InsertCoinToJoi Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια... εχω εδω και αρκετο καιρο μια τηλεοραση Panasonic Viera Plasma TX-P46ST30E αποσο βλεπω ειναι αυτη: http://shop.panasonic.com/shop/model/TC-P46ST30?t=specs μετα απο τοσο καιρο που την εχω ειπα να δοκιμασω να δω και εγω 3D αλλα δεν εχω γυαλια... με μικρη ερευνα που εκανα χωρις να ξερω σχεδον τιποτα ειδα οτι θελει active γυαλια 3D που δεν τα λες και φτηνα οποτε κατεφυγα στο ebay.... εκει γινεται ο κακος χαμος και δεν ξερεις ποια ειναι συμβατα καποιος μπορει να βοηθησει να μου πει ποια ειναι τα πιο φτηνα συμβατα στο ebay? Μια δευτερη ερωτηση ειναι οτι εχει επιλογη τις 2D εικονες να τις δεις 3D. Θα αξιζει να δω κατι? Το ρωταω γιατι αν πρεπει να αγορασω blueray και τετοια για να δω 3D τοτε να μην μπω καν στην διαδικασια των γυαλιων. Η μπορω και αρχεια κατεβασμενα να δω? γενικα σαν τηλεοραση αξιζει τιποτα η αδικα παιδευομαι? σας ευχαριστω πολυ ολους προκαταβολικα
vaiosgtr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 και κατεβασμενα και απο bluray μπορεις να δεις κανονικά. αρκει να κοιτας να ειναι 3d γιατι το 2d δεν μπορει να μετατραπει σε 3d με τιποτα. για τα γυαλια δεν μπορω να σε βοηθησω
cabdik Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 δυστυχως, τα βλεπω ολιγον τσουχτερα....!!!! http://www.amazon.com/Panasonic-TY-EW3D3MPK2-Glasses-Twin-Medium/dp/B005FE7266
InsertCoinToJoi Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 κατι τετοια που ειναι τζαμπατζιλια.... λετε να παιξουν?? http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-3D-Active-Shutter-LCD-Glasses-for-3D-Samsung-Panasonic-HDTV-Blue-ray-/131146318859?pt=US_3D_TV_Glasses_Accessories&hash=item1e88ee040b
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 και κατεβασμενα και απο bluray μπορεις να δεις κανονικά. αρκει να κοιτας να ειναι 3d γιατι το 2d δεν μπορει να μετατραπει σε 3d με τιποτα. για τα γυαλια δεν μπορω να σε βοηθησω Μια χαρα μπορει, υπαρχει λειτουργια στα high end μοντελα και οχι μονο απλα οπως ειναι αυτονοητο η ποιοτητα του 3D δεν ειναι ιδια.
kostas_dr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Οι μαγικές λέξεις είναι: "high end μοντέλα". Δεν έχουν πολλοί την F8000, οπότε...
cabdik Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 και η δικη μου η "φθηνη" LM620S εχει τετοια δυνατοτητα. αλλα οπως λεει και ο φωτης, δεν εχει καμια σχεση με το αυθεντικο 3D...! ειδικα με την ποιοτητα των καναλιων μας.....!
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Οι μαγικές λέξεις είναι: "high end μοντέλα". Δεν έχουν πολλοί την F8000, οπότε... Nαι ,δεν την εχουν μονο τα high end μοντελα για αυτο εγραψα και "οχι μονο " .
haHa Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) H τηλεοραση σου εχει απο τις κορυφαιες ποιοτητες εικονας(ειδικα για οταν βγηκε) και πολυ καλη 3d εικονα. Πλησιαζει ή παταει σε ποιοτητα πολυ ακριβοτερες και μεταγενεστερες τηλεορασεις, οπως η samsung f8000 κλπ. Εχει πχ σχεδον δυο φορες πιο σκουρο μαυρο, δηλαδη καλυτερη αντιθεση. Στις panasonic plasma 3d active TVs παιζουν μια χαρα και τα 3d active γυαλια της samsung. edit: Ακυρο, ισχυει μονο για τα μοντελα panasonic του 2012 και μετα, πχ p46st50, οχι για την δικια σου p46st30 που ειναι μοντελο του 2011. Εγω εχω για την δικια μου panasonic αυτα τα γυαλια , τα οποια ειναι πολυ ελαφρια: http://www.skroutz.gr/s/2156454/Samsung-SSG-P41002.html?keyphrase=Samsung+SSG-P41002 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2014 από haHa
kostas_dr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Στις panasonic plasma 3d active TVs παιζουν μια χαρα και τα 3d active γυαλια της samsung. Σοβαρά; Πως το' πάθαν και έχουν τέτοια συμβατότητα;
haHa Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Σοβαρά; Πως το' πάθαν και έχουν τέτοια συμβατότητα; Κοινo προτυπο και συνδεση μεσω bluetooth(νομιζω) για τα μοντελα του 2012 και μετα.
kostas_dr Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ενδιαφέρον αυτό. Εδώ συνήθως έχουν κοινά πρότυπα και τ'αλλάζουν, αλλά σ' αυτήν την περίπτωση μας λυπήθηκαν φαίνεται.
karembe78 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως που από εχθές έχω την 7000 είμαι πολύ ευχάριστημένος. ...είναι εκπληκτική. ..Απλά το μετάνιωσα με τις ιντσες. .πήρα 46 αντί για 55
FLOOFLIS Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως που από εχθές έχω την 7000 είμαι πολύ ευχάριστημένος. ...είναι εκπληκτική. ..Απλά το μετάνιωσα με τις ιντσες. .πήρα 46 αντί για 55 Σου φαίνεται μικρή τελικά ? Αυτό είναι σημαντικό αδερφέ. Αν σε παίρνει να την αντικαταστήσεις κάνε το άμεσα ίσως να γίνεται. Μέγεθος>"ισχυρότερο" μοντέλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα