rowain Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Παιδιά θέλω τη γνώμη σας για μια λεπτομέρεια σχετικά με τις 2 αυτές ψύκτρες: Το ότι η NH-U12S είναι αρκετά καλύτερη ντάξει οκ..είναι λογικό...αλλά θα δω μεγάλη διαφορά αν πάω από την 212 EVO στην συγκεκριμένη noctua? (Μιλώντας πάντα για OC). Προς το παρόν δεν έχω θέμα με την HYPER και δεν σκοπεύω να την αλλάξω, μιας και με το ελάχιστο OC που έχω κάνει + το undervolting δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με θερμοκρασίες και η ταχύτητα στην οποία βρίσκεται μου φτάνει προς στιγμήν...Απλά αυτή η NOCTUA με ψήνει για το μέλλον αν θελήσω τελικά να τον ζωρίσω παραπάνω και η HYPER τα παίξει.. Όποιος μπορέσει ας πει τη γνώμη-γνώση-εμπειρία του . Thanks Υ.Γ. Θα σας παρακαλούσα να μην προτείνετε άλλες ψύκτρες (είτε αερόψυκτρες είτε υδρόψυκτρες), έχω καταλήξει σε αυτή από βίτσιο πιο πολύ και λόγω και του κουτιού, το οποίο τουλάχιστον τώρα τσιγκουνεύομαι να το αλλάξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 η U14s δεν χωραει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δυστυχώς όχι...Αν χωρούσε αυτήν δεν θα άνοιγα καινούργιο θέμα γιατί ξέρω ότι θα δω διαφορά...μέχρι 160mm ύψος δέχεται το κουτί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 μαλιστα.τι να σου πω.με μια γρηγορη ματια μονο αυτο βλεπω που κατι παει να δειξει. γνωμη μου ειναι οτι ισως δεν αξιζει να την αλλαξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Έγινε θάνο, ευχαριστώ για τον κόπο σου! Τώρα κάτι Off topic, αλλά στο anandtech που μου παρέθεσες, δείχνει πως η NH-D14διαφέρει με τηη HYPER περίπου 2 βαθμούς είτε είναι σε 100% είτε σε PWM...Λίγο κουλό μου φαίνεται αυτό...επίσης η NH-U14S πιάνει έως και 4 βαθμούς πιο κάτω από την D14..Η D14 θεωρητικά είναι καλύτερη από όλες αυτές όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Η u14s είναι καλύτερη από όλες.είχα την hyper 212+.πολύ καλή.την άλλαξα με την nhd14 όπου οι διάφορες ήταν μεγάλες μόνο σε heavy overclocking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ok τότε . Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807562πιστεύεις ότι με αυτά τα fan mounting clips θα μπορέσω να τοποθετήσω ανεμiστήρα πάνω στην hyper? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ok τότε . Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807562πιστεύεις ότι με αυτά τα fan mounting clips θα μπορέσω να τοποθετήσω ανεμiστήρα πάνω στην hyper? Αν μιλάμε πάντα για την Hyper Evo,έχει η συσκευασία brackets για δεύτερο ανεμιστήρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αν μιλάμε πάντα για την Hyper Evo,έχει η συσκευασία brackets για δεύτερο ανεμιστήρα... Το ξέρω αυτό lol...Απλά το ένα το έχω σπάσει Για αυτό ρωτάω αν τα παραπάνω clips είναι οκ για mounting... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το ξέρω αυτό lol...Απλά το ένα το έχω σπάσει Για αυτό ρωτάω αν τα παραπάνω clips είναι οκ για mounting... Α,γκότ ιτ! Μπορείς να δοκιμάσεις, χωρίς να είμαι σίγουρος.Να ξέρεις όμως οτι οι αληθινοί άντρες κάνουν πατέντες με zip ties και μονωτική.Και φτιάνουν το pc ημίγυμνοι με μια μπύρα στο χέρι,ακούγοντας hard rock! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 χαχαχ οκ φίλε thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Γατάκια που πάτε με την hyper ? :P:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εγω την εχω πανω σε 4770Κ την 212. Ενταξει μια χαρα ειναι αλλα οχι η καλυτερη. Μεχρι 67 με prime εχει παει. Απλα απο τις φθηνες ειναι η καλυτερη ισως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ε ναι από τις φθηνές είναι η καλύτερη λύση...Εγώ με prime, όπως και με video rendering-compression, φτάνω τους 46... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μια χαρά ειναι πλάκα κάμω. Γιατί δεν τον ανεβάζεις κιάλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα