hrliakop Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα πέρασαν οπτικές ίνες και εγκατέστησαν νέα KV στη γειτονιά μου (Ησιόδου)!!!
apollotonkosmo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα εσκαψαν για να συνδέσουνε με οπτική και το KV 134 στην Πινδου&Γερακα!
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 κάνε μια διαθέσιμοτητα μίπως πιάσεις δεν θα δωσουν τοσο γρηγορα διαθεσιμοτητα .μπορει να λειπει το ρευμα + παραμετροποιηση κτλ.οποτε θα περιμενει λιγο ακομα και αν εχει δωθει και ρευμα.
lmourikis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγώ που έχω HOL και είμαι από τους πρώτους που πήραν από το KV της γειτονιάς μου, έλεγξα τη διαθεσιμότητα από το site της HOL και του ΟΤΕ (με χρήση διεύθυνσης, αφού το νούμερο δεν είναι ΟΤΕ). Την ίδια μέρα που ενεργοποιήθηκε η καμπίνα (το είδα ότι συνέδεσαν ρεύμα και ήρθε βανάκι του ΟΤΕ για παραμετροποίηση) όντως η διαθεσιμότητα εμφανίστηκε και στα δύο sites. Οπότε, από ότι φαίνεται, τουλάχιστον η HOL και ο ΟΤΕ ενημερώνουν άμεσα τη βάση τους σχετικά με τις διαθεσιμότητες. Δε γνωρίζω για άλλους παρόχους. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορείς να ελέγχεις διαθεσιμότητα από το site του ΟΤΕ (με νούμερο αν είσαι συνδρομητής τους ή με διεύθυνση αν δεν είσαι) και να είσαι ήσυχος ότι αυτή θα φανεί αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί η καμπίνα. Δε χρειάζεται να παίρνεις τηλέφωνα ούτε να πηγαίνεις κάθε μέρα από το KV να δεις αν πήγε κάποιος τεχνικός, αν σκάβουν, αν ακούς θόρυβο, κλπ. Απλώς ένα κλικ στο site του ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σε Βριλήσσια/Μελίσσια/Πεντέλη πάντως η διαθεσιμότητα εμφανίστηκε πρώτα στον ΟΤΕ, μετά Wind και τέλος HOL... Πάνε 2+ χρόνια βέβαια, οπότε παίζει να έχουν βελτιωθεί
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 το θεμα ή μαλλον ταθεματα ειναι δυο.οτι ακομα και να τερματιστει η ινα δεν ξερεις αν εχει περαστει ρευμα εκτος αν ακουσεις την καμπινα.β.ακομα και να μπει ρευμα και ινα πρεπει να γινει παραμετροποιηση που ναι μπορει να γινει σε μια μερα μπορει και σε 10.επισηςσιγουρα και τα εργα να εχουν τελειωσει αν δεν εμφανιστει διαθεσιμοτητα δεν θα τον συνδεσουν οποτε σε καθε περιπτωση το site Περιμενεις και οτι εχουν τελειωσει. Σε Βριλήσσια/Μελίσσια/Πεντέλη πάντως η διαθεσιμότητα εμφανίστηκε πρώτα στον ΟΤΕ, μετά Wind και τέλος HOL...Πάνε 2+ χρόνια βέβαια, οπότε παίζει να έχουν βελτιωθεί και το λογικο ειναι το site του Ote Να εχει την πιο γρηγορη ενημερωση αφου οι καμπινες ειναι δικες του
apollotonkosmo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε μας στην Πινδου & Γερακα εσκαψαν έβαλαν ένα πορτοκαλί λαστιχο το οποίο ήρθε απο την πίνδου ψηλά. Απο την αλλη μερια έφεραν και κατι άλλα καλωδια τα οποία νομίζω είναι για ρευμα...κανένας που να έχει δει και να ξερει τι παιζει? ποιο ειναι ποιο δηλαδη... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2015 από apollotonkosmo
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε μας στην Πινδου & Γερακα εσκαψαν έβαλαν ένα πορτοκαλί λαστιχο το οποίο ήρθε απο την πίνδου ψηλά. Απο την αλλη μερια έφεραν και κατι άλλα καλωδια τα οποία νομίζω είναι για ρευμα...κανένας που να έχει δει και να ξερει τι παιζει? ποιο ειναι ποιο δηλαδη... το πορτοκαλι οσο ξερω ειναι για την οπτικη.και συνηθως παει και σε λεπτο αυλακι(σκαψιμο) στον δρομο.
apollotonkosmo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 να υποθέσω πως έχουν μεν περάσει το σολίνα αλλάπρεπει να περάσει ο ΟΤΕ να βαλει τις οπτικες απο μεσα? + το ρευμα + την παραμετροποιήση...Άντε φτασαμε οκτωβρη!
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 να υποθέσω πως έχουν μεν περάσει το σολίνα αλλάπρεπει να περάσει ο ΟΤΕ να βαλει τις οπτικες απο μεσα? + το ρευμα + την παραμετροποιήση...Άντε φτασαμε οκτωβρη! ναι μετα συνηθως πηγαινει συνεργειο και φυσαει μεσα την ινα .το ρευμα θα παει απο αλλο σωληνα εννοειται ισως και απο αλλο σημεια.υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.η παραμετροποιηση θεωρητικα ειναι το ευκολο.δεν ειναι κατι τρελο.το ψιλοσεταρει καποιος και μετα το βλεπουν και remote Για τα υπολοιπα.αυτο ειναι το easy.μπορει να εχει παει και preconfigured ηδη η διαχειριστικη καρτα. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 ναι μετα συνηθως πηγαινει συνεργειο και φυσαει μεσα την ινα .το ρευμα θα παει απο αλλο σωληνα εννοειται ισως και απο αλλο σημεια.υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.η παραμετροποιηση θεωρητικα ειναι το ευκολο.δεν ειναι κατι τρελο.το ψιλοσεταρει καποιος και μετα το βλεπουν και remote Για τα υπολοιπα.αυτο ειναι το easy.μπορει να εχει παει και preconfigured ηδη η διαχειριστικη καρτα. Πωπω σαν βιαστικό κατούρημα κανω! Σήμερα έσκαψαν για ρευμα από όσο είδα. Αυτο θα έιναι το τελευταίο μου ΠΟΣΤ μεχρι να βάλω VDSL!!!!!!!!! thanks Πουλίνε! Θα σας ενημερώσω όταν κοντέρ δίξουν 50/5!
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μην ξεχνατε οτι για να παρετε τα μεγιστα πρεπει να γινει και αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
apollotonkosmo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Στην Πινδου/Γερακα έχουμε κανάλια και φρεάτιο για οπτικές, οπτικες νομίζω όχι ακομη, τοίδιο και ρέυμα. Αλλα προχωράμε σταθερά. Σε γενικές γραμμές αυτη ειναι η κατασταση σε όλον το γέρακα η λιγο καλυτερα σε κάποια άλλα σημεία(Εχουν οπτικες, περιμένουν ρευμα). Αυτα! Μας βλέπω για 2016 νωρίς νωρίς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα