Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι...Drivers έβαλα κάτι καινούριος beta τώρα μέχρι στιγμής δεν έβγαλε blue screen αλλά το παιχνίδι crushαρει...

Παρεπιπτόντως στο blue screen αντί για γράμματα ως συνήθως είχε κάτι άσπρα σαν κυματάκια.

Να βάλω παλαιότερους drivers? :/

Δημοσ.

Αν δε σου έχει πετάξει μπλε οθόνες ίσως όντως να έφταιγαν οι drivers. Κάνε ένα uninstall-reinstall to παιχνίδι just in case και επειδή το τροφοδοτικό σου όντως είναι μικρό αλλά ίσως είναι αρκετό, ίσως και όχι για το σύστημά σου, μπες σε ένα power consumption calculator και υπολόγισε την ισχύ του συστήματός σου. πχ από εδώ : http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
Αν δε σε φτάνει ή σε φτάνει οριακά, μάλλον θα χρειαστεί να το αλλάξεις. Καλό θα ήταν, αν μπορείς, να δανειστείς ένα μεγαλύτερο να δεις πως πάει...

Δημοσ.

Άλλαξα windows σε 7 και τώρα όχι μόνο δεν με πετάει από το παιχνίδι αλλά δεν το ανοίγει καν λέει κατι pvp patcher kernel is not responding πφφφ...Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά έχω δοκιμάσει τα πάντα...Αλλαγή τροφοδοτικού δεν παίζει προς το παρων αλλά σίγουρα δεν είναι λίγο 350watt γιατί το σύστημα καταναλώνει περίπου 200 σε full load...

Δημοσ.

Άλλαξα windows σε 7 και τώρα όχι μόνο δεν με πετάει από το παιχνίδι αλλά δεν το ανοίγει καν λέει κατι pvp patcher kernel is not responding πφφφ

Το κάνει κάποιες φορές αυτό. Δοκίμασε να το τρέξεις ως Διαχειριστής.

Δημοσ.

Εγω έτσι έναν χρόνο νόμιζα πως είχα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου, έβγαζε "χιονακι" όταν το ζωριζα σε κατι games ήρθε 3ds max. Στο πλαίσιο μου είχαν αλλάξει και την κάρτα γραφικών νομίζοντας ότι ειναι εκει το πρόβλημα μετα από αρκετούς πιραματισμους με τροφοδοτικά άλλων φίλων και τα σχετικά και είχα αλλάξει ακομα σκληρούς δίσκους κατελιξα στις RAM είχα 2χ2χ2χ2 =8 όταν έβγαζα τις τελευτεες 2 πλακέτες όλα καλα, Μόλις έβαζε τις άλλες 2 πλακέτες είχα χιονακι πάλι, μετα πάλι με πιραματισμους κατελιξα ότι τελικά μόνο 1 πλακέτα μου έκανε την ζημιά τόσο καιρό και την έδωσα πόδι και έμεινα με 6gb ram αντί για 8gb.

Απλά πιραματισου και να βγάλεις μια ram καμία φορά δεν ξες ποτέ τελικά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έχω 1 ram 4gb δεν γίνετε να την βγάλω LoL...

Χθες πέταξε κανονικό blue screen με γράμματα κτλπ.

Το έβαλα όλο το βράδυ να κάνει memtest και το πρωί η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα παρόλο που το pc δούλευε.

Πάτησα Del-Esq, κούνησα το ποντίκι αλλά τίποτα. Μετά το έκλεισα από το κουμπί και το έβαλα να κάνει πάλι.

Παρατήρησα ότι μόνο του έριξε τις μνήμες στα 1.331mhz από 2.397 που ήταν.

Η μητρική υποστηρίζει μέχρι 2.133mhz και ο APU μέχρι 1.866 υπάρχει περίπτωση να έφταιγε που τις είχα στα 2.400?

Είδα πολλούς να βάζουν 2.400 στον συγκεκριμένο APU και όσους ρώτησα στο forum μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τι να πω δεν ξέρω.

Δημοσ.

Α πες ότι έχεις κάνει υπέρ χρονισμο στις μνήμες!

Στη θέση σου θα τις δούλευα για λίγο στοκ να δω τι γίνεται.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα memtest 4 ώρες στα 1.333mhz και δεν είχαν error πάντως...

Τώρα τις έβαλα στα 1.866 που υποστηρίζει και η μητρική και ο επεξεργαστής.

Στα 2.400 τις είχα γιατί και στο internet που έψαξα αλλά και παιδιά εδώ μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Θα δοκιμάσω να παίξω πάλι να δω αν crashάρει/freezάρει/βγάζει blue screen άλλο.

Edit: Έπαιξα δύο παιχνίδια με τις μνήμες στα 1.866 και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής ( μη το ματιάξω φτου φτου :D )

Είχα κλείσει και το firewall τώρα το άνοιξα να το testάρω.

Αν συνεχίσει να υπάρχει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω lol.

Επεξ/σία από Ακραίος
  • Like 1
Δημοσ.

Τι μικρό τροφοδοτικό του λέγατε του ανθρώπου...

2133 βάλτες.2400 φυσικά είναι oc (με προφιλ τις έβαλες?).Καλό είναι να χεις κάνει και bios update.

• Like 2
Δημοσ.

<p>Έχω 1 ram 4gb δεν γίνετε να την βγάλω LoL...</p> <p>Χθες πέταξε κανονικό blue screen με γράμματα κτλπ.</p> <p>Το έβαλα όλο το βράδυ να κάνει memtest και το πρωί η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα παρόλο που το pc δούλευε.</p> <p>Πάτησα Del-Esq, κούνησα το ποντίκι αλλά τίποτα. Μετά το έκλεισα από το κουμπί και το έβαλα να κάνει πάλι.</p> <p>Παρατήρησα ότι μόνο του έριξε τις μνήμες στα 1.331mhz από 2.397 που ήταν.</p> <p>Η μητρική υποστηρίζει μέχρι 2.133mhz και ο APU μέχρι 1.866 υπάρχει περίπτωση να έφταιγε που τις είχα στα 2.400?</p> <p>Είδα πολλούς να βάζουν 2.400 στον συγκεκριμένο APU και όσους ρώτησα στο forum μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα.</p> <p>Τι να πω δεν ξέρω.</p>

Αφού βγάλαμε άκρη μέχρι στιγμής χερομαι :·)

Άντε καλό κάψιμο!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...