Προς το περιεχόμενο

UE50F6800SS vs UE50F6500SS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ να πώ οτι όποια τηλεόραση και να πάρεις να σκεφτείς και τι είδους χρήστης είσαι. Πχ αν θές να βάζεις την ταινία σε stick και να δείς εύκολα και άμεσα αυτό το κάνουνε πολύ καλά οι Samsung. Εγώ sony έχω αλλά βλέπω πάντα μέσω htpc με πάμπολες ρυθμίσεις της αρεσκείας μου. Οι sony δεν βλέπουμε .mkv αρχεία απο τον ενσωματομένο τους media player(εκτός και αν κάτι άλλαξε τώρα τελευταία και δε πήρα χαμπάρι)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ φίλε μου στην αρχή πήγαινα για την sony w805 55 στα 999 ευρώ κ μόλις είδα το 3d ψιλοαπογοητευτηκα και πήγα στην samsung 46 f7000 κ ήταν πάρα πολύ καλή στα 1199...αλλά λόγω μεγέθους κ επειδή λέμε ότι μια φορά στα 10 περίπου χρόνια αλλάζουμε tv κατέληξα στη Samsung ue55f8000

Δημοσ.

λοιπον παιδια εχω τρεις Samsung σε σπιτι και γραφειο...Οσο και να μην το πιστευτεται η παλια 55d7000  εχει την καλυτερη εικονα.... μετα ειναι μια 46f7000 και τελευται μια 55f6800(400hz Οι προηγουμενς ήταν 800) η οποια παιζει αξιωπρεπως εχει ελαχιστες διαφορες με την 6500  οποτε οποια βρεις φθηνοτερη  το ιδιο ισχυει σε 7000-8000 ...

Δημοσ.

Οσο και να μην το πιστευτεται η παλια 55d7000  εχει την καλυτερη εικονα.

Λίγο υποκειμενικό είναι αυτό.

Πάντως, για την εποχή της, πολύ καλή η συγκεκριμένη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...