Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις σχετικα με 3D απο ασχετο...

InsertCoinToJoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

karembe78, on 08 Apr 2014 - 8:55 PM, said:

Μπα δεν νομίζω. ..έχει ανοιχτεί κ τοποθετηθεί. ..δεν με χαλάει απλά θα ήταν καλύτερα 55 τώρα που την βλέπω στο σαλόνι μου.. :(

Κάνε μια απόπειρα να την τραμπάρεις, να γίνω σπαστικός και να επιμείνω. Μίλα με το μαγαζί γιατί είναι κρίμα και δεν... της αξίζει κιόλας, lol. Η 7000 είναι πολύ καλή tv. Η καμμιά πάσα σε συγγενή αν παίζει :P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το νομίζω φίλε. ..αποκλείεται να την δεχτούν. .κ αν την δεχτούνε θα την πάρουν πίσω με άλλη τιμή λογικά. ...όντως η τηλεόραση είναι καταπληκτική

Μίλησα μαζί τους την αλλάζουν αλλά δυστυχώς έχει εξαντληθεί η 55...Μόνο η 8000 υπάρχει αλλά ανεβαίνω πολύ σε τιμή. ..πάμε πλέον στα 2000€

Αν η 46' σου φαίνεται μικρή πάρε άλλη 55άρα κι ας μην είναι η 7000. Δες και σε άλλες μάρκες στην ανάγκη ή ακόμα και την 55UEF6500 αν την έχουνε, ακόμα και αν σε specs είναι 1 κλικ κάτω. Ιντσες>all. Αφού είπανε οτι γίνεται όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο καλύτερα. Report back :)

karembe78, on 11 Apr 2014 - 7:39 PM, said:

Τελικά την άλλαξα δεν άντεξα κ πήγα στην 55 8000....Τώρα μου φαίνεται ένα ολόκληρο θηρίο στο σαλονι

Θεέ και Κύριε! Καλορίζικη! Σε 2 topic γράφεις μας μπέρδεψες :P. Πόσο πάνω πήγε σε τιμή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...