Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να προσθέτει δεδομένα πράγματα η συγκεκριμένη αναβάθμιση,αλλα μην παραβλεπετε το γεγονός να ξαναγίνει αναβάθμιση με νέες δυνατότητες στο μέλλον!Microsoft ειναι αυτή και τις αναβάθμισεις τις τιμά!

Δημοσ.

Μεγάλο θετικό των updates είναι ότι κλείνουν security bugs στο σύνολο των χρηστών και δε διαιονίζονται επί χρόνια... Τα features είναι το κερασάκι. Αν και λογικά με το που βγουν WP9 θα πάψουν τα updates στα WP8.

Δημοσ.

Παιδια να ειμαστε δικαιοι. Εχω και το LG G2 και το Nexus 7 2013. Τα Android παντα λαγκαρουν. Οτι android και να εχεις.

Απο την αλλη την ευκολια και την ταχυτητα (εγω θα αναφερω για Lumia 920 και 925 που ειχα) δεν την φτανουν τα android.

Προσωπικη αποψη αλλα τωρα που γινονται πληρεστερα τα WP παλι εκει θα παω και το lg g2 θα παει στον Bro μου (το nexus 7 οπως και το ipad 3 με διευκολυνουν σε δουλειες αρα παραμενουν σε μενα. Ειδικα τωρα που βγηκε και Microsoft Office σε ipad μου εχει λυση τα χερια, μιας κι εχω σε pc το office 365 :) ).

Το προβλημα για τα WP (κατα την αποψη μου) ειναι καθαρα τα apps (παντα κανω την συγκριση με την ποιοτητα και πληροτητα των εφαρμογων - παιχνιδιων με το iOS). Ακομη και το android ειναι πολυ πισω σε σχεση με το iOS.

Αν πεσουν οι developers με τα μουτρα και βγαλουν εφαρμογες πιστευω θα πανε αριστα τα WP (και το κυριοτερο ΑΝ πχ υπαρχει μια αναβαθμιση σε καποια κοινη εφαρμογη που υπαρχει και σε android και iOS ΠΡΕΠΕΙ και σε WP να δινεται ΑΜΕΣΑ, κατι που δεν γινοτανε οσο ειχα lumia κινητα. Μεγα λαθος για μενα αυτο, λες και δεν δωσαμε λεφτα εμεις).

Guys δεν εχουμε μετοχες για να κατηγορουμε ο ενας τον αλλον για το που θα δωσει τα λεφτα του. Εξαλλου ο ΚΥΡΙΟΣ λογος που εχουν πιασει στην αγορα τα android δεν ειναι λογω της παραμετροποιησης ή της καθε custom rom (γιατι για update εκτος απο nexus καταλαβα οτι αργουν) αλλα επειδη "σχεδον" ολοι κατεβαζουν πειρατικες εφαρμογες.

Φιλικα ολα τα παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υποστηριζω καμια εταιρεια γιατι απλα δεν μου τα δινουν τσαμπα. Αλλα οτι τα WP οδευουν προς το καλυτερο ισχυει. Το θεμα ειναι καθαρα τι θα κανουν οι Developers. Παλι απ' αυτους θα φανει το τελικο αποτελεσμα και αν ολα πανε προς το καλυτερο θα ανεβουν και οι χρηστες.

Καλο βραδυ παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...