palamas Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ι αμ γκονα γκετ μαι πσ αιντ κραι ιν δε κορνερ...
Silverage Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Οπλίσου με υπομονή γιατι στην corsair ειναι λιγο αργοκίνητα καράβια , εμενα για μια απλη έρώτηση έκαναν 1 μήνα να απαντήσουν μπορει βέβαια και να έτυχε Έτυχε. Εμένα την επόμενη απαντούσαν.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Τι να περιμενει 1 μηνα ο ανθρωπος για ενα καλωδιακι ας παει στο μαγαζι που το πήρε να του το αλλαξουν και ας τα βρουν αυτοι με την εταιρεια.
palamas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ερωτηση μου απαντησαν και μουθ είπαν οτι το ρμα εγκριθηκε......το θέμα ειναι αλλο...μου έστειαν 2 μαιλ....το ένα έλεγε αυτό....We have processed your Accessory Product replacement request. You will receive a shipping confirmation email shortly. και το άλλο έλεγε αυτό We have received and approved your Standard Replacement RMA request. Your RMA # is ######## Once Corsair physically receives your item, your replacement will be processed and shipped. For your convenience, click the following link to automatically generate a return address label for your return. Please use this label when shipping parts back to Corsair. πρέπει να στείλω το τροφοδοτικό στην corsair?
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Έτσι λεει το mail ναι , αλλα τους εξήγησες οτι το όλο θέμα ειναι για ενα καλώδιο ?
palamas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 δεν προλαβα σήμερα το πρωί πήρα το mail... τι να τους πω?
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Πες του αυτο ακριβώς οτι δεν εχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό αλλα το ολο θέμα μου ειναι ενα καλώδιο που λειπει απο μεσα και τι πρέπει να κανω σε αυτην την περίπτωση
palamas Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 lets just wait!!! το έστειλα ας ελπίσουμε να μην μου πουν να το στείλω αμέρικα...
palamas Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 οκ παιδιά μου απάντησαν σήμερα .... δεν χρείαζεται να στείλω τίποτα... μου στέλνουν αυτοί το καλώδιο... 1+ στην corsair απο μένα 1
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πολυ καλα νέα μπράβο αρα τελικά έλειπε σίγουρα καλώδιο +1 corsair 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα