Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και 2-3 μερες το pc μου παει απο το κακο στο χειροτερο... δουλειυει με σταθερη θερμοκρασια 70-80 βαθμων και απο προχθες οταν τον ανοιξε αρχιζαν να πεταγονται αρχικες σελιδες απο το internet explorer...αναγκαστικα να απεγκαταστησω ολα τα browser αφου οποιο και να αφηνα μου πεταγε spam παραθυρα.. χρησιμοποιω το opera, τωρα επειδη ειναι το μοναδικο που δεν μου σπαμαρει παραθυρα ΕΚΤΟΣ οταν ανοιγω το Lol ... οταν ανοιγω το λολ και συνδεεται στο game αρχιζει να σπαμαρει και το opera... για να παιξω λολ πρεπει να μην εχω browser στο pc... σημερα το πρωι  ανοιξα το Pc και το βελακι αναβοσβηνε λες και δεν υπαρχει αυριο με ενα συνεχομενο κυκλακι να πηγαινοερχεται λες και κατι φορτωνει, αλλα δεν ανοιγει... ηταν το skype αυτο το οποιο δεν ανοιγει,αλλα εχει μια λευκη οθονη και το βελακι να αναβοσβηνει ασταματητα μεσα σ αυτη... παρεδιδα μια εργασια στο autocad σμρ και....τα ταααν, κι αυτο δεν ανοιγε.. μερα με τη μερα αυτο το πραμα σιγοτρωει το pc μου.. help me plz :/

Δημοσ.

Κατέβασε το malware bytes και κάντου ενημέρωση, μετά κάνε ένα φουλ σκανάρισμα. Μετά just in case κάνε το ίδιο και με το superantispyware.

Ποιο είναι το λάπτοπ; Μπορείς να ανεβάσεις μια τις θερμοκρασίες απο hwmonitor όταν το pc είναι IDLE και μια όταν παίζει ένα HD video σε youtube?

Καθαρισμό - αλλαγή πάστας πότε του έκανες τελευταία φορά;

Antivirus έχει το pc? Αν ναι ποιο;

Δημοσ.

το Pc μου ειναι ενα hp pavilion, δε θυμαμαι ποι ακριβως κλπ, δεν ειμαι πολυ γνωστης με το αντικειμενο..τεσπα,ειχα αλλαξει παστα πριν κανα 20ημερο αλλα βελτιωθηκε κατα 4 % το πολυ η θερμοκρασια και μονο για τις πρωτες μερες...οταν αρχισε να τρελενεται το Pc δεν ειχα antivirus o χαζουλης και μετα κατεβασα το avast και και εκανα ενα πληρη ελεγχο και δεν αλλαξε κατι....αυτα που μου λες για να τσεκαρω με τη θερμοκρασια δεν τα ξερω :P...παρ ολα αυτα η θερμοκρασια οπως ειπα ειναι 70 με 80.. επιση το περιβλημα του λαπτοπ ειναι μεταλλικο οποτε φανταζεσαι ποσο θερμοτητα εκπεμπει αυτο το πραμα... θα κατεβασω αυτα που μ πες και θα τα δοκιμασω και θα δω... νομιζω θα παω για φορματ.. τι πιστευεις πρεπει να κανω??

ευχαριστω για το reply :) :D

Τα δοκιμασα και τα δυο και δεν εγινε τιποτα, ακομα το skype yolo :P

Δημοσ.

Άμα θες να γλυτώσεις ώρα και δεν έχεις πολλά πράγματα που τα χρειάζεσαι μέσα ναι, φορμάτ... Αλλιώς σκαναρίσματα... Λογικά πάρτι απο ιούς θα γίνεται στο pc σου...

Δημοσ.

Ότι είπαν τα παιδιά από πάνω + ότι καλό θα ήταν να κατεβάσεις και το revo uninstaller pro και από εκεί να απεγκαταστήσεις οποιαδήποτε άχρηστα προγράμματα που μπορεί να υπάρχουν. Όταν κάνεις εγκατάσταση ένα πρόγραμμα, καμιά φορά, σου εγκαθιστά και άλλα μαζί χωρίς να το καταλαβαίνεις αν δεν προσέξεις. Μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που σου ανοίγουν τόσα παράθυρα browser. Και τέλος, ένα adblock θα ήταν η ιδανική λύση για να μη σου ανοίγει διαφημίσεις και διάφορα pop-ups. Επίσης, όταν κάνεις scan με διάφορα προγράμματα ασφαλείας καλό είναι να το κάνεις σε safe mode για καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτά από εμένα. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...