Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά μ,όλις παρέλαβα το corsair rm650W και πάω να το στήσω και μου λείπει το καλώδιο τροφοδοσίας της μητρικής (όχι το 24πιν) τι κάνω?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος? Αν ψάχνεις για απλό τετράπινο δεν υπάρχει. Έχει ένα 8πινο που χωρίζεται σε 2.Είναι αυτό που φαίνεται στο Β στην εικόνα

post-132140-0-46620100-1396459367_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο ειναι το τροφοδοτικο?

http://www.corsair.com/en/rm-series-rm650-80-plus-gold-certified-power-supply

Απο οτι βλεπω τα καλωδια ειναι αποσπώμενα μηπως σου επεσε κάπου και το εχασες, οπως και να εχει μπορεις να ζητησεις ενα τετοιο καλωδιο ή να το πας πισω

Δημοσ.

ναι ναιι... παιδια τα μετρησα ..σύνολο επρεπε να έχω 11 διαφορετικά καλώδια μαζι με το link και τα λοιπα ..και έχω 10...εστειλα στην corsair ενα ticket περιμένω

Δημοσ.

Αν το πήρες απο ελληνικό κατάστημα και οντως λείπει καλώδιο και αφου εχεις μιλήσει με corsair πήγαινε το πισω γιατι στην τελική υποτίθεται οτι το πήρες σφραγισμένο και πλήρες

Δημοσ.

οχι ρε παιδια το σακουλακι ήταν κλειστό εγώ το άνοιξα...δεν ύπηρχχε μέσα το cpu cable...... απο το e-shop

Δημοσ.

Ωραία περιμένεις για απάντηση απο corsair και αν σου πουν οτι έπρεπε να υπάρχει το καλώδιο (προφανώς) και δεν υπάρχει πας με την απάντηση αν χείρας στο eshop

Δημοσ.

Ωραία περιμένεις για απάντηση απο corsair και αν σου πουν οτι έπρεπε να υπάρχει το καλώδιο (προφανώς) και δεν υπάρχει πας με την απάντηση αν χείρας στο eshop

έγινε σε ευχαριστώ.... περιμένω και σας ενημερώνω

Δημοσ.

Οπλίσου με υπομονή γιατι στην corsair ειναι λιγο αργοκίνητα καράβια , εμενα για μια απλη έρώτηση έκαναν 1 μήνα να απαντήσουν μπορει βέβαια και να έτυχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...