Nightstalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, έχω έναν i7 860 ελαφρώς oc στα 3,5GHz και την Cooler Master Hyper 212 plus Σε idle έχω θερμοκρασίες 48-50 C και μετά από έναν κύκλο prime95 φτάνει στους 95 C Επειδή απ'οσο ξέρω είναι σχετικά αξιοπρεπής ψύκτρα η 212+ μάλλον καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είτε έχω κάνει κάνει λάθος στην τοποθέτηση της πάστας, είτε ότι η πάστα που έβαλα (αυτή που ήταν μέσα στο κουτί μαζί με την ψύκτρα) ήταν λίγο για π...έταμα. Οπότε μιας και ετοιμάζομαι για παραγγελία απο e-shop για κάποια άλλα πράγματα που θέλω λέω να πάρω και μια σχετικά καλή πάστα και να ξαναδοκιμάσω την εγκατάσταση... Ποιά προτείνετε? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν το ανεμιστήρι που είχε μέσα η 212+ είναι της προκοπής (600-2000 rpm) ή αν αξίζει να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 PROLIMATECH PK-3 NANO 3.16 € 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808882 αυτή βλέπω έχει πολύ καλές κριτικές, την έχει δοκιμάσει κανείς? Επίσης αξίζει να αλλάξω το fan της ψύκτρας με κάποιο άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Η prolima ειναι πολυ καλη αλλα δυσκολη στο καθαρισμα..Επισης εχει αγωγιμοτητα στον ηλεκτρισμο οποτε θελει προσοχη. Ή πας σε αυτη λοιπον ή σε arctic cooling MX-4 με λιγα παραπανω ευρω. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641198 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εγω παντως χρησιμοποιώ arctic silver 5 χρόνια τωρα , σταθερή αξία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εγω παντως χρησιμοποιώ arctic silver 5 χρόνια τωρα , σταθερή αξία Εγώ πάλι χρησιμοποιώ την ίδια arctic silver 5...χρόνια τώρα!Η ρουφιάνα,3 συστήματα έχω φτιάξει και το σωληνάριο ακόμα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Η prolima ειναι πολυ καλη αλλα δυσκολη στο καθαρισμα..Επισης εχει αγωγιμοτητα στον ηλεκτρισμο οποτε θελει προσοχη. Που το έχεις δει αυτό γιατί η εταιρία λέει Electrically Non-Conductive 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palamas Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 πάντως εγώ και με την mx-2 είμαι ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 <p>Η prolima ειναι πολυ καλη αλλα δυσκολη στο καθαρισμα..Επισης εχει αγωγιμοτητα στον ηλεκτρισμο οποτε θελει προσοχη.</p> <p> </p> <p>Ή πας σε αυτη λοιπον ή σε arctic cooling MX-4 με λιγα παραπανω ευρω.</p> <p> </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641198'>http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641198</a></p> Αλήθεια,Που το έχεις δει αυτό?απλωμένη όπως να Ναι την έχω στα vrms της 290 εδώ κ πόσους μήνες.κανένα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Lol κανω λαθος?? Ετσι πιστευα παντα!! Και ναι εχετε δικιο, οταν χρησιμοποιουσα την PK-3 πιστευα οτι λογω αλουμινιου θα ειναι Conductive...Fail! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Η ψύκτρα σου είναι μια χαρά αποδοτική, σιγουρέψου ότι έχει κουμπώσει σωστά. To 95C είναι πολύ για να έρθει με πάστα μόνο. Με καλύτερη πάστα ίσως να δεις ελάχιστη διαφορά σε full load. Βάλε για αρχή το fan σε pull διάταξη, αν δεν το έχεις ήδη, και σήκωσε μια photo του case σου από το πλάι. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstalker Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι έχει μαζέψει αρκετή σκόνη μέσα στο κουτί, υποθέτω και αυτό θα παίζει κάποιο ρόλο για τις μεγάλες θερμοκρασίες, σωστά? Επίσης είναι και ότι έχω τον i7 860 στα 3600 ΜΗz... Σχετικά με το ανεμιστήρα της ψήκτρας εννοείς να τον βγάλω απο μπροστά που είναι τώρα και να τον βάλω πίσω από την ψήκτρα να τραβάει αέρα, ή να βάλω και δεύτερο πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας, Έχω ένα λαπτοπ dell inspiron 7520 SE και επειδή θα κάνω κάποιες αλλαγές μετά από 3 σχεδόν χρόνια λειτουργίας έλεγα να αλλάξω και την πάστα του επεξεργαστή (δεν το έχω ξανακάνει ποτέ). Παίζει ρόλο ποια πρέπει να βάλω επειδή είναι λάπτοπ? Δεύτερον, είδα που λέτε για την arctic silver 5. Σκέφτομαι επίσης την arctic silver ceramic ή την shin-etsu χ23 Συμφωνείτε ή λέτε μονο την arctic silver 5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonld Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Eχω ακουσει τα καλυτερα για την arctic cooling MX-4 και εχω δει και πολλα reviews στο youtube με δοκιμες που προτινουν επισης arctic cooling MX-4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 τι διαφορά έχει αυτό ? http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200025235 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα