lefter Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 καλησπερα θα το πω με απλα λογια. εχω αρχειο με μια ταινια κι ενα με τους υποτιτλους της. οταν παιζουν στο computer παιζουν ολα τελεια. οταν τα κανω dvd με convert δεν ακουγεται ο ηχος καθολου.(οι υποτιτλοι δεν εχουν προβλημα ειναι οκ)ενω στο computer ακουγεται. πρεπει να διορθωσω κατι ?
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Με ποιο πρόγραμμα τα κάνεις;;; Δες στης επιλογές ήχου να τον μετατρέπει τον ήχο σε απλό Mp3 (mpeg layer) ενδέχεται να μην τον μετατρέπει και να μην μπορεί να βλέπει το player σου την μορφή π.χ. αν είναι σε dolby.
lefter Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 με convertxtodvd Ήχος ID : 1 Μορφοποίηση : AC-3 Μορφοποίηση/ : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Format_Settings_Endianness : Big CodecID : 2000 Duration/String : 1h 11mn Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 448 Kbps Κανάλι(α) : 6 κανάλια Θέσεις καναλιών : Front: L C R, Side: L R, LFE Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz BitDepth/String : 16 bits Καθηστέριση video : 430ms StreamSize/String : 228 MiB (33%) Interleave_Duration/String : 42 ms (1.00 video frames) Interleave_Preload/String : 500 ms
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δοκίμασες στο convertx να βάλεις να σου μετατρέψει τον ήχο σε Mp3;;; Κεφάλαιο 8 http://www.vso-software.fr/guides/cxd/cxd-main-settings.php
CheOnWeb Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εννοείς ότι το DVD παίζει στο PC και όχι στο DVD Player (deck) ή το DVD δεν παίζει ούτε στο PC? Το αρχείο τι φορμάτ ήχου έχει; Τον "βλέπει¨ σωστά το ConvertXtoDVD?
lefter Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εννοείς ότι το DVD παίζει στο PC και όχι στο DVD Player (deck) ή το DVD δεν παίζει ούτε στο PC? Το αρχείο τι φορμάτ ήχου έχει; Τον "βλέπει¨ σωστά το ConvertXtoDVD? οχι εννοω οτι το αρχειο πριν το κανω dvd παιζει μια χαρα στον υπολογιστη ενω οταν το κανω dvd και παω να το δω απο το dvd player στην τηλεοραση δεν εχει καθολου ηχο. Δοκίμασες στο convertx να βάλεις να σου μετατρέψει τον ήχο σε Mp3;;; Κεφάλαιο 8 http://www.vso-software.fr/guides/cxd/cxd-main-settings.php για να τον μετατρεψω σε mp3 πρεπει να ειναι ολα οπως τα δειχνει το site που εστειλες ?
CheOnWeb Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 οχι εννοω οτι το αρχειο πριν το κανω dvd παιζει μια χαρα στον υπολογιστη ενω οταν το κανω dvd και παω να το δω απο το dvd player στην τηλεοραση δεν εχει καθολου ηχο. Το DVD στο PC παίζει; Το αρχείο τι φορμάτ ήχου έχει; Τον "βλέπει¨ σωστά το ConvertXtoDVD?
lefter Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το DVD στο PC παίζει; Το αρχείο τι φορμάτ ήχου έχει; Τον "βλέπει¨ σωστά το ConvertXtoDVD? το DVD στο PC παιζει χωρις ηχο. με ηχο παιζει μονο σαν αρχειο πριν γινει dvd.
CheOnWeb Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μοιάζει ότι το DVD δεν έχει καθόλου ήχο. Ίσως το ConvertXtoDVD δεν έχει τον codec του ήχου που περιέχει το αρχείο. Μήπως ξέρεις τα χαρακτηριστικά του αρχείου;
lefter Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μοιάζει ότι το DVD δεν έχει καθόλου ήχο. Ίσως το ConvertXtoDVD δεν έχει τον codec του ήχου που περιέχει το αρχείο. Μήπως ξέρεις τα χαρακτηριστικά του αρχείου;τα εχω στειλει παραπανω
CheOnWeb Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 τα εχω στειλει παραπανω Μήπως αυτά που έστειλες είναι τα χαρακτηριστικά του DVD; Εγώ ρωτάω για τα χαρακρηριστικά του αρχείου πριν γίνει DVD. Αν όντως είναι αυτά που έστειλες, σηκώνω τα χέρια, δοκίμασε άλλο πρόγραμμα.
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 για να τον μετατρεψω σε mp3 πρεπει να ειναι ολα οπως τα δειχνει το site που εστειλες ?Στο default audio βάλε αγγλικά ή ,αν έχει, ελληνικά. Στο από κάτω convert audio δες αν έχει να επιλέξεις mp3,αν δεν έχει πες μας τι έχει να δούμε τι έχει την μεγαλύτερη συμβατότητα. Μοιάζει ότι το DVD δεν έχει καθόλου ήχο. Παίζει να είναι με κάναν απλό player μέσα στα windows που να μην έχει ac3 και να θέλει codec.
CheOnWeb Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παίζει να είναι με κάναν απλό player μέσα στα windows που να μην έχει ac3 και να θέλει codec. Ναι αλλά το Deck DVD Player; Θα έπρεπε να παίζει AC-3, το οποίο είναι ό,τι πιο συμβατό έχω δει σε Deck DVD. Ερ. Στο ConvertX μπορείς να κάνεις play το Original αρχείο για να διαπυστώσεις αν αναγνωρίζει το κανάλι του ήχου;
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αν έχουν όλα τα deck dolby digital πάω πάσο,δεν ασχολούμαι και τόσο( =καθόλου) με τέτοιο hardware.
CheOnWeb Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αν έχουν όλα τα deck dolby digital πάω πάσο,δεν ασχολούμαι και τόσο( =καθόλου) με τέτοιο hardware. Δεν υπογράφω για όλα τα Deck, αλλά όλα τα DVD (εκατοντάδες) που έχω παραδώσει σε πελάτες ήταν AC-3 και ποτέ κανείς δεν παραπονέθηκε ότι δεν άκουγε, οπότε το έχω για στάνταρ μέχρι αποδείξεως του εναντίου (δύσκολο πια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα