karembe78 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μπα δεν νομίζω. ..έχει ανοιχτεί κ τοποθετηθεί. ..δεν με χαλάει απλά θα ήταν καλύτερα 55 τώρα που την βλέπω στο σαλόνι μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 karembe78, on 08 Apr 2014 - 8:55 PM, said:Μπα δεν νομίζω. ..έχει ανοιχτεί κ τοποθετηθεί. ..δεν με χαλάει απλά θα ήταν καλύτερα 55 τώρα που την βλέπω στο σαλόνι μου.. Κάνε μια απόπειρα να την τραμπάρεις, να γίνω σπαστικός και να επιμείνω. Μίλα με το μαγαζί γιατί είναι κρίμα και δεν... της αξίζει κιόλας, lol. Η 7000 είναι πολύ καλή tv. Η καμμιά πάσα σε συγγενή αν παίζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karembe78 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν το νομίζω φίλε. ..αποκλείεται να την δεχτούν. .κ αν την δεχτούνε θα την πάρουν πίσω με άλλη τιμή λογικά. ...όντως η τηλεόραση είναι καταπληκτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karembe78 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μίλησα μαζί τους την αλλάζουν αλλά δυστυχώς έχει εξαντληθεί η 55...Μόνο η 8000 υπάρχει αλλά ανεβαίνω πολύ σε τιμή. ..πάμε πλέον στα 2000€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μίλησα μαζί τους την αλλάζουν αλλά δυστυχώς έχει εξαντληθεί η 55...Μόνο η 8000 υπάρχει αλλά ανεβαίνω πολύ σε τιμή. ..πάμε πλέον στα 2000€ Αν η 46' σου φαίνεται μικρή πάρε άλλη 55άρα κι ας μην είναι η 7000. Δες και σε άλλες μάρκες στην ανάγκη ή ακόμα και την 55UEF6500 αν την έχουνε, ακόμα και αν σε specs είναι 1 κλικ κάτω. Ιντσες>all. Αφού είπανε οτι γίνεται όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο καλύτερα. Report back Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karembe78 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Τελικά την άλλαξα δεν άντεξα κ πήγα στην 55 8000....Τώρα μου φαίνεται ένα ολόκληρο θηρίο στο σαλονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 karembe78, on 11 Apr 2014 - 7:39 PM, said:Τελικά την άλλαξα δεν άντεξα κ πήγα στην 55 8000....Τώρα μου φαίνεται ένα ολόκληρο θηρίο στο σαλονι Θεέ και Κύριε! Καλορίζικη! Σε 2 topic γράφεις μας μπέρδεψες . Πόσο πάνω πήγε σε τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karembe78 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Χαχαχα. ..700 παραπάνω. ..αλλά μιλάμε για άλλη διάσταση. ..όποιος τα έχει αξίζει απίστευτα. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα