poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε κάποιο νεότερο; Στην Πινδου/Γερακα έχουμε κανάλια και φρεάτιο για οπτικές, οπτικες νομίζω όχι ακομη, τοίδιο και ρέυμα. Αλλα προχωράμε σταθερά. Σε γενικές γραμμές αυτη ειναι η κατασταση σε όλον το γέρακα η λιγο καλυτερα σε κάποια άλλα σημεία(Εχουν οπτικες, περιμένουν ρευμα). Αυτα! Μας βλέπω για 2016 νωρίς νωρίς. αφου vdsl θα παρετε πιο πολυ για τον ^ΤΗΕΟ^ οταν δειξει διαθεσιμοτητα το site ασχετα αν εχουν τελειωσει τα εργα.
apollotonkosmo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους, σήμερα στο KV Πίνδου&Γέρακα έσκαψαν επιτέλους για ρεύμα...!
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 απλα μην περιμενεις οτι υποχρεωτικα επειδη θα δωθει ρευμα σε ενα καφαο οτι θα βγει και διαθεσιμοτητα.λογικα θα πρεπει να περαστει ρευμα και σε αλλα κv. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καταλαβαίνω την ανυπομονησία, αλλά damn, τα 3 στάδια της ενημέρωσης/posts έπρεπε να είναι άρχισαν έργα/τέλειωσαν έργα/διαθεσιμότητα... Για τα ενδιάμεσα, σκάψανε εδώ/εκεί, ρεύμα κτλπ, who cares? 1
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ειναι η ανυπομονησια οπως ειπες διοτι ο γερακας ειναι μια αρκετα πονεμενη περιοχη στο θεμα adsl δυστυχως. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τι να κανουμε ρε παιδια...το ιντερνετ πλεον δεν... ειμαστε σαν τις γιαγιαδες που δεν κανουν σεξ και μιλανε μονο για το τι κανουν οι αλλοι στην γειτονια...καπως ετσι "μαρη ακουσες που βαλαν ωρε ρευμα στο καφαο της πινδου, μου το πε η Poulina του ThReSh ει και οπτικη..." απλα μην περιμενεις οτι υποχρεωτικα επειδη θα δωθει ρευμα σε ενα καφαο οτι θα βγει και διαθεσιμοτητα.λογικα θα πρεπει να περαστει ρευμα και σε αλλα κv. Εγω δεν περιμένω τιποτε μεχρι να δω διαθεσημότητα όπως λες. Απλα αφου δεν έχω VDSL I will talk VDSL
apollotonkosmo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Anyway υπομονή κάνω/έχω ακόμα μιας η γραμμη ηταν και ειναι πολύ stable στα 4mbit και το ping ειναι σχετικά νορμαλ 30ms. Απλα τόσα χρόνια απο το 2010 είμαστε εκεί κολημενοι οπότε με το που είδαμε καινουργιες καμπινες στάξαμε.... Όποτε ναι περιμένουμε VDSL για να δουμε και εμεις λιγο Internets ρε παιδι μου!
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Anyway υπομονή κάνω/έχω ακόμα μιας η γραμμη ηταν και ειναι πολύ stable στα 4mbit και το ping ειναι σχετικά νορμαλ 30ms. Απλα τόσα χρόνια απο το 2010 είμαστε εκεί κολημενοι οπότε με το που είδαμε καινουργιες καμπινες στάξαμε.... Όποτε ναι περιμένουμε VDSL για να δουμε και εμεις λιγο Internets ρε παιδι μου! δεν υπηρχε περιπτωση να ριξει ο οτε χρηματα για 200 ατομα στον γερακα για να φτιαχτει mini dslam ή αλλο αστικο κεντρο.οποτε μονοδρομος ηταν μονο αυτο που εγινε τωρα.fttc 1
apollotonkosmo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Προφανώς δεν περίμενα κατι άλλο μιας και έτσι κια αλλίως παράλογο θα ήταν. Εγώ και πάλι θεωρώ πως είναι μια πο καλη επένδυση από τον ΟΤΕ το fttc και σαν υπηρεσία άμεσα και σας επένδυση μακροπρόθεσμα σαν ενδιάμεσως για το fttb/h. Από τα λίγα που έχω δει το vdsl απο kv ειναι πολυ promising. 1
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 δεν υπαρχει καν λογος για fftb για αρκετο καιρο.μπορει ανα πασα στιγμη ο οτε να δωσει και μεγαλυτερα πακετα τοσο σε download οσο και σε Upload απο το Kv.μερικοι εχουν attainable 100+ mbit και στο up πανω απο 50.απλα δεν το κανει και ευκολα διοτι ειναι σαν να ακυρωνει λιγακι τα μισθωμενα.ειδικα στο θεμα Up στην αρχη ηταν να δωσει 10 αλλα εγινε 5.δεν θελουν να δωσουν ευκολα upload που ειναι και ενα απο τα + των μισθωμενων 1
apollotonkosmo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 δεν υπαρχει καν λογος για fftb για αρκετο καιρο.μπορει ανα πασα στιγμη ο οτε να δωσει και μεγαλυτερα πακετα τοσο σε download οσο και σε Upload απο το Kv.μερικοι εχουν attainable 100+ mbit και στο up πανω απο 50.απλα δεν το κανει και ευκολα διοτι ειναι σαν να ακυρωνει λιγακι τα μισθωμενα.ειδικα στο θεμα Up στην αρχη ηταν να δωσει 10 αλλα εγινε 5.δεν θελουν να δωσουν ευκολα upload που ειναι και ενα απο τα + των μισθωμενων Ναι ειναι λογικό, γιατι ειναι πολλα τα λεφτα απο τα μισθωμένα κλυκλωματα. Μας φαγαν το κυκλώματα...
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 δεν ειναι μονο αυτο.ειναι και νεο κοστος.οποτε σιγουρα θα μεινουμε αρκετα χρονια στα νεα Kv μεχρι να παμε για ftth.ακομα δεν εχουν ουτε οι μισες περιοχες καν τα νεα Kv αλλο τοσο η επαρχια.εχει πολυ δρομο αυτο το Project αλλα θα λυσει και αρκετα θεματα. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 δεν ειναι μονο αυτο.ειναι και νεο κοστος.οποτε σιγουρα θα μεινουμε αρκετα χρονια στα νεα Kv μεχρι να παμε για ftth.ακομα δεν εχουν ουτε οι μισες περιοχες καν τα νεα Kv αλλο τοσο η επαρχια.εχει πολυ δρομο αυτο το Project αλλα θα λυσει και αρκετα θεματα. Κοιτα το μονο διαφορετικό που βλέπω είναι πως θα υπαρχει πίεση απο τον ανταγωνισμο(Βλεπε Inalan-ftth) οπότε όταν κάποιος θα δινει με 40 ευρω 100/100 τότε και εσύ σιγά σιγά θα κατευθυνθεις προς τα εκει. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες ούτε βλεπω το μελλον απλα εχω δεί πως ο ανταγωνισμος μας πηγαινει μπροστα συνηθως οπότε έχω εναποθέσει σε αυτον ελπίδες. Κατα τα άλλα συμφωνω απόλυτα με όσα λες.
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 σιγουρα αυτο.το ιδιο εχει φανει και στο παρελθον.ο οτε εδινε 2 mbit>οταν μπηκαν οι εναλλακτικοι στο παιχνιδι αμεσως βγηκαν 24αρια.μετα ο οτε για να ξεφυγει μπροστα εκανε το fttc.καποιος αλλος αν και ελλαδα ειναι και λιγο δυσκολα θα τον πιεσει με κατι αλλο και μπορει να πει οτι δινω ειτε μεγαλυτερο πακετο ειτε fttb.σιγουρα ο ανταγωνισμος κανει τα πραγματα να πανε μπροστα απλα δεν εχει μεινει και πολυς στην ελλαδα.ο οτε εχει παρει τοσους πελατες δευτερον το δικτυο ειναι δικο του τριτον οι μισες εταιρειες εχουν κλεισει.τεταρτον ο οτε παιρνει λεφτα για ολες τις βλαβες κτλ.βεβαια ολα ειναι στην θεωρια αφου για την ωρα στην αναπτυξη γενικοτερα οχι για το adsl ειμαστε λιγο τα ζωα μου αργα. 1
hrliakop Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Γαργηττού και Κυκλάδων σήμερα, ο ΟΤΕ ρύθμιζε το νέο KV! Ο καιρός γαρ εγγύς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα