songless_bird Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Κλαιν μαιν δυνατοτητα!!! Δεν ειναι τα παιχνιδια.Απλα τα παιχνιδια ειναι ενα πολυ χαρακτηρισικο παραδειγμα για το τι εστι ενοποίηση και συγχρονισμος μεταξυ ολων των windows συσκευων! Γιατι νομιζεις εβαλα το συγκεκριμενο παραδειγμα? Γιατι το παιχνιδι αυτο ειναι MOBILE GAME και δε θα το βρεις σε κανενα desktop λογισμικο εκτος απο τα windows 8.x! Γι'αυτο στα windows 8.1 μπορουμε να εχουμε ενοποιηση με ΟΛΕΣ τις mobile εφαρμογες που εχουμε στα wp,γιατι πολυ απλα μπορουμε να εγκαταστησουμε σ'αυτο και τις εφαρμογες των ανεξαρτητων mobile developers!!! Αν η ενοποιηση ειναι να φερω το mobile στο desktop δεν εχει καμια σχεση με την ενοποιηση που θελει η αγορα. Να ερθει το desktop στο Mobile... H κλαιν μαιν δυνατοτητα για εσενα αφορα πολλες επιχειρησεις. Χαιρομαι που αλλες εταιρειες δεν εχουν αυτη την κατευθυνση.
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αν η ενοποιηση ειναι να φερω το mobile στο desktop δεν εχει καμια σχεση με την ενοποιηση που θελει η αγορα. Να ερθει το desktop στο Mobile... H κλαιν μαιν δυνατοτητα για εσενα αφορα πολλες επιχειρησεις. Χαιρομαι που αλλες εταιρειες δεν εχουν αυτη την κατευθυνση. Οι δυο απο τις 3 κυριαρχες συσκευες ειναι mobile(smartphone&tablet) για να γινει η ενοποιηση πρεπει να τις φερεις κοντα στο pc.Και το metro στα windows ειναι αυτο που αναλαβανει αυτη τη ευθυνη!!! Οι επιχειρισεις πλεον εχουν στραφει και στην mobile πλατφορμα,αν το εχεις παρει χαμπαρι!Γι'αυτο και η ms προσφερει και τα 2 σε ενα λογισμικο! Τωρα αν εσενα δε σε ενδιαφερει,με για σου με χαρα σου και δεν εισαι η αγορα και ουτε ξερεις πως θα αντιδρασει/στραφει η αγορα σε λιγα χρονια! Εγω αυτη τη στιγμη θα εχω ολες τις mobile εφαρμογες μου σε ολα τα μηχανιματα μου(smartphone/tablet/pc) και τις desktop εφαρμογες στο tablet(=,που μετατρεπεται και σε λαπτοπ,δλδ κατι που δεν μπορεις να το εχεις στο ipad σου) και στο pc μου!
songless_bird Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Οι δυο απο τις 3 κυριαρχες συσκευες ειναι mobile(smartphone&tablet) για να γινει η ενοποιηση πρεπει να τις φερεις κοντα στο pc.Και το metro στα windows ειναι αυτο που αναλαβανει αυτη τη ευθυνη!!! Οι επιχειρισεις πλεον εχουν στραφει και στην mobile πλατφορμα,αν το εχεις παρει χαμπαρι!Γι'αυτο και η ms προσφερει και τα 2 σε ενα λογισμικο! Τωρα αν εσενα δε σε ενδιαφερει,με για σου με χαρα σου και δεν εισαι η αγορα και ουτε ξερεις πως θα αντιδρασει/στραφει η αγορα σε λιγα χρονια! Εγω αυτη τη στιγμη θα εχω ολες τις mobile εφαρμογες μου σε ολα τα μηχανιματα μου(smartphone/tablet/pc) και τις desktop εφαρμογες στο tablet(=,που μετατρεπεται και σε λαπτοπ,δλδ κατι που δεν μπορεις να το εχεις στο ipad σου) και στο pc μου! Επειδη δεν ειμαι απλα χομπιστας με την τεχνολογια αλλα την χρησιμοποιω για την δουλεια μου 1) καμια metro εφαρμογη δεν αντικαθιστα τις εφαρμογες που εχω στο desktop 2) Καμια απο αυτες τις εφαρμογες δεν λειτουργει χρηστικα και σωστα σε οθονη κατω των 11" λογο UI. 3) υπαρχουν εφαρμογες στο ipad που δεν υπαρχουν στην πλατφορμα των windows 4) Τα αρχεια μου συγχρονιζουν μια χαρα και στις δυο πλατφορμες χωρις καν να υπαρχει η ενοποιηση στυλ ms. Με λιγα λογια πρεπει να χρησιμοποιεις το modern UI για να το εκμεταλευτεις. Σε περιπτωση που καποιος βγει απο το modern δεν το εκμεταλλευεται. Να σημειωσω οτι χρησιμοποιω windows 7, ipad και blackberry κινητο και ολα συνεργαζονται χωρις "ενοποιησεις"... Οταν ολες οι εταιρειες βγαλουν τις εφαρμογες τους με δυο Ui desktop και metro αναλογα τη συσκευη, τοτε ισως ασχοληθουμε. Μεχρι τοτε απλα θεατες και κολλημενοι στα windows 7.
KilliK Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 κανει καλες κινησεις ο Ινδος. ισως υπαρχει τελικα ελπιδα για την παλαι ποτε μεγαλη κυρια της ΙΤ βιομηχανιας.
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Επειδη δεν ειμαι απλα χομπιστας με την τεχνολογια αλλα την χρησιμοποιω για την δουλεια μου 1) καμια metro εφαρμογη δεν αντικαθιστα τις εφαρμογες που εχω στο desktop 2) Καμια απο αυτες τις εφαρμογες δεν λειτουργει χρηστικα και σωστα σε οθονη κατω των 11" λογο UI. 3) υπαρχουν εφαρμογες στο ipad που δεν υπαρχουν στην πλατφορμα των windows 4) Τα αρχεια μου συγχρονιζουν μια χαρα και στις δυο πλατφορμες χωρις καν να υπαρχει η ενοποιηση στυλ ms. Με λιγα λογια πρεπει να χρησιμοποιεις το modern UI για να το εκμεταλευτεις. Σε περιπτωση που καποιος βγει απο το modern δεν το εκμεταλλευεται. Να σημειωσω οτι χρησιμοποιω windows 7, ipad και blackberry κινητο και ολα συνεργαζονται χωρις "ενοποιησεις"... Οταν ολες οι εταιρειες βγαλουν τις εφαρμογες τους με δυο Ui desktop και metro αναλογα τη συσκευη, τοτε ισως ασχοληθουμε. Μεχρι τοτε απλα θεατες και κολλημενοι στα windows 7. Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους! 1.Δεν υπαρχει εφαρμογη στο ipad που να μην εχω προσβαση σε πολυ καλυτερη της στο windows tablet!Και μη μου φερεις παραδειγματα ιστοσελιδων που εχουν γινει εφαρμογες,επειδη το tablet σου δεν υποστηριζει flash!Γιατι θα εισαι fail!!! 2.Εχω εφαρμογες που δε θα δεις ποτε σου στο ipad και δε θα φτασουν ποτε το επιπεδο παραγωγικοτητας τους,οποιαδηποτε παρομοια εφαρμογη στο ipad σου! 3.Δε πρεπει να σε απασχολει ποιες εφαρμογες του ipad εχω στο windows tablet μου,αλλα ποιες εφαρμογες του ipad σου, που γουσταρεις και εχεις πληρωσει, δεν τις εχεις εσυ και στο mac σου!!! 4.Οι εφαρμογες της δικης μου δουλειας και εκατομυριων αλλων που εχουν τα 11αρια ultrabooks μια χαρα δουλευουν σ'αυτα τα μεγεθη!Και αν καποια εφαρμογη θελει την 24αρα οθονουλα,hdmi-plug in και τελος!
songless_bird Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους! 1.Δεν υπαρχει εφαρμογη στο ipad που να μην εχω προσβαση σε πολυ καλυτερη της στο windows tablet!Και μη μου φερεις παραδειγματα ιστοσελιδων που εχουν γινει εφαρμογες,επειδη το tablet σου δεν υποστηριζει flash!Γιατι θα εισαι fail!!! 2.Εχω εφαρμογες που δε θα δεις ποτε σου στο ipad και δε θα φτασουν ποτε το επιπεδο παραγωγικοτητας τους,οποιαδηποτε παρομοια εφαρμογη στο ipad σου! 3.Δε πρεπει να σε απασχολει ποιες εφαρμογες του ipad εχω στο windows tablet μου,αλλα ποιες εφαρμογες του ipad δεν εχεις εσυ στο mac σου!!! αυτο λεω, να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. 1)notateme Αυτη επειδη την χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση. jamup, garageband Δεν ξερω τι εικονα εχεις για τις εφαρμογες του ipad... 2) Οι εφαρμογες που τρεχω στο pc (sibelius , cubase) ειναι απλα αστειο να μου λες οτι θα τις χρησιμοποιησεις ανετα και στο tablet on the road. Sibelius χωρις πληκτρολογιο δεν γινεται και δεν δουλευεται σε οθονη κατω απο 11" καμια εφαρμογη. 3) Πλεον δεν με απασχολει ποιες εφαρμογες δεν εχουν τα windows και δεν θα αποκτησουν ποτε. ετσι κι αλλιως αρκετες που χρησιμοποιω καθημερινα ΔΕΝ υπαρχουν για windows.
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Κίνηση που αλλάζει τα πάντα. Φαινόταν ότι θα πάει προς τα κει το πράγμα. Θα τους σβήσει όλους η ms, 70-80% της αγοράς θα έχει αυτή και όλοι οι υπόλοιποι θα σφάζονται.
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αυτο λεω, να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. 1)notateme Αυτη επειδη την χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση. jamup, garageband Δεν ξερω τι εικονα εχεις για τις εφαρμογες του ipad... 2) Οι εφαρμογες που τρεχω στο pc (sibelius , cubase) ειναι απλα αστειο να μου λες οτι θα τις χρησιμοποιησεις ανετα και στο tablet on the road. Sibelius χωρις πληκτρολογιο δεν γινεται και δεν δουλευεται σε οθονη κατω απο 11" καμια εφαρμογη. 3) Πλεον δεν με απασχολει ποιες εφαρμογες δεν εχουν τα windows και δεν θα αποκτησουν ποτε. ετσι κι αλλιως αρκετες που χρησιμοποιω καθημερινα ΔΕΝ υπαρχουν για windows.
songless_bird Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Θα εψαχνες πολλη ωρα Δεν εχει καμια σχεση αυτο που μου δειχνεις με τις εφαρμογες που χρησιμοποιω. Λογικο αν δεν εισαι μουσικος για να καταλαβεις. Σκεψου μια εφαρμογη που γραφεις νοτες με το πενακι ή με το δακτυλο και δημιουργει παρτιτουρες για πολλα οργανα. Αυτο στο pc/mac ειναι το sibelius. Που αν δεν εχεις 22" και πανω οθονη και χωρις πληκτρολογιο δεν δουλευεται αν εχει πολλα οργανα γιατι δεν σχεδιαστηκε με αυτη τη λογικη, να δουλευτει σε touch μικρες οθονες. Εδω ηρθε το notateme. Το cubace σκεψου να εχεις ηχογραφησει μουσικα οργανα και να τα "μονταρεις" και να τα διορθωνεις. Αντιστοιχα στο ipad χρησιμοποιω το amplitube studio. Θα ηθελα πολυ το cubase αλλα θα ηθελα και μεγεθυντικο φακο για να πατησω τις ρυθμισεις του αν δεν προσαρμωσουν το ui. 1
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Θα εψαχνες πολλη ωρα Δεν εχει καμια σχεση αυτο που μου δειχνεις με τις εφαρμογες που χρησιμοποιω. Λογικο αν δεν εισαι μουσικος για να καταλαβεις. Σκεψου μια εφαρμογη που γραφεις νοτες με το πενακι ή με το δακτυλο και δημιουργει παρτιτουρες για πολλα οργανα. Αυτο στο pc/mac ειναι το sibelius. Που αν δεν εχεις 22" και πανω οθονη και χωρις πληκτρολογιο δεν δουλευεται αν εχει πολλα οργανα γιατι δεν σχεδιαστηκε με αυτη τη λογικη, να δουλευτει σε touch μικρες οθονες. Εδω ηρθε το notateme. Το cubace σκεψου να εχεις ηχογραφησει μουσικα οργανα και να τα "μονταρεις" και να τα διορθωνεις. Αντιστοιχα στο ipad χρησιμοποιω το amplitube studio. Θα ηθελα πολυ το cubase αλλα θα ηθελα και μεγεθυντικο φακο για να πατησω τις ρυθμισεις του αν δεν προσαρμωσουν το ui. Ακριβως δεν ειμαι μουσικος και να βρω τις εφαρμογες δε ξερω καν να τις χρησιμοποιησω για να ξερω αν μπορω ή οχι να τις δουλεψω με το touch! Θα σου δωσω αλλο παραδειγμα πιο καθημερινο! Τι βλεπεις στα screenshot? Παραδειγμα 1: Παραδειγμα 2: Ποια ειναι η desktop και ποια η mobile εφαρμογη?
songless_bird Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τωρα μου εβαλες το xbmc που τρεχει απο android stick και raspberry pi μεχρι pc. Θα μπορουσε να ειναι και τα δυο απο tablet, απλα στο πρωτο εχεις και σταθμη της μπαταριας Τωρα θα σου δειξω εγω δυο εικονες και πες μου ποια θα δουλευες καλυτερα σε 10"
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τωρα μου εβαλες το xbmc που τρεχει απο android stick και raspberry pi μεχρι pc. Θα μπορουσε να ειναι και τα δυο απο tablet, απλα στο πρωτο εχεις και σταθμη της μπαταριας Και ομως ειναι η ιδια εφαρμογη και ειναι η desktop!Δεν υπαρχει metro! Σαν αυτη υπαρχουν παμπολλες desktop εφαρμογες που εχουν υποστηριξη και το ui για τα windows tablets απο πολυ παλια(προ windows 8)! Ενα απο τα πιο ωραια ui για touch χρηση,στο desktop το εχει η εφαρμογη του itune,αλλα τη χαλαει που δεν ειναι τοσο smooth στο scrolling με το δακτυλο,οπως οι αλλες αντιστοιχες εφαρμογες οπως το spotify!!! Τωρα θα σου δειξω εγω δυο εικονες και πες μου ποια θα δουλευες καλυτερα σε 10" Ειναι πραγματι ενα δυσκολο προγραμμα για μικρη οθονη,οπως και το photoshop,αν και στη περιπτωση του photoshop δουλευεται αρκετα καλα σε tablets με digitizer stylus! Στη πρωτη εικονα νομιζω οτι μπορει να δουλευτει σε μικρη οθωνη,αλλα η δευτερη,πολυ δυσκολο!
songless_bird Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλα , ενταξει σου εδειξα ενα τερας εφαρμογης που αυτη η εικονα ειναι η βασικη που βλεπεις. Εχει απειρες ρυθμισεις που το hardware ενος tablet δεν το εκμεταλλευεται. Χρειαζεσαι εξωτερικη καρτα ηχου μερικων εκατονταδων ευρω και δεν ειναι για τον μεσο χρηστη. Απλα ηθελα να τονισω οτι η ενοποιηση της ms δεν μπορει να ειναι καθολικη αν και οι εταιρειες προγραμματων δεν κινηθουν προς κατι πιο universal.
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλα , ενταξει σου εδειξα ενα τερας εφαρμογης που αυτη η εικονα ειναι η βασικη που βλεπεις. Εχει απειρες ρυθμισεις που το hardware ενος tablet δεν το εκμεταλλευεται. Χρειαζεσαι εξωτερικη καρτα ηχου μερικων εκατονταδων ευρω και δεν ειναι για τον μεσο χρηστη. Απλα ηθελα να τονισω οτι η ενοποιηση της ms δεν μπορει να ειναι καθολικη αν και οι εταιρειες προγραμματων δεν κινηθουν προς κατι πιο universal. Το προβλημα ειναι οτι δε μπορεις να χωσεις ενα desktop ui στο smartphone,οποτα αναγκαστικα πρεπει να γινει το αντιστροφο.Να προσαρμωσεις το ui του smartphone&tablet στο desktop λογισμικο!Αν θες να πετυχεις σε ψηλο βοθμο την ενοποιηση.100% δε προκειται να δουμε λογο της μικρης οθονη των smartphones και την αναγκη χρησης του desktop ui στους σταθερους και φορητους υπολογηστες μας! Το tablet των 10"+,χρειαζεται οπως εχουμε φτασει σημερα και της εκτεταμενης χρησης που τους κανουμε και τα δυο UI και στο λεω γιατι περασα 8 ολοκληρους μηνες μονο με το nexus7 και ηταν παραπολλες οι στιγμες που παρακαλουσα να μπορουσα να το δουλεψω και σαν laptop!Ενω με το T100 δεν ενιωσα τους τελευταιους 6μηνες καμια καταπιεση και ουτε οτι μου εχει λειψει κατι,ουτε σαν tablet,ουτε σαν laptop!!!Τον τελευταιο χρονο δεν εχω προσβαση ουτε σε σταθερο,ουτε σε λαπτοπ,αλλα την εβγαλα μ'αυτα τα δυο tablets! Με το nexus7 πραγματικα ειχα φτασει στα ορια μου,λογο φυσικα του λογισμικου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα