tritonas00 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πω πωωω, κατι τετοια βλεπω και χαιρομαι που εχω να πιασω windows εδω και χρονια Ενα μπαχαλο-συνοθυλευμα βλεπω μεταξυ desktop/metro. Την κανει που την κανει, ας την κανει σωστα τουλαχιστον, αφαιρωντας ολον τον legacy code και να μεινει μονο το metro+store 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ελα κοντα με το ipad σου και εγω με "ποταπο" T100(ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ) να δουμε πιο θα μοιρασει πονο στον ΑΛΛΟ ΣΕ TOUCH SCREEN χρηση!!! Πονάω χρόνια τώρα γιατι έχω και Mac. Έχω συνηθίσει.... Το κράξιμο και τα vs τα έχω φάει στα μάπα. Καιρός να συνηθίσεις και εσύ το πόνο που θα σου δώσει η Microsoft όταν δει πόσο σημαντικό είναι το design και user friendly έναντι των τεχνικών δυνατοτήτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πονάω χρόνια τώρα γιατι έχω και Mac. Έχω συνηθίσει.... Το κράξιμο και τα vs τα έχω φάει στα μάπα. Καιρός να συνηθίσεις και εσύ το πόνο που θα σου δώσει η Microsoft όταν δει πόσο σημαντικό είναι το design και user friendly έναντι των τεχνικών δυνατοτήτων. Μια χαρα user friendly ειναι τα windows τοσα χρονια!Γι'αυτο και δεν εχω κανενα προβλημα να δινω ακομη 2000+ ευρο για μηχανηματα με το λογισμικο της!!! Η προσκληση/προκληση ειναι ανοιχτη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μια χαρα user friendly ειναι τα windows τοσα χρονια!Γι'αυτο και δεν εχω κανενα προβλημα να δινω ακομη 2000+ ευρο για μηχανηματα με το λογισμικο της!!! Η προσκληση/προκληση ειναι ανοιχτη!!! Άλλο δείχνει το βίντεο του topic αλλά τέλος πάντων. Δικαίωμα σου να υποστηρίζεις αυτό που θέλεις αλλά δεν μπορείς να το επιβάλεις με χαρακτηρισμούς του στυλ "συνήθεια"....Λοιπόν θα σε απάλλαξω απο το vs , το ποταπο σου t100 είναι καλύτερο απο το iPad σε πολλά αλλά όχι σε όλα. Εγώ βλέπω μια συσκευή συνολικά και όχι μόνο το λειτουργικό. Θα προτιμήσω το design απο αλουμίνιο που απάγει την θερμότητα του A7 και γενικά την φιλοσοφία που έχει η apple δεκαετίες τώρα για το δέσιμο hardware - software παρά τα επιμέρους χαρακτηριστικά και λειτουργίες που ναι είναι καλύτερα στα windows tablets. Είναι θέμα γούστου και όχι συνήθειας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Άλλο δείχνει το βίντεο του topic αλλά τέλος πάντων. Δικαίωμα σου να υποστηρίζεις αυτό που θέλεις αλλά δεν μπορείς να το επιβάλεις με χαρακτηρισμούς του στυλ "συνήθεια".... Λοιπόν θα σε απάλλαξω απο το vs , το ποταπο σου t100 είναι καλύτερο απο το iPad σε πολλά αλλά όχι σε όλα. Εγώ βλέπω μια συσκευή συνολικά και όχι μόνο το λειτουργικό. Θα προτιμήσω το design απο αλουμίνιο που απάγει την θερμότητα του A7 και γενικά την φιλοσοφία που έχει η apple δεκαετίες τώρα για το δέσιμο hardware - software παρά τα επιμέρους χαρακτηριστικά και λειτουργίες που ναι είναι καλύτερα στα windows tablets. Είναι θέμα γούστου και όχι συνήθειας..... Ναι γιατι οι επεξεργαστες της intel και ιδιως οι bay trail ειναι φουρνοι!!! Αλλα που ξερουν τα γατακια της intel απο soc!!!Ευτυχως που υπαρχει η apple με τους Ax να τους δωσεις μερικα μαθηματα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Νομίζω οτι τουλάχιστον είναι ελαφρύ το λειτουργικό μετα τις νέες αναβαθμίσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ναι γιατι οι επεξεργαστες της intel και ιδιως οι bay trail ειναι φουρνοι!!! Αλλα που ξερουν τα γατακια της intel απο soc!!!Ευτυχως που υπαρχει η apple με τους Ax να τους δωσεις μερικα μαθηματα!!! Δεν νομίζω να έλεγαν όχι σε ένα case απο αλουμίνιο.....αλλά εσύ τους ξέρεις καλύτερα...όπως πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν νομίζω να έλεγαν όχι σε ένα case απο αλουμίνιο.....αλλά εσύ τους ξέρεις καλύτερα...όπως πάντα... Προτιμω το μαγνήσιο παρα τον αλουμινιο! Αυτο μονο για την αισθηση πολυτελειας και μοστρας!!! Αλλα για ενα καθημερινο εργαλειο που προκειται να του "βγαλω τη πιστη" στη χρηση,βολεύομαι και με το πλαστικο,φτανει να ειναι απροβλημάτιστο και να κανει τα παντα που χρειαζομαι ευκολα και απλα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Προτιμω το μαγνήσιο παρα τον αλουμινιο!Αυτο μονο για την αισθηση πολυτελειας και μοστρας!!! Αλλα για ενα καθημερινού εργαλειο που προκειται να του "βγαλω τη πιστη" στη χρηση,βολεύομαι και με το πλαστικο!!! Σε λίγο θα μας πεις ότι και η αλουμινένια ψυκτρα επεξεργαστή σε ένα PC είναι για μόστρα και πολυτέλεια.... Αλλά ναι ξέχασα έχεις σταματήσει να βγάζεις την πίστη καθημερινά σε ένα PC , οπότε δικαιολογείσαι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Σε λίγο θα μας πεις ότι και η αλουμινένια ψυκτρα επεξεργαστή σε ένα PC είναι για μόστρα και πολυτέλεια.... Αλλά ναι ξέχασα έχεις σταματήσει να βγάζεις την πίστη καθημερινά σε ένα PC , οπότε δικαιολογείσαι.... Εχεις δει ψυκτρα με πλαστικο??? :lol: Οταν θες να κανεις κωλοτουμπα,προσεχε που στρεφεις τη συζητηση και τα παραδειγματα που δινεις!!!! Δεν νομίζω να έλεγαν όχι σε ένα case απο αλουμίνιο.....αλλά εσύ τους ξέρεις καλύτερα...όπως πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmike Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εκανα την προσπαθεια μετα απο σχεδον 8 χρονια χρησης mac να επιστρεψω στα windows αλλα τελικα δεν με βλεπω να γλυτωνω τα εξοδα για mac... Δυστηχως το update δεν με πειθει, εχει πολυ δρομο ακομα η microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μια χαρά ήταν. Και μια χαρά θα είναι και με αυτό το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εχεις δει ψυκτρα με πλαστικο??? :lol: Ούτε την Apple είχα δει αλλά υπήρχε και σε μια αναζήτησή για την ιστορία των υπολογιστών την βρήκα....By the way χρησιμοποιούνται για την ψύξη έλαστομερη και pads αλλά δεν έχουν ακόμα τις κατάλληλες μηχανικες ιδιότητες που θα τους δώσουν την επιφάνεια που πετυχαίνει το αλουμίνιο.... Όπως κατάλαβες υπάρχουν και πράγματα που δεν τα μαθαίνεις απο συνήθεια , φτάνει να ψαχτεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τελικα ειπαν τιποτα για την δωρεαν εκδοση ή ηταν απλα φημες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εχεις δει ψυκτρα με πλαστικο??? :lol: Οταν θες να κανεις κωλοτουμπα,προσεχε που στρεφεις τη συζητηση και τα παραδειγματα που δινεις!!!! Σωστά είχα ξεχάσει ότι απαντάω σε κάποιον που ότι ξέρει είναι απο συνήθεια....sorry my mistake κοινώς κωλοτουμπα για σένα που είσαι και συνηθισμένος σε αυτή...ΥΓ. Όσο για το case .... http://www.streacom.com Θα το συνηθίσεις ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα