Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο που με ενοχλει ειναι ο περιορισμενος αποθηκευτικος χωρος. Δεν γινεται μια φορα να μην αφησει κανεις κατι απ εξω; 

Δημοσ.

<p>για μένα 3 αρνητικά:</p>

<p>μικρή μπαταρία</p>

<p>μη επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος</p>

<p>2gb ram θα περίμενα πλέον 3 για ναυρχίδες</p>

<p>κατά τα άλλα θέλω το επόμενο κινητό μου να είναι νοκια και wp. λαπτοπ με windows8.1 tablet windows8.1 και κινητό με wp8.1 τα σπάει  </p>

Μην είσαι περίεργος τα wp έχουν πολύ λιγότερες απαιτήσεις σε ram

• Like 2
Δημοσ.

για μένα 3 αρνητικά:

μικρή μπαταρία

μη επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος

2gb ram θα περίμενα πλέον 3 για ναυρχίδες

κατά τα άλλα θέλω το επόμενο κινητό μου να είναι νοκια και wp. λαπτοπ με windows8.1 tablet windows8.1 και κινητό με wp8.1 τα σπάει  

Αν σκεφτείς ότι θα αναβαθμιστεί το 520 με 512 ραμ, καταλαβαίνεις ότι οι απαιτήσεις είναι ελάχιστες, το 930 απλά θα πετάει και θα είναι καλυμμένο για την τριετή υποστήριξη, κατά τα αλλα

Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο  ΚΑΙ  Τ Ο Υ Μ Π Α Ν Ο!!!!!

Δημοσ.

Με ερωτηματικό τη μπαταρία φαίνεται να είναι η πιο ελκυστική πρόταση από τα wp. Ειδικά όταν πέσει η τιμή του κατακόρυφα λόγω μικρής ζήτησης θα είναι ο,τι πρέπει για όσους το λιγουρεύονται και όχι άδικα.

Δημοσ.

για μένα 3 αρνητικά:

μικρή μπαταρία

μη επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος

2gb ram θα περίμενα πλέον 3 για ναυρχίδες

κατά τα άλλα θέλω το επόμενο κινητό μου να είναι νοκια και wp. λαπτοπ με windows8.1 tablet windows8.1 και κινητό με wp8.1 τα σπάει  

Τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μένει να τη δούμε στην πράξη, η έλλειψη micro-sd card δεκτό. Αλλά τα 2 gb παραείναι αρκετά για windows phone. Μην κρίνετε από το android. To iphone 5s έχει μόλις 1 gb αλλά η διαχείριση της μνήμης είναι καλύτερη από κάποια android με 3 gb. Στο wp είναι λίγο χειρότερη από το ios αλλά πάλι πολύ καλύτερη από το android. 

Είχα την ελπίδα ότι θα είναι πιο λεπτό και κομψό. Μένει να το δούμε από κοντά φυσικά ή συγκριτικά δίπλα σε iphone 5s, nexus 5, samsung s5. 

Η κάμερα του αν κρίνω από τα review του icon είναι μια εκδοχή του 1020 με μικρότερο αισθητήρα και mp φυσικά. Ίσως ότι καλύτερο σε smartphone μετά το 1020, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

Τα wp 8.1 πέρα από το action bar δεν με ενθουσίασαν. Το cortana θα μαζέψει αράχνες όπως και η siri. Κυρίως η αρχική οθόνη με τα πλακάκια με έχει κουράσει (ήμουν κάτοχος lumia 800). Ωστόσο μου αρέσει ως λειτουργικό 

Δημοσ.

Παρότι οπαδός Android στα smartphone και πανευτυχής κάτοχος Nexus 4, νομίζω πως ίσως το 930 αποτελέσει την επόμενη αγορά μου. 

Πανέμορφο και η 8.1 φαίνεται να λύνει πολλά από τα θέματα της προηγούμενης έκδοσης.  

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

ξέρουμε την αρχική του τιμή στην Ευρώπη?

θεωρητικά το 1520 που έχει ίδιο hardware και είναι περισσότερες ίντσες δεν θα έπρεπε να είναι πιο ακριβό από το 930?

το 1520 32gb έχει πιάσει τα 399 euro πλέον στο skroutz...

https://www.skroutz.gr/s/4009685/Nokia-Lumia-1520-32GB.html?from=account_favorites

Δημοσ.

545 euros σε eu προπαραγγελία αυτή την στιγμή.

Κάπου εκεί θα παίξει και εδώ αλλά πολύ σύντομα το βλέπω κάτω από το 1520.

Δημοσ.

930 vs 1520

Amoled οθόνη > IPS

Αλουμίνιο > Πλαστικό

Gorilla Glass 3 > Gorilla Glass 2

Δεν παίρνει SD < Παίρνει SD

2420 Μπαταρία < 3400 Μπαταρία

5" > 6" (πιο βολική η 5ρα για τους περισσότερους)

Το 930 έχει κάποια χαρακτηριστικά (amoled, αλουμίνιο, gorilla glass 3, 5" οθόνη) που νομίζω το κάνουν καλύτερο για τους περισσότερους (και μένα).

Οπότε μην εκπλαγείς αν αργήσει παρα πάνω από τι πιστεύεις να πέσει κάτω από το 1520.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...