_^ThEo^_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αν το ακούσεις και λειτουργεί, πιθανότατα αν έχεις vdsl modem να μπορεί να συνδεθεί στην μέγιστη ταχύτητα του adsl!
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αν το ακούσεις και λειτουργεί, πιθανότατα αν έχεις vdsl modem να μπορεί να συνδεθεί στην μέγιστη ταχύτητα του adsl! μαλλον οχι.ολοι οι πελατες περνουν απο το αστικο κεντρο στην παρουσα φαση.ειναι ελαχιστα ατομα σε πολυ χαλια περιοχες με πολυ μικρους συγχρονισμους που τους εχουν δωσει vdsl απο το kv με vdsl router αλλα τους βαζουν policy στα 24/1 σαν να ειχαν adsl24αρα.ο οτε δεν θα ριξει ολους τους πελατες πανω σε καθε kv για να τους δωσει 24/1.αν το κανε αυτο θα καταργουσε τα dslam στα αστικα κεντρα και μετα θα γινοταν και λιγο θεμα με τους εναλλακτικους. και τους δινει vdsl απο το kv απλα με Policy 24/1 διοτι ξερει οτι αμα δωσει adsl θα πρεπει να μειωσει το output power για να μην κανει μεγαλυτερο Crosstalk στους παροχους οποτε δεν θα πετυχει 24 mbit..ενω με το vdsl δεν υπαρχει θεμα στις συχνοτητες οποτε παιζουν μια χαρα.
apollotonkosmo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 + οτι αν άλλαζε όλους απο αστικο σε KV με την ίδια τιμή, θα έχει πάει τσάμπα η επένδυση...Τα KV προορίζονται για VDSL. ADSL μονον στις περιπτωσεις που ανέφερε ο Poulinos.
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 + οτι αν άλλαζε όλους απο αστικο σε KV με την ίδια τιμή, θα έχει πάει τσάμπα η επένδυση...Τα KV προορίζονται για VDSL. ADSL μονον στις περιπτωσεις που ανέφερε ο Poulinos. αν το κανει ετσι απο την μια χανεται η επενδυση απο την αλλη ομως σκεψου οτι αν βγει εξω φημη πως να το πω οτι ο οτε δινει 24 αρι adsl/vdsl πεστο οπως θες απο το Kv με τα ιδια λεφτα που εδινε πριν απο το αστικο κεντρο φαντασου τι θα γινει.οποιος εχει adsl απο οποιονδηποτε παροχο θα φυγει για να παει οτε με πανω κατω τα ιδια λεφτα και να εχει 24αρι .βεβαια με τα λεφτα που δινει ο οτε το adsl σε εναν εναλλακτικο μπορει να παρεις vdsl εστω και απο το Kv του οτε. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αν το κανει ετσι απο την μια χανεται η επενδυση απο την αλλη ομως σκεψου οτι αν βγει εξω φημη πως να το πω οτι ο οτε δινει 24 αρι adsl/vdsl πεστο οπως θες απο το Kv με τα ιδια λεφτα που εδινε πριν απο το αστικο κεντρο φαντασου τι θα γινει.οποιος εχει adsl απο οποιονδηποτε παροχο θα φυγει για να παει οτε με πανω κατω τα ιδια λεφτα και να εχει 24αρι .βεβαια με τα λεφτα που δινει ο οτε το adsl σε εναν εναλλακτικο μπορει να παρεις vdsl εστω και απο το Kv του οτε. Ναι και αυτο. Ασχετη ερώτηση: το vectoring θελει άλλον εξοπλισμο απο την πλευρα του ΟΤΕ? Πως και δεν το δίνει κατευθειαν (λες να είναι οικονομική πολιτικη?)
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 δεν νομιζω να εχει επενδυσει σε εξοπλισμο που δεν το κανει απλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να υλοποιηθει και πως αφου απο τα καλωδια περνανε και adsl γραμμες kai vdsl και μισθωμενα και Isdn και pots και pcm και τα παντα.οποτε θα σε γελασω σε αυτο.αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μας πει.τωρα αν σκοπευει να το δωσει αν χρειαζεται κατι αλλο ακομα δεν ξερω.για την ωρα το vdsl απο kv θα λυσει αρκετα θεματα τουλαχιστον ακομα και χωρις vectoring
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Θέλει πρώτα άδεια από την ΕΕΤΤ, για τον εξοπλισμό δεν είμαι σίγουρος αλλά από ότι είχε πάρει το μάτι μου μάλλον θέλει κάποια αναβάθμιση...
apollotonkosmo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ok! Αντε να δούμε, λογικάθα είναι πολύ καλύτερα με το vdsl από όλους αυτό έχω ακούσει. Είμαι περίπου 150-200 μετρα από το KV και τοσα χρόνια έχω 4.5 mbit (αρκετά χμλ απο τον ΑΚ γερακα.) Ελπίζω να έχω 50/5 γιατι την έχω μεγαλη αναγκη πλεον είδικα για την δουλεια μου...
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 εφοσον εισαι 150-200 μετρα και εχειςκαι την σωστη καλωδιωση για vdsl πολυ δυσκολα εως απιθανα να μην ειναι καρφωμενο 50/5 και θα εχεις και παραπανω σαν attainable. 1
bill2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 εγω παντως στις 16 ενεργοποιηθηκα στον οτε πιανω 51,2με 13,3 αλλα πορτα στα 24/1 το13,3 ειναι το ανεβασμα και 51,2 κατεβασμα
Erevodifwntas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Λογικά δεν είσαι στο τηλεφωνικό κέντρο του Γέρακα
apollotonkosmo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 εγω παντως στις 16 ενεργοποιηθηκα στον οτε πιανω 51,2με 13,3 αλλα πορτα στα 24/1 το13,3 ειναι το ανεβασμα και 51,2 κατεβασμα Πες μας και που περίπου μένεις να ξέρουμε αν έχει να κανει με τον ΟΤΕ του γέρακα(πιθανοτατα οχι) Δώσε όδο βασικα αν δεν έχεις πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 εγω παντως στις 16 ενεργοποιηθηκα στον οτε πιανω 51,2με 13,3 αλλα πορτα στα 24/1 το13,3 ειναι το ανεβασμα και 51,2 κατεβασμα λογικα δεν εισαι γερακα διοτι α.οτι δεν παιζει ακομα το vdsl.β.σου εχουν δωσει 24/1 αν καταλαβα σωστα απλα εχεις max attainable 51/13.αρα πρεπει να εισαι σε καποια περιοχη που επαιζες χαλια και σου εδωσαν adsl στην πραξη vdsl 24/1 για να εχεις καλυτερη ταχυτητα.απλα αντι να σου δωσουν απο το νεο kv adsl οριο που λογω Output power δεν θα παιζες 24/1 σου δωσαν vdsl οριο που θα ηταν πιο σιγουρο.αλλωστε ολες οι καρτες στο dslam ειναι vdsl/adsl οποτε θα ηταν βλακεια να σε βαλουν σε adsl 24/1 αφου και παλι vdsl θα ηταν το οριο. Λογικά δεν είσαι στο τηλεφωνικό κέντρο του Γέρακα Πες μας και που περίπου μένεις να ξέρουμε αν έχει να κανει με τον ΟΤΕ του γέρακα(πιθανοτατα οχι) Δώσε όδο βασικα αν δεν έχεις πρόβλημα
apollotonkosmo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 @poulinos Ξερεις αν τώρα με το vdsl θα μας πάνε και σε VOIP? εγω έχω ξεχωριστό router και ξεχωριστώ modem και είναι bridged. Θα έχω πρόβλημα αν μου δώσουμε άλλο μόντεμ(και ειναι για βοιπ)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα