pc_raider Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Kαλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό (Samsung s4) και θέλω τη γνώμη σας γιατί πολλά ακούγονται, οτι κολλάει, ζεστένεται πολυ κ.λ.π. Αξίζει ή να κοιταξω κάτι άλλο. Εννοείται βέβαια οτι θα το πάρω απο scroutz. Ευχαριστώ εκ των προτέρων......
Ntenteras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 lg g2 φιλε λιγο καλυτερο σε ολα σε σχεση με το s4 και νομιζω και λιγο πιο φτηνο στο skroutz
Foxoulhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 για την ακριβεια το g2 16gb κοστιζει καπου στα 16 ευρω παραπανω.. ως αναφορα την επιλογη σιγουρα g2
Ntenteras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι έπεσε τόσο το s4. Νομίζω το g2 την αξίζει τη διαφορά 1
panaggiotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 φυσικα και την αξιζει την διαφορα,ο μονος λογος για να μην πας σε g2 ειναι αν δεν σε βολευουν υα κουμπια στην πλατη (τοτε πας nexus 5) η εαν θελεις επεκτασιμη μνημη (εδω κολλαει το s4) 1
Ntenteras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τα κουμπιά στην πλάτη θέμα συνήθειας είναι. Θα ήταν εντελώς χαζό να προτιμήσει κάποιος το s4 για αυτό το λόγο
kataramenos32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κολληματα ολα τρωνε αλλα πολυ μικρα.Τωρα το S4 ισως κατι παραπανω λογω του touchwiz που ειναι βαρυ αλλα ποτε σε μεγαλο βαθμο που να ενοχλουν το χρηστη 1
mphxths Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 εχω το σ4 και σου λεω οτι 1.δεν κολαει... 2.η μπαταρια του κραταει πανω απο 2 μερες (βεβαια αναλογα την χρηση παει αυτο)...το 2 μερες ειναι με μετρια χρηση μην ακουτε μεμονωμενες περιπτωσεις..το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα και του χω τραβηξει και αναβαθμιση μεχρι και το 4.4.χ απο κει και περα αν το g2 ειναι καλυτερο , ομορφοτερο κλπ κλπ και ποιο να αγορασει ο φιλος..ειναι αλλο θεμα...
panaggiotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 εαν διαβασες αυτο που εγραψα επισημαινω οτι εαν το προβλημα ειναι τα κουμπια, ας παει σε nexus 5...
kataramenos32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 εχω το σ4 και σου λεω οτι 1.δεν κολαει... 2.η μπαταρια του κραταει πανω απο 2 μερες (βεβαια αναλογα την χρηση παει αυτο)...το 2 μερες ειναι με μετρια χρηση μην ακουτε μεμονωμενες περιπτωσεις..το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα και του χω τραβηξει και αναβαθμιση μεχρι και το 4.4.χ απο κει και περα αν το g2 ειναι καλυτερο , ομορφοτερο κλπ κλπ και ποιο να αγορασει ο φιλος..ειναι αλλο θεμα... Κρατάει η μπαταρία του S4 πάνω από 2 μέρες;;;Dafuq!Με μέτρια χρήση σου βγάζει μια μέρα άνετα αλλά παραπάνω όχι και με βαρια ούτε καν την ημέρα δε βγάζει
Ntenteras Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρε παιδια εξαρταται τι εννοει ο καθενας μετρια χρηση, με web browsing και λιγα τηλεφωνα ακομα και το nexus που δεν φημιζεται για την μπαταρια του το βγαζει το διημερο. Απο εκει και περα το g2 με τα 3000mAh δεν εχει ανταγωνιστη στο θεμα μπαταρια
orfeas26 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το S4…με μια δυωρη ταινια καταναλωνει γυρω στο 25-30%!Βεβαια αν εχεις και το 3g ανοιχτο με το ζορι θα την βγαλει την μερα!Προς το παρον δεν κολλαει, το εχω 3 μηνες τωρα! Οτι ζεσταινεται ειναι αληθεια…το εχω παρατηρησει οταν εχω ανοιχτο το 3g και παιζω καποιο παιχνιδι!Δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα και πως επηρεαζει αρνητικα την συσκευη!
pc_raider Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Tόσος ντόρος είχε γίνει γι΄αυτο το κινητο (S4) όταν βγήκε και αυτό που μένει είναι οτι είναι ένα ακόμα κινήτό ¨της σειράς¨. Αυτό καταλαβαίνω εγώ γιατί αυτονομία δεν έχει, κολλήματα έχει περισσότερα απο τα άλλα στα ¨κιλά¨ του και κάπου-κάπου έχει και τις κάψες του εννοώντας βέβαια οτι θερμαίνεται. και το είχα βάλει στο μάτι να το πάρω απ' όταν βγήκε. θα το ψάξω λιγο ακόμα και θα δώ αν θα το πάρω γιατι παρ'όλα τα μείον του το απωθημένο να το αγοράσω δεν έφυγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα