darkdog Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς σας τι πάιζει με to vdsl στον Γέρακα και ειδικά σε πειοχές κοντά στον Αγιο νεκτάριο και NIVEA, To παράξενο της υπόθεσης είναι ότι στο προγραμμα διαθεσιμότητασ VDSL η forthnet μου βγάζει ότι μου παρέχει και υποστηρίζεται ενω όλοι οι υπόλοιποι πάροχοι στο δικό τους πρόγραμμα όχι!
kebek Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 επειδή με το vdsl είναι λίγο περίεργα τα πράγματα καλύτερα να τους στείλεις το πάραπάνω μύνημα στο facebook forthnet ώστε να σου πουν αν μπορούν να σου δώσουν vdsl με τα στοιχεία της διέθυνσης ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 postαρε τα line stats που δείχνει το router σου στο menu του
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αν εχεις πανω απο 20 attenuation στο adsl τοτε ξεκινανε τα ζορια.
darkdog Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 45 line attenuation και 6.3 noise margin ... χαλι ε? :-P συγχρονίζω στα 7200 πανω κατω Sent from my SM-N9005 using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 και με αυτά σου βγάζει διαθεσιμότητα η Forthnet? JESUS τι κάνουν για να μαζέψουν πελάτες?! 1
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 45 line attenuation και 6.3 noise margin ... χαλι ε? :-P συγχρονίζω στα 7200 πανω κατω Sent from my SM-N9005 using Insomnia το ξεχνας το vdsl δια ροπαλου.ποσο μακρυα εισαι απο τον οτε?με βαση αυτα που βλεπουμε αν δεν ειναι λαθος πρεπει να εισαι 3 Km.o οτε του γερακα ειναι επι της λεωφορος μαραθωνος εκει που τελειωνει η γεφυρα του σταυρου.εκτος αν παιρνεις απο αλλο οτε.
darkdog Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 3 km δεν είμαι σίγουρα αλλα 2 χιλίομετράκια απο το σταυρό τα ειμαί ειμαι προσ το τέρμα τησ κλεισθενους προς πεντέλη. Το ξέρω ότι το κέντρο είναι εκεί αλλά επειδή μου εβγαζε διαθεσιμότητα η εφαρμογή έλεγα μήπως και η forthnet έιχε κάτι δικό της εκεί γύρω αν και γνωρίζω ότι περα απο τον οτε μόνο h cyta έχει σε μερικά σημεία επεκτείνει και δικό της δίκτυο. Ευχαριστώ πάντως όπως και να χει και μενα δεν μου φάνηκε λογικό να μην μου δίνει κανείς πάροχος και να μου δίνει μόνο η forthnet.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 όλοι οι πάροχοι έχουν τον εξοπλισμό τους στο ίδιο σημέιο σε κάθε περιοχή, ούτε η Cyta ούτε η Forthnet το έχουν κάπου ξεχωριστά...
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 3 km δεν είμαι σίγουρα αλλα 2 χιλίομετράκια απο το σταυρό τα ειμαί ειμαι προσ το τέρμα τησ κλεισθενους προς πεντέλη. Το ξέρω ότι το κέντρο είναι εκεί αλλά επειδή μου εβγαζε διαθεσιμότητα η εφαρμογή έλεγα μήπως και η forthnet έιχε κάτι δικό της εκεί γύρω αν και γνωρίζω ότι περα απο τον οτε μόνο h cyta έχει σε μερικά σημεία επεκτείνει και δικό της δίκτυο. Ευχαριστώ πάντως όπως και να χει και μενα δεν μου φάνηκε λογικό να μην μου δίνει κανείς πάροχος και να μου δίνει μόνο η forthnet. ενταξει εκει πανω δεν παιζεις vdsl ουτε για πλακα.εκει κοντα σου και μαλλον πιο πριν απο σενα ειναι η Imperial tobacco.Λιγο πιο πανω απο τα αλεξισφαιρα τζαμια του πατση.και εκει αστα να πανε τα πραγματα .οποτε ναι κατι λαθος με την εφαρμογη για καποιο λογο.οποτε vdsl εκει θα δεις μονο απο τα kv Οταν τα αλλαξουν με το καλο.τα kv της πεντελης εχουν αλλαξει.του γερακα δεν θυμαμαι. 1
darkdog Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ενταξει εκει πανω δεν παιζεις vdsl ουτε για πλακα.εκει κοντα σου και μαλλον πιο πριν απο σενα ειναι η Imperial tobacco.Λιγο πιο πανω απο τα αλεξισφαιρα τζαμια του πατση.και εκει αστα να πανε τα πραγματα .οποτε ναι κατι λαθος με την εφαρμογη για καποιο λογο.οποτε vdsl εκει θα δεις μονο απο τα kv Οταν τα αλλαξουν με το καλο.τα kv της πεντελης εχουν αλλαξει.του γερακα δεν θυμαμαι. Ευχαριστώ για την απάντηση, σε έχω ρωτήσει και κάτι άλλο σε ένα άλλο θέμα στο Forthnet 24 mps γραμμή
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση, σε έχω ρωτήσει και κάτι άλλο σε ένα άλλο θέμα στο Forthnet 24 mps γραμμή οκ το κοιταω και σου απανταω και σε εκεινο.οποτε vdsl μονο απο kv θα μπορεσεις οταν αλλαχτουν τα καφαο.αμα εχουν αλλαχτει μετα συνηθως η wind και η Hol και ο οτε δινουν απο εκει στην παρουσα φαση.καποια στιγμη λογικα θα δωσουν και οι αλλοι παροχοι(αργα ή γρηγορα).απλα στο λεω διοτι αν εχουν αλλαχτει τα καφαο δεν μπορεις να βαλεις ακομα απο forthnet διαμεσω του Kv.
Erevodifwntas Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 και εγώ εκεί κοντά μένω (λίγο κάτω από τον Σκλαβενίτη στην Κλεισθένους) και η Forthnet λέει ότι έχει VDSL. Τους μίλησα και μου είπαν ότι είναι λάθος. Πάντως την προηγούμενη βδομάδα είχε έρθει συνεργείο του ΟΤΕ και έβαζε νέες υπόγειες γραμμές στην Κλεισθένους...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 λογικα για τα νεα Kv θα ειναι.επισης και στο χαλανδρι εχουν αρχισει να αλλαζουν τα καφαο στα νεα Kv.
ParhsG Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Εγω μενω 500 μετρα μακρια απο τον ΟΤΕ και επιανα καποτε 23mbps και τωρα 15. Και μου βγαζει πως ειμαι μακρια απο το κεντρο για VDSL. Ειχε ερθει πριν μια βδομαδα πωλητης της HOL και ελεγε πως περνανε νεα κουτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα