δίνει διαθεσιμότητα καν ADSL 4Mbps στο σπίτι μου (wtf????) Η Vodafone δίνει έως 24 ακόμα. Περιοχή Nivea Τωρα τι πάροχο έχεις? Και τι πακέτο?
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Προς έκπληξη μου ο ΟΤΕ δεν δίνει διαθεσιμότητα καν ADSL 4Mbps στο σπίτι μου (wtf????) Η Vodafone δίνει έως 24 ακόμα. Περιοχή Nivea η vodafone απλα εχει πακετο μεχρι 24 οποτε σου λεει παρε και οτι πιασεις.ο οτε βλεπει οτι εισαι μακρυα γιατι πραγματι εισαι και σου λεει αστο ουτε 4 καλυτερα.αν και εκει θα παιξει λογικα 4αρι αλλα ναι εισαι αρκετα μακρυα οποτε μονο το kv θα σε σωσει.
apollotonkosmo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 η vodafone απλα εχει πακετο μεχρι 24 οποτε σου λεει παρε και οτι πιασεις.ο οτε βλεπει οτι εισαι μακρυα γιατι πραγματι εισαι και σου λεει αστο ουτε 4 καλυτερα.αν και εκει θα παιξει λογικα 4αρι αλλα ναι εισαι αρκετα μακρυα οποτε μονο το kv θα σε σωσει. Θέμα ειναι (και μου κανει εντυπωση) πως εγω ειμαι πιο πανω απο την NIVEA και συγκεκριμενα μετα το μοναστηρι και έχω 4.5 Mbit 24adsl. Οπότε γιατι να μην του δείχνει διαθεσημότητα?
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Θέμα ειναι (και μου κανει εντυπωση) πως εγω ειμαι πιο πανω απο την NIVEA και συγκεκριμενα μετα το μοναστηρι και έχω 4.5 Mbit 24adsl. Οπότε γιατι να μην του δείχνει διαθεσημότητα? γιατι μπορει να θεωρει απλα ο οτε οτι δεν θα παιξει το ιντερνετ σωστα σε εκεινο το σημειο και ο εναλλακτικος απλα να σου λεει οκ σου δινω και οσο πιασει ακομα και ενα megabit.ειναι πολιτικη να το πω διαφορετικα. και παλαια πεντελη παλια ο οτε δεν ενεργοποιουσε σε καποιο σημειο ασχετα που μερικοι κουτσα στραβα ειχαν παιξει εστω και για λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα